• Latest

ΝΟΔΕ Κοζάνης: Θλιβερή η παρουσία του Πρωθυπουργού της Χώρας στο Βελβεντό

17 Απριλίου 2019
Καλλιόπη Βέττα: «Ο δίκαιος αγώνας των αγροτών για την επιβίωση του πρωτογενούς τομέα, έχει ως σύμμαχο όλη την κοινωνία»

Στολισμός χριστουγεννιάτικων δέντρων μουσείων ΕΦΑ Κοζάνης

19 Δεκεμβρίου 2025
Καλλιόπη Βέττα: «Ο δίκαιος αγώνας των αγροτών για την επιβίωση του πρωτογενούς τομέα, έχει ως σύμμαχο όλη την κοινωνία»

Καλλιόπη Βέττα: «Ο δίκαιος αγώνας των αγροτών για την επιβίωση του πρωτογενούς τομέα, έχει ως σύμμαχο όλη την κοινωνία»

19 Δεκεμβρίου 2025
Η 15η τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων

Εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Σερβίων για το 2026

19 Δεκεμβρίου 2025
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Συνελήφθη 31χρονος που οδηγούσε κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, υπό την επήρεια οινοπνεύματος, σε περιοχή της Κοζάνης

19 Δεκεμβρίου 2025
MORE και ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Οκτώ φωτοβολταϊκοί σταθμοί συνολικής ισχύος 882,4 MW στη Μακεδονία έλαβαν οριστική προσφορά σύνδεσης με το δίκτυο

 Όμιλος ΔΕΗ: Νέα ορόσημα και ενισχυμένη διαφάνεια στην ετήσια Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης

19 Δεκεμβρίου 2025
Το Ειδικό Νηπιαγωγείο Κοζάνης ευχαριστεί τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης

Το Ειδικό Νηπιαγωγείο Κοζάνης ευχαριστεί τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης

19 Δεκεμβρίου 2025
Δήμος Γρεβενών: Ξεκινά η υλοποίηση του έργου της Αναβάθμισης και Επαναλειτουργίας του Κολυμβητηρίου.

Δήμος Γρεβενών: Ξεκινά η υλοποίηση του έργου της Αναβάθμισης και Επαναλειτουργίας του Κολυμβητηρίου.

19 Δεκεμβρίου 2025
Έκθεση με τίτλο: «Αφιέρωμα στην παλιότερη αρχαιολογική έρευνα στην Εράτυρα Βοΐου» – επισκέψιμη για το κοινό έως τις 31/12

Έκθεση με τίτλο: «Αφιέρωμα στην παλιότερη αρχαιολογική έρευνα στην Εράτυρα Βοΐου» – επισκέψιμη για το κοινό έως τις 31/12

19 Δεκεμβρίου 2025
Βόιο: Το Μικρόκαστρο φωταγωγεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Βόιο: Το Μικρόκαστρο φωταγωγεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

19 Δεκεμβρίου 2025
Εκδήλωση – Συζήτηση: Για μια ενωτική ανατρεπτική αριστερά, την Κυριακή 21/12

Εκδήλωση – Συζήτηση: Για μια ενωτική ανατρεπτική αριστερά, την Κυριακή 21/12

19 Δεκεμβρίου 2025
απατη

Επιτήδειοι εμφανίζονται ως εκπρόσωποι Κοινωνικού Παντοπωλείου και εξαπατούν πολίτες

19 Δεκεμβρίου 2025
Προβολή της ταινίας «Υπάρχω» στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων

Προβολή της ταινίας «Υπάρχω» στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων

19 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΝΟΔΕ Κοζάνης: Θλιβερή η παρουσία του Πρωθυπουργού της Χώρας στο Βελβεντό

sierafm by sierafm
17 Απριλίου 2019
in ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
5
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Μόνο ως θλιβερή, μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή παρουσία του Πρωθυπουργού της Χώρας, στο Βελβεντό. Ο λόγος είναι προφανής.

Η ανασύσταση του Δήμου Βελβεντού ήταν απλά η αφορμή, αλλά και η ευκαιρία για τον κ. Τσίπρα, έτσι ώστε να βρεθεί προεκλογικά στην Π.Ε. Κοζάνης και να στηρίξει μέσα σε ένα ασφαλές ακροατήριο, τον «εκλεκτό» του αυτή τη φορά, ως υποψήφιο Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, τον αρεστό του πλέον και κομματικό, κ. Θ. Καρυπίδη. Παράλληλα όμως και ενώπιον λαϊκής συνέλευσης, δεν παρέλειψε να «δώσει γραμμή», αφού επιχείρησε δημόσια να καθοδηγήσει τη λαϊκή ετυμηγορία, «χρίζοντας» προκαταβολικά ως Δήμαρχο Βελβεντού, έναν ακόμη «ανεξάρτητο» υποψήφιο, στη συγκεκριμένη περίπτωση τον κ. Ε. Στεργίου.

Έτσι και σε συνδυασμό με τα παραπάνω, για τη ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης, η εν λόγω επίσκεψη της κυβερνητικής κουστωδίας, προεξάρχοντος του Πρωθυπουργού, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και δίχως σχολιασμό, τη στιγμή μάλιστα που πέρα από τον προεκλογικό της χαρακτήρα:

  • Αγνοήθηκε η πρόβλεψη σαφούς στήριξης του ανασυσταθέντα Δήμου Βελβεντού, με τις όποιες υποχρεώσεις και χρέη που κληροδοτούνται, εγκαταλείποντας ουσιαστικά το Δήμο και τους πολίτες (μετά επαίνων όμως), στην αυτο-οργάνωσή τους και στις αμεσο-δημοκρατικές τους διαδικασίες.
  • Παραμελήθηκαν, τόσο ο ανασυσταθείς Δήμος Σερβίων, όσο και τα προβλήματα που ανακύπτουν από την αναγκαστική πλέον συνεργασία με τον γειτονικό Δήμο Βελβεντού, ειδικά σε ζητήματα κάλυψης κοινών αναγκών και παροχής υπηρεσιών, δεδομένου ότι ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας με την εν λόγω επίσκεψη, απαξίωσε επιδεικτικά και επί της ουσίας προσέβαλε τους πολίτες μιας ολόκληρης επαρχίας της Π.Ε. Κοζάνης, για δέκα λεπτά απόσταση!
  • Παραδέχτηκαν την ανυπαρξία συγκεκριμένου κυβερνητικού έργου στην ευρύτερη περιοχή, όταν δεν θεωρήθηκε άξιου λόγου και αναφοράς από τα πρωθυπουργικά χείλη, έργου που να απαντά στα χρόνια προβλήματα της Π.Ε. Κοζάνης και άπτεται επίσης της ευθύνης του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας. Εκτός και αν θεωρηθεί έργο, η εθνικά επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία ο κ. Τσίπρας επιμελώς απέφυγε να αναπτύξει, προκειμένου να μην δημιουργήσει επιπλέον αρνητικό αντίκτυπο στον συνοδοιπόρο του υποψήφιο Περιφερειάρχη, κ. Θ. Καρυπίδη.
  • Αποσιωπήθηκαν προκλητικά οι παλινωδίες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όλη την τετραετία και η επιδίωξή τους να προσφερθεί για ξεπούλημα η υπερχρεωμένη ΔΕΗ, αφού δεν υπάρχει στοιχειώδης επιχειρησιακός σχεδιασμός και διασφάλιση ελάχιστου οικονομικού τιμήματος. Επιπλέον, απουσιάζει παντελώς η οποιαδήποτε διεκδίκηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και η κατάθεση κυβερνητικής πολιτικής για το μεγαλύτερο και περιβαλλοντικά επιβαρυμένο Ενεργειακό Κέντρο της Χώρας, για τους χιλιάδες εργαζόμενους και κατ’ επέκταση για τις τοπικές κοινωνίες, που πλήττονται ήδη ευθέως σε οικονομικό και σε κοινωνικό επίπεδο, δίχως μέλλον και προοπτική.
  • Παρέλειψε ενσυνείδητα ο κ. Τσίπρας, παρά τις πασίγνωστες «κωλοτούμπες» του σε σειρά προβλημάτων και για τα οποία με άκρατο λαϊκισμό υποσχέθηκε λύσεις, ότι επί κυβερνητικής του θητείας, η Π.Ε. Κοζάνης παραμένει πρωταθλήτρια στην ανεργία σε Ελλάδα και Ευρώπη, η ενεργειακή φτώχεια αυξάνει στις περιοχές μας, το νέο Πανεπιστήμιο στερείται ορθολογικού σχεδιασμού και είναι αμφίβολης βιωσιμότητας, ο πρωτογενής τομέας παραπαίει, η επιχειρηματικότητα στενάζει και τα υπεσχημένα στο περιβόητο Παραγωγικό Συνέδριο της Κοζάνης, να είναι πια λόγια του αέρα και στη μνήμη του κάθε πολίτη, ως απτά δείγματα κυβερνητικής αναξιοπιστίας και ανικανότητας.
  • Επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός παραγωγικές εγκαταστάσεις και δομές του Βελβεντού, για τις οποίες η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα δεν είχε συμμετοχή, ενώ και με την παρουσία του, ο ίδιος απέφυγε να δεσμευτεί για τις αναγκαίες πολιτικές, που θα στηρίζουν και θα ενισχύουν στην πράξη τη βιωσιμότητα και τον εξαγωγικό προσανατολισμό των συγκεκριμένων συνεταιριστικών εταιρειών.
  • Υποσχέθηκε στους Βελβεντινούς πολίτες, ως δώρο «καθρεφτάκι στους ιθαγενείς», ένα από τα δεκάδες τμήματα δικτύου επιμόρφωσης νέων αγροτών, χωρίς να αναφερθεί σε βασικά στοιχεία της εν λόγω δομής, προκειμένου να αξιολογηθούν στοιχειωδώς και τα πρακτικά οφέλη του για την τοπική κοινωνία.

Ευχαριστούμε κ. Πρωθυπουργέ, για την ημερήσια «εκδρομή» σας στην Π.Ε. Κοζάνης, απολαμβάνοντας σε χαλαρή διάθεση τις ομορφιές του Βελβεντού και κινούμενος «από χωρίον εις χωρίον», για να στηρίζετε εκ του ασφαλούς, τους «εκλεκτούς» κομματικούς σας υποψηφίους.

Παρακαλούμε να μη ξεχάσετε την περιοχή μας, όπως δεν θα σας ξεχάσουν μεταξύ των Βελβεντινών, οι πολίτες των Δήμων Σερβίων, Κοζάνης, Εορδαίας και Βοΐου, όταν στις κάλπες των Ευρωεκλογών και των Βουλευτικών Εκλογών, θα ανταποδώσουν τη συνολική σας περιφρόνηση στην Π.Ε. Κοζάνης, ξεπερνώντας τα ψέματα και τον επιχειρούμενο διχασμό της κοινωνίας, διεκδικώντας μια καλύτερη Ελλάδα σε μια φιλόδοξη Ευρώπη.

Με ενεργή συμμετοχή στις εκλογές και ψηφίζοντας ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης

Ο Πρόεδρος

 

 

Tags: ΝΟΔΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Previous Post

Δύναμη Επανεκκίνησης, Χρήστος Ζευκλής: Εγκαίνια εκλογικών γραφείων σε Τσοτύλι και Γαλατινή!

Next Post

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βοΐου Ζευκλής Χρήστος επισκέφτηκε το Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Αθανάσιο

Next Post

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βοΐου Ζευκλής Χρήστος επισκέφτηκε το Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Αθανάσιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Στολισμός χριστουγεννιάτικων δέντρων μουσείων ΕΦΑ Κοζάνης
  • Καλλιόπη Βέττα: «Ο δίκαιος αγώνας των αγροτών για την επιβίωση του πρωτογενούς τομέα, έχει ως σύμμαχο όλη την κοινωνία»
  • Εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Σερβίων για το 2026
  • Συνελήφθη 31χρονος που οδηγούσε κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, υπό την επήρεια οινοπνεύματος, σε περιοχή της Κοζάνης
  •  Όμιλος ΔΕΗ: Νέα ορόσημα και ενισχυμένη διαφάνεια στην ετήσια Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης

Πρόσφατα σχόλια

  1. Γιατί η online ψυχαγωγία έχει γίνει μια μικρή απόδραση για τους εργαζόμενους - SieraFM στο Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Ψυχαγωγίας στην Ελλάδα: Πέρα από τα Παραδοσιακά Όρια
  2. Αντώνης Φωτόπουλος στο Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο
  3. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  4. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Νέα casino για Έλληνες παίκτες

 

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr