Κυνηγετικός Σκοπευτικός σύλλογος Βοιου
Σιάτιστα: Απίστευτο παρκάρισμα.  Έκλεισε το δρόμο για πάνω από μισή ώρα!!!
θέματα – «Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε όλοι μαζί, για το καλό του τόπου μας», τονίζει ο Γιάννης Κοκκαλιάρης (Βίντεο+Φωτογραφία)
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Αυξάνεται στα 25 εκ. € ο προϋπολογισμός  για τα Σχέδια Βελτίωσης της Δυτικής Μακεδονίας
Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός της 49ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς. Φωτογραφίες
Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Διαφάνειας, Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης & Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Α. Ραφαηλίδη, με τα στελέχη της Αυτοτελούς Υπηρεσίας Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης ( GOV.GR ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Γρεβενά: Με ένα εικονικό σκάμμα τιμούν τον Μίλτο Τεντόγλου οι μαθητές του 4ου και 5ου Δημ. Σχολείου
Καλλιόπη Βέττα: Απαιτείται άμεση ενίσχυση του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας. Για πόσο ακόμα θα αδιαφορεί η κυβέρνηση
ΓΕΦΥΡΑ ΣΕΡΒΙΩΝ
Στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου
Κοζάνη: Ξεκινούν οι εργασίες στη γέφυρα Σερβίων

Μακελειό: Σκότωσε 8 φαντάρους γιατί του έκαναν καψόνια

Ένας Ρώσος στρατιώτης έφτασε στο σημείο να σκοτώσει οκτώ άνδρες σε μία στρατιωτική βάση στη Σιβηρία, ισχυριζόμενος ότι προχώρησε στο έγκλημα γιατί έκαναν τη ζωή του κόλαση.

Ο 19χρονος στρατιώτης άνοιξε πυρ εναντίον τους τον περασμένο Οκτώβριο, σκοτώνοντας οκτώ και τραυματίζοντας πολλούς ακόμη και αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη εάν κατηγορηθεί για μαζική δολοφονία.

Αξιωματούχοι που ερευνούν την υπόθεση, ανέφεραν ότι πιθανώς ο νεαρός οδηγήθηκε στο έγκλημα εξαιτίας ενός νευρικού κλονισμού.

Σε ανοιχτή επιστολή που δημοσιεύτηκε στα social media την Πέμπτη, ο 19χρονος ανέφερε ότι ήταν θύμα κακοποίησης και ότι δεν είχε κανέναν τρόπο να ζητήσει βοήθεια.

«Λυπάμαι που δεν κατάφερα να συγκρατήσω τον εαυτό μου και επέλεξα αυτό το έσχατο μέτρο, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή» γράφει μεταξύ άλλων στην επιστολή του, η αυθεντικότητα της οποίας επιβεβαιώθηκε από τους δικηγόρους του.

Ο 19χρονος ανέφερε επίσης ότι πάντα ήθελε να υπηρετήσει στον στρατό και να γίνει επαγγελματίας στρατιώτης.

«Δεν περίμενα ότι θα καταλήξω σε τέτοια κόλαση. Δεν είχα κάπου να μιλήσω. Δεν μπορούσα να υπομείνω άλλο αυτή την κακοποίηση».

Τέλος, ανέφερε ότι δεν μπορεί ακόμη να καταλάβει πώς έχασε τον έλεγχο και ζήτησε από τις οικογένειες των θυμάτων του να τον συγχωρέσουν αν μπορέσουν.

Πηγή: terradaily.com

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako