Βόιο: Ολοκληρώθηκε το γήπεδο 5χ5 στον Αυγερινό
Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Γεράκης ιδιοκτήτης του ΙΚΤΕΟ Αυτοδιάγνωση
Π. Κουκουλόπουλος στο Συνέδριο του Economist: «Αλλαγή πορείας στην ελληνική οικονομία, με διαρθρωτικές πολιτικές κοινωνικής συνοχής»
Το Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διασφάλισης Ποιότητας
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας:  Ξεκινά η Αποκατάσταση των όψεων του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίας Κυριακής Σερβίων
Δήμος Βοΐου: Α΄ Εμποροπανήγυρη Τσοτυλίου – 17 & 18 Ιουλίου
Δήμος Βοΐου: Πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας ~ Σύλλογος Γυναικών Τσοτυλίου
Δήμος Βοΐου: Έκθεση Αγιογραφίας & Ψηφιδωτού
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο
Δήμος Βοΐου: Καλοκαιρινή γιορτή ~ ΚΔΑΠ Γαλατινής
Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης: «Έκφραση στήριξης στις κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου».
Κοζάνη: Στο ΣτΕ οι δήμαρχοι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το χωροταξικό των ΑΠΕ

Νεαρή ψώνιζε και χρέωνε τις πιστωτικές κάρτες γνωστών της

Στη δικαιοσύνη θα λογοδοτήσει μια 23χρονη Ροδίτισσα, η οποία κατάφερε να αποσπάσει στοιχεία πιστωτικών καρτών γνωστών της, τις οποίες στη συνέχεια χρέωσε με αγορές από το διαδίκτυο και άλλες συναλλαγές.

Το σύνολο  του λογαριασμού που έφθασε στους… ανυποψίαστους, ξεπέρασε τις 4.500 ευρώ, σύμφωνα με όσα έδειξε μέχρι σήμερα η έρευνα της αστυνομίας.
Οι απάτες, σύμφωνα με την αστυνομία, έγιναν από την 1η Μαρτίου 2018 έως και πρόσφατα.
Στην ανακοίνωσή της σήμερα η Αστυνομία αναφέρει συγκεκριμένα για το θέμα αυτό:

“Εξιχνιάσθηκε έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου υπόθεση υποκλοπής στοιχείων τραπεζικών καρτών και διάπραξης οικονομικής απάτης. Δράστης είναι μια 23χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε ποινική δικογραφία.

Όπως διακριβώθηκε στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, η κατηγορούμενη απέσπασε με δόλιο τρόπο τα στοιχεία χρεωστικών καρτών τριών προσώπων και στη συνέχεια προέβη επανειλημμένα σε διαδικτυακές   απατηλές αγορές προϊόντων-υπηρεσιών και τμηματικές αναλήψεις χρημάτων μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής πληρωμών εξαπατώντας ιδιοκτήτρια επιχείρησης.

Από την μέχρι τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί -7- περιπτώσεις απάτης και υπολογίζεται ότι η δράστιδα αποκόμισε όφελος πάνω από -4.500- ευρώ. Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διακριβωθεί πλήρως το εύρος της εγκληματικής δραστηριότητας.”

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *