Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κoζάνης: Αρκετά με την υποκρισία για την ΔΕΗ

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κoζάνης: Αρκετά με την υποκρισία για την ΔΕΗ

Είναι γνωστό στους εργαζόμενους και στο λαό της περιοχής μας, ότι τη ΔΕΗ στο τέλμα και την απαξίωση την οδήγησαν οι πολιτικές που εφάρμοσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Χωρίς ενεργειακό σχεδιασμό και με μόνους στόχους, την εξυπηρέτηση φιλικών ιδιωτικών συμφερόντων και το βόλεμα της εκλογικής τους πελατείας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμευόμενος από τις μνημονιακές υποχρεώσεις, στις οποίες μας οδήγησε η πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων και υποχρεούμενος να προσαρμοστεί στην Ευρωπαϊκή νομιμότητα, δίνει εδώ και τρία χρόνια τη μάχη για μια ΔΕΗ ισχυρή, βασικό πυλώνα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα και τα Βαλκάνια.

Είναι τουλάχιστον πολιτική υποκρισία, αυτοί που οδήγησαν την πρώτη επιχείρηση της χώρας στην απαξίωση, να κουνούν το δάκτυλο και να μιλούν για ξεπούλημα, όταν υπερασπίζονται ταυτόχρονα τις πολιτικές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που πρότειναν την πλήρη ιδιωτικοποίηση στην ενέργεια και τα νερά.

Ήταν επίσης αυτοί που εφάρμοσαν την πολιτική επιστράτευση, καταργώντας το δικαίωμα της απεργίας. Αυτοί που έστελναν στους εργαζόμενους τους δικαστικούς επιμελητές για να επιδώσουν τις κλήσεις. Αυτοί που προχωρούσαν σε απολύσεις και διώξεις των αγωνιζόμενων εργαζομένων.

Ο λαός δεν την ξεχνά αυτή την πολιτική. Πολύ περισσότερο δε μπορεί να γίνουν τιμητές της πολιτικής μας, αυτοί που επιμένουν ότι θα εφαρμόσουν την πολιτική της πλήρους ιδιωτικοποίησης και πιθανόν κάτι λιγότερο καλό από τη «ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ», όταν πάρουν την εξουσία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής, θα δώσει τον αγώνα για μια ΔΕΗ σύγχρονη στην υπηρεσία του λαού που θα συνεχίσει να συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής μας.

Γραφείο Τύπου ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΔΕΗΣυριζα

Άλλες ειδήσεις

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από 04-02-2019 έως 10-02-2019)

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα (από 04 έως 10 Φεβρουαρίου του έτους 2019) τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

Έξι τύμπανα δωρεά της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο Τμήμα Κρουστών του Δημοτικού Ωδείου Γρεβενών

Έξι τύμπανα δωρεά της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, παρέδωσε στο Τμήμα Κρουστών του Δημοτικού Ωδείου Γρεβενών τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, ο

Τέλος τα πλαστικά καλαμάκια και πιάτα

Οι Βρυξέλλες κατέληξαν σε συμφωνία Σε συμφωνία κατέληξαν σήμερα οι Βρυξέλλες όσον αφορά σχέδιο της ΕΕ για την απαγόρευση των

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.