Γρεβενά: Εορταστικό Πρόγραμμα Εμπορικών Καταστημάτων Πάσχα 2025
Ατύχημα με νταλίκα γεμάτη με…πυρομαχικά του στρατού μέσα στο Καπνοχώρι-Έπεσε σε κολόνα της ΔΕΗ!-Φωτογραφίες
Οι αγρότες του Φιλώτα, κλείνουν το τελωνείο της Νίκης
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»
αστυνομια, συλληψη
Τα Σέρβια και οι Κοινότητες του Δήμου ζωντανεύουν με τις γιορτές των Χριστουγέννων
ευαγγελιο εκκλησια
“Ευχαριστώ” του Πολιτιστικού Συλλόγου Κωσταραζίου προς Δήμο Βοΐου και αυτοδιοικητικούς παράγοντες
Από την Τρίτη 1/4 το θερινό ωράριο για το μειωμένο τιμολόγιο ρεύματος
καιρος

Μεγεθυντικός φακός εντοπίστηκε σε χαράδρα του Υμηττού – Η ανάρτηση του δημάρχου Ελληνικού

Εναν μεγεθυντικό φακό εντόπισαν χθες πάνω σε ξερόχορτα σε απόκρημνη περιοχή στο περιαστικό δάσος του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης στους πρόποδες του Υμηττού.  

Οπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, «περιπολία της ομάδας εθελοντών δασοφύλαξης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και του ΣΠΑΥ εντόπισε μεγεθυντικό φακό τοποθετημένο σε ξερά χόρτα λίγο πιο πάνω από το εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης, 100 μέτρα από τα πεύκα στο βουνό μας.

https://media.real.gr/filesystem/images/20210807/engine/fak_252863_269512_type13262.jpg

Τι είναι αυτό βρε λεβέντες; καλέσαμε την ασφάλεια και ενημέρωσα όλους τους συναδέλφους Δημάρχους του ΣΠΑΥ να αυξήσουν τις αντίστοιχες περιπολίες τους.

Συνεχίζουμε τις περιπολίες στον Υμηττό μας και έχουμε ενεργοποίησεΙ κάμερες και τα 200 υδροβόλα μας ενώ είναι γεμάτες οι δεξαμενές νερό».

Η ανάρτησή του:

Πηγή: Real.gr
Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *