• Latest
ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ

Νεκρός ο 32χρονος που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στη Βασιλίτσα

30 Δεκεμβρίου 2017
Έναρξη συνεργασίας του Κέντρου Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου του Δήμου Βοΐου με τον οργανισμό WHEN

Έναρξη συνεργασίας του Κέντρου Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου του Δήμου Βοΐου με τον οργανισμό WHEN

1 Δεκεμβρίου 2025
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Εορδαίας σχετικά με την δίωξη του Δόκιμου Έφεδρου Αξιωματικού Μπέικου Γιώργου.

Η απάντηση στην καταστολή της Κυβέρνησης θα είναι η μαζικότητα μας στον δρόμο! Όλοι στο μπλόκο του Φιλώτα Τρίτη 2/12 στις 13:00!

1 Δεκεμβρίου 2025
Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης

Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: «Η Κοζάνη γιορτάΖΕΙ και πάλι..» από την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025

1 Δεκεμβρίου 2025
Κοζάνη: «Γνωρίζω – Προλαμβάνω – Στηρίζω: Το μήνυμα του Μαμάτσειου Νοσοκομείου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS»

Κοζάνη: «Γνωρίζω – Προλαμβάνω – Στηρίζω: Το μήνυμα του Μαμάτσειου Νοσοκομείου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS»

1 Δεκεμβρίου 2025
Φωτιά σε διπλοκατοικία στη Λευκόβρυση Κοζάνης

Φωτιά σε διπλοκατοικία στη Λευκόβρυση Κοζάνης

1 Δεκεμβρίου 2025
Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Ελληνικής Αστυνομίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Στήριξη της επιχειρηματικότητας στη Δυτική Μακεδονία

1 Δεκεμβρίου 2025
Η Μαγεία των Εορταστικών Εκδηλώσεων στο Βόιο

Η Μαγεία των Εορταστικών Εκδηλώσεων στο Βόιο

1 Δεκεμβρίου 2025
Εράτυρα: Οι εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Εράτυρα: Οι εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

1 Δεκεμβρίου 2025
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Βοΐου την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025

1 Δεκεμβρίου 2025
Πολυτίμη Φαρμάκη

Δημόσια Διαβούλευση για το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το έτος 2026

1 Δεκεμβρίου 2025
Δήμος Γρεβενών: Εργασίες κλάδευσης στις οδούς πέριξ της Πλατείας Ελευθερίας (Λαχαναγορά) την Τρίτη 2/12

Δήμος Γρεβενών: Εργασίες κλάδευσης στις οδούς πέριξ της Πλατείας Ελευθερίας (Λαχαναγορά) την Τρίτη 2/12

1 Δεκεμβρίου 2025
Μπλόκο αγροτών στα διόδια Μαλγάρων – Κλειστά και τα δύο ρεύματα

Μπλόκο αγροτών στα διόδια Μαλγάρων – Κλειστά και τα δύο ρεύματα

1 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Νεκρός ο 32χρονος που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στη Βασιλίτσα

sierafm by sierafm
30 Δεκεμβρίου 2017
in ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές από το Λουξεμβούργο όπου διέμενε – «Επί περίπου δύο ώρες γίνονταν προσπάθειες ανάνηψης αλλά δεν ανταποκρίθηκε το παιδί και  οι γιατροί σταμάτησαν τις προσπάθειές τους» λέει στο protothema ο διοικητής του νοσοκομείου Γρεβενών – Τι αναφέρει ο πρόεδρος του χιονοδρομικού κέντρου

Σε τραγωδία μετατράπηκε η βόλτα μιας παρέας νεαρών εκδρομέων στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας στα Γρεβενά. Ο 32χρονος που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα κατέληξε πριν από λίγη ώρα στο νοσοκομείο των Γρεβενών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 32χρονος ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Λουξεμβούργου, σπούδασε μηχανικός επίγειων συστημάτων στο Πανεπιστήμιο του Σάρρεϋ στην Αγγλία και ήρθε στην Ελλάδα μαζί με παρέα για τις γιορτές και αποφάσισαν να επισκεφτούν το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας για snowboard.

Το χιονοδρομικό κέντρο, λόγω συντήρησης αλλά και κακοκαιρίας ήταν σήμερα κλειστό και έτσι ο 30χρονος με την παρέα του, έξι ατόμων, αποφάσισαν να ανέβουν μόνοι τους σε μια κορυφή προκειμένου να κάνουν το αγαπημένο τους σπορ.
Δεν περίμεναν όμως ότι θα τους προλάβαιναν τα ακραία καιρικά φαινόμενα, όταν οι φίλοι, ανάμεσά τους και δύο κορίτσια, ανέβηκαν σε μια κορυφή λίγο πριν φτάσουν, αποκολλήθηκε ένα κομμάτι χιονιού και δημιουργήθηκε χιονοστιβάδα, η οποία παρέσυρε δύο από τα έξι παιδιά.

Η δύναμη της χιονοστιβάδας ήταν μεγάλη. Παρέσυρε τους δύο φίλους με τον 32χρονο να είναι ο άτυχος, αφού ανήμπορος να αντιδράσει χτύπησε πάνω σε ένα δένδρο χάνοντας τις αισθήσεις του, την ώρα που ο φίλος του σηκώθηκε χωρίς να πάθει κάτι σοβαρό.

Οι άνδρες του χιονοδρομικού κέντρου, αντιλαμβανόμενοι την χιονοστιβάδα ανέβηκαν να δουν εάν όλα είναι καλά στις εγκαταστάσεις του κέντρου και έκπληκτοι είδαν την παρέα των νεαρών να βρίσκεται στο σημείο  με έναν τραυματισμένο ανάμεσά τους.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και οδήγησαν τον νεαρό άντρα χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο Γρεβενών. Οι γιατροί κατέβαλαν προσπάθειες να τον επαναφέρουν αλλά δυστυχώς  στις 16:00 κατέληξε.

Ο άτυχος 32χρονος νέος που έχασε τη ζωή του στο χιονοδρομικό της Βασιλίτσας είναι γιος γνωστού αγγειοχειρουργού της Αθήνας.

Στο protothema.gr μίλησε ο πρόεδρος του χιονοδρομικού κέντρου Γρεβενών ο οποίος υποστήριξε ότι η Βασιλίτσα ήταν κλειστή κι ότι η τραγωδία σημειώθηκε εκτός των χιονοδρομικών πιστών.

Πρόεδρος χιονοδρομικού: Το κέντρο ήταν κλειστό

«Το χιονοδρομικό είναι κλειστό, είναι εκτός λειτουργίας, είναι στο στάδιο της προετοιμασίας και μια παρέα ανεβαίνοντας με τα πόδια, τους συνέβη αυτό το ατύχημα. Το συμβάν έγινε εκτός των χιονοδρομικών πιστών» είπε ο Θωμάς Καραγιάννης, πρόεδρος του χιονοδρομικού κέντρου της Βασιλίτσας.

Διοικητής Νοσοκομείου Γρεβενών: Ο νεαρός είχε φτάσει νεκρός στο νοσοκομείο

«Επί περίπου δύο ώρες γίνονταν προσπάθειες ανάνηψης αλλά δεν ανταποκρίθηκε το παιδί και  οι γιατροί σταμάτησαν τις προσπάθειές τους. Ο νεαρός είχε φτάσει νεκρός στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί έκαναν προσπάθειες μήπως και τον επαναφέρουν επειδή είχε και υποθερμία» αναφέρει στο protothema ο Παντελής Αλεξιάδης, διοικητής του νοσοκομείου Γρεβενών.

«Τον βρήκαν καταπλακωμένο κάτω από χιόνια. Το πιο πιθανό είναι η ασφυξία από τον όγκο του χιονιού που έπεσε πάνω του που μέχρι να τον βγάλουν δεν κατάφερε να αντέξει . Δεν είχε ούτε εξωτερικά χτυπήματα ή άλλες κακώσεις, δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από τη γενική του εικόνα αυτή τη στιγμή και λογικά κατέληξε από ανακοπή. Αυτό βέβαια θα μας το επιβεβαιώσει ο ιατροδικαστής» τονίζει ο διοικητής του νοσοκομείου Γρεβενών.

Tags: ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
Previous Post

Η τελευταία συνεδρίαση του 2017 στο Δήμο Βοΐου! Πότε θα δοθεί οριστική λύση για το νερό.. Βίντεο..

Next Post

Πώς θα κάνετε αίτηση για επίδομα θέρμανσης! Άνοιξε η εφαρμογή

Next Post
πετρελαιο θερμανσης

Πώς θα κάνετε αίτηση για επίδομα θέρμανσης! Άνοιξε η εφαρμογή

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Έναρξη συνεργασίας του Κέντρου Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου του Δήμου Βοΐου με τον οργανισμό WHEN
  • Η απάντηση στην καταστολή της Κυβέρνησης θα είναι η μαζικότητα μας στον δρόμο! Όλοι στο μπλόκο του Φιλώτα Τρίτη 2/12 στις 13:00!
  • Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: «Η Κοζάνη γιορτάΖΕΙ και πάλι..» από την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025
  • Κοζάνη: «Γνωρίζω – Προλαμβάνω – Στηρίζω: Το μήνυμα του Μαμάτσειου Νοσοκομείου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS»
  • Φωτιά σε διπλοκατοικία στη Λευκόβρυση Κοζάνης

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr