Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του
Πένθος
ασθενοφορο
Τσοτύλι:  Οδός «Στάθη Λαζαρίδη» στη μνήμη του αδικοχαμένου αστυνομικού. Βίντεο και φωτογραφίες
Δήμος Κοζάνης: Έναρξη αποκλεισμού κυκλοφορίας στο τμήμα της γέφυρας της οδού Ιωνίας λόγω εργασιών από την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2026
Πρόγραμμα Ακολουθιών επί τη εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στον ΙΝ Ζωοδόχου Πηγής Χορηγού Βοϊου
«Έφυγε» από τη ζωή 48χρονη Καστοριανή Ιατρός!
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 10ο Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στον Πεντάλοφο
Κοινωνική κρίση προκάλεσε στην Δυτική Μακεδονία η απολιγνιτοποίηση.  του Λεωνίδα Βατικιώτη*
ασθενοφορο
πιεση
Κεραυνός έπεσε πάνω σε κολώνα ρεύματος με φωλιά πελαργών – Δείτε βίντεο

Με ακουστικό «ψείρα» πήγε να περάσει τις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης!

Στη σύλληψη δύο ατόμων, οι οποίοι είχαν αναγάγει σε… επιστήμη την απάτη, προχώρησε η Αστυνομία την περασμένη Παρασκευή

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στο πλαίσιο ελέγχου υπόπτων οχημάτων, εντόπισαν τον έναν 40χρονο μέσα στο αυτοκίνητό του, να λέει με αυτοσχέδιο σύστημα επικοινωνίας, τις απαντήσεις στα θέματα θεωρητικών εξετάσεων για την απόκτηση άδειας οδήγησης.

Στη συνέχεια, εντοπίστηκε ο 40χρονος συνεργός του, ο οποίος εκείνη τη στιγμή συμμετείχε στις εξετάσεις, να παίρνει τις απαντήσεις των θεμάτων από τον προαναφερόμενο, με ειδικό οπτικοακουστικό σύστημα, το οποίο έφερε στη μπλούζα του, αποτελούμενο από ειδική καλωδίωση, με κεραία, κάμερα και ειδική «ψείρα» που είχε τοποθετημένη στο αυτί του.

Από την σωματική έρευνα στον 40χρονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ακουστικό -η λεγόμενη «ψείρα», δύο μπλούζες που φορούσε και είχε κρυμμένο σε αυτές ένα σύστημα οπτικοακουστικού μέσου, αποτελούμενο από μπαταρία, ειδική καλωδίωση, πλακέτα, κεραία, κάμερα και μικρόφωνο, κινητό τηλέφωνο καθώς και το ποσό των 110 ευρώ.

Μέσα στο αυτοκίνητο που βρισκόταν ο 40χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δέκα μικρές μπαταρίες, πέντε ακουστικά «ψείρες», laptop, κεραία ενισχυτή σήματος, φορητό ασύρματο επικοινωνίας, ειδική τσιμπίδα, ανεμιστήρας για laptop, οκτώ κινητά τηλέφωνα, έξι δελτία εκπαίδευσης και εξέτασης υποψηφίων οδηγών, δύο κάλυκες, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 888,5 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τ.Α. Ελευσίνας, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή:Reader.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *