Ντροπή τους… (με αφορμή την απαράδεκτη απόφαση για το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο κοζάνης)

Ντροπή τους… (με αφορμή την απαράδεκτη απόφαση για το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο κοζάνης)

 Η προκλητική αδιαφορία της κυβέρνησης, η προχειρότητα και η ανύπαρκτη βούληση των εκπροσώπων της, να δίνουν λύση στα προβλήματα του κόσμου, επιβεβαιώνεται καθημερινά και σε κάθε φάση της ζωής των Ελλήνων.

Πρόσφατο και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η απόφαση να καταργήσουν τη Β’ Τάξη του Καλλιτεχνικού Γυμνάσιου Κοζάνης και να υποβαθμίσουν τη λειτουργία του, συγχωνεύοντας την Α’ τάξη, ένα μήνα μετά την έναρξη της λειτουργίας τους.

Είναι προφανές ότι το υπουργείο Παιδείας έχει πρόβλημα για να τα εξασφαλίσει τα κονδύλια που χρειάζονται για το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κοζάνης, αδιαφορεί για την εξέλιξή του και βρίσκει την «εύκολη» λύση μεταφέροντας το πρόβλημα στις πλάτες των μαθητών και των οικογενειών τους, ζητώντας να βρουν άλλο σχολείο για να συνεχίσουν τα μαθήματά τους.

Τόσο πρόχειρα, τόσο προκλητικά αλλά και τόσο αδιάφορα για τη μεγάλη ταλαιπωρία που δημιουργεί. Ίσως επειδή τα δικά μας παιδιά αντιμετωπίζονται με την ίδια αδιαφορία που συνολικά αντιμετωπίζει την περιοχή μας, η κυβέρνηση Τσίπρα. Ντροπή τους.

Να αλλάξει η απόφαση όσο είναι καιρός, να βρεθούν χρήματα για να στελεχωθεί και να λειτουργήσει πλήρως το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κοζάνης και η «γενναιοδωρίες» της κυβέρνησης να μην εξαντλούνται μόνο όταν πρόκειται για «μυστικά κονδύλια». Η περιοχή μας υποβαθμίζεται καθημερινά, οι αντοχές έχουν τελειώσει.

Κάτανας Χάρης


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΧΑΡΗΣ ΚΑΤΑΝΑΣ

Άλλες ειδήσεις

Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών Δυτικής Μακεδονίας: «Ταξιδεύοντας με αεροπλάνο»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θέσπισε ένα σύνολο δικαιωμάτων, για να εξασφαλίσει την ορθή αντιμετώπιση των επιβατών, που ταξιδεύουν, αεροπορικώς. Τα δικαιώματά

Δ. Κοζάνης: Διαχειριστικός έλεγχος εξαιτίας ελλείμματος 540.000 ευρώ

Αρχίζει άμεσα διαχειριστικός έλεγχος στα οικονομικά του δήμου Κοζάνης για την περίοδο 2013-14, εξαιτίας ταμειακού ελλείματος 540.000 ευρώ, που εντόπισαν

17χρονη υπέστη ανακοπή από πνιγμό με κομμάτι κρέατος την ώρα του φαγητού-Την κράτησαν στη ζωή οι γιατροί του Μαμάτσειου

Μάχη για να κρατήσουν στη ζωή μια 17χρονη, η οποία υπέστη καρδιακή ανακοπή μετά από πνιγμονή κατά τη διάρκεια του

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.