Η Ένωση Στρατιωτικών Κοζάνης στο Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό νομού Κοζάνης ΄΄Ταξιδευτές της Ελπίδας΄΄
Δήμος Βοΐου: Οι εκδηλώσεις της Κυριακής 21 Δεκεμβρίου
Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024
Έγιναν οι εκλογές στον Φιλοζωικό Σύλλογο Σιάτιστας “Η Ευθύνη”
Kλιμάκωση των κινητοποιήσεων από του αγρότες και στο μπλόκο Σιάτιστας-Έκλεισαν για δυο ώρες, μόνο για τα φορτηγά, και τον παλιό δρόμο Κοζάνης-Γρεβενών-Τι θα γίνει το Σαββατοκύριακο. Βίντεο
αστυνομια, συλληψη
Νέες προσθήκες στο δυναμικό του Δήμου Σερβίων
Η Δυτική Μακεδονία στρέφει το βλέμμα στον ουρανό: Παρουσιάστηκε το Εκπαιδευτικό Αστρονομικό Πάρκο Όρλιακα
Ο Δήμος Κοζάνης στο Πρόγραμμα Μάθησης Αδελφοποίησης, στο πλαίσιο της αποστολής Κλιματικά Ουδέτερες – Έξυπνες πόλεις
Μοίρασε τρόφιμα και είδη υγιεινής του Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Γρεβενών
Αδράνεια καταλογίζει στην Περιφερειακή Αρχή ο Γιώργος Κασαπίδης
Καλλιόπη Βέττα: «Ο δίκαιος αγώνας των αγροτών για την επιβίωση του πρωτογενούς τομέα, έχει ως σύμμαχο όλη την κοινωνία»

Μακελειό: Σκότωσε 8 φαντάρους γιατί του έκαναν καψόνια

Ένας Ρώσος στρατιώτης έφτασε στο σημείο να σκοτώσει οκτώ άνδρες σε μία στρατιωτική βάση στη Σιβηρία, ισχυριζόμενος ότι προχώρησε στο έγκλημα γιατί έκαναν τη ζωή του κόλαση.

Ο 19χρονος στρατιώτης άνοιξε πυρ εναντίον τους τον περασμένο Οκτώβριο, σκοτώνοντας οκτώ και τραυματίζοντας πολλούς ακόμη και αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη εάν κατηγορηθεί για μαζική δολοφονία.

Αξιωματούχοι που ερευνούν την υπόθεση, ανέφεραν ότι πιθανώς ο νεαρός οδηγήθηκε στο έγκλημα εξαιτίας ενός νευρικού κλονισμού.

Σε ανοιχτή επιστολή που δημοσιεύτηκε στα social media την Πέμπτη, ο 19χρονος ανέφερε ότι ήταν θύμα κακοποίησης και ότι δεν είχε κανέναν τρόπο να ζητήσει βοήθεια.

«Λυπάμαι που δεν κατάφερα να συγκρατήσω τον εαυτό μου και επέλεξα αυτό το έσχατο μέτρο, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή» γράφει μεταξύ άλλων στην επιστολή του, η αυθεντικότητα της οποίας επιβεβαιώθηκε από τους δικηγόρους του.

Ο 19χρονος ανέφερε επίσης ότι πάντα ήθελε να υπηρετήσει στον στρατό και να γίνει επαγγελματίας στρατιώτης.

«Δεν περίμενα ότι θα καταλήξω σε τέτοια κόλαση. Δεν είχα κάπου να μιλήσω. Δεν μπορούσα να υπομείνω άλλο αυτή την κακοποίηση».

Τέλος, ανέφερε ότι δεν μπορεί ακόμη να καταλάβει πώς έχασε τον έλεγχο και ζήτησε από τις οικογένειες των θυμάτων του να τον συγχωρέσουν αν μπορέσουν.

Πηγή: terradaily.com

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *