Οι Διευθυντές, οι Σύλλογοι των διδασκόντων   και οι μαθητές του Γυμνασίου- Λυκείου Σιάτιστας ‘’ Γεώργιος  Παπαγεωργίου ‘’  εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στο ΙΔΡΥΜΑ  “GEORGIOS L. PAPAGEORGIOY PUBLIC BENEFIT AND CHARITABLE FOUNDATION” και στο «ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ»

Οι Διευθυντές, οι Σύλλογοι των διδασκόντων   και οι μαθητές του Γυμνασίου- Λυκείου Σιάτιστας ‘’ Γεώργιος  Παπαγεωργίου ‘’  εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στο ΙΔΡΥΜΑ  “GEORGIOS L. PAPAGEORGIOY PUBLIC BENEFIT AND CHARITABLE FOUNDATION” και στο «ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ»

Οι Διευθυντές, οι Σύλλογοι των διδασκόντων   και οι μαθητές του Γυμνασίου- Λυκείου Σιάτιστας ‘’ Γεώργιος  Παπαγεωργίου ‘’  εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στο ΙΔΡΥΜΑ  “GEORGIOS L. PAPAGEORGIOY PUBLIC BENEFIT AND CHARITABLE FOUNDATION”, το οποίο παρείχε μέγιστη στήριξη και βοήθεια για την καλή λειτουργία και συντήρηση του σχολείου.  Το ΙΔΡΥΜΑ “GEORGIOS L. PAPAGEORGIOY PUBLIC BENEFIT AND CHARITABLE FOUNDATION” δώρισε το ιδιαιτέρως σεβαστό ποσό των δύο χιλιάδων οκτακοσίων πενήντα ευρώ (2850,00€) που θα αξιοποιηθεί για την κατασκευή διαχωριστικού του ισογείου ανάμεσα στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο “Γεώργιος Παπαγεωργίου”.

Οι Διευθυντές, οι Σύλλογοι των διδασκόντων   και οι μαθητές του Γυμνασίου- Λυκείου Σιάτιστας «Γεώργιος  Παπαγεωργίου» εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στο «ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ», το οποίο παρέχει μέγιστη στήριξη και βοήθεια για την καλή λειτουργία και συντήρηση του σχολείου.  Το «ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» δώρισε το ιδιαιτέρως σεβαστό ποσό των δύο χιλιάδων οκτακοσίων πενήντα ευρώ (2850,00€) που θα αξιοποιηθεί για την κατασκευή διαχωριστικού του ισογείου ανάμεσα στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο “Γεώργιος Παπαγεωργίου”.

Οι Διευθυντές, οι Σύλλογοι των διδασκόντων   και οι μαθητές του Γυμνασίου- Λυκείου Σιάτιστας ‘’ Γεώργιος  Παπαγεωργίου ‘’  εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στο ΙΔΡΥΜΑ  “GEORGIOS L. PAPAGEORGIOY PUBLIC BENEFIT AND CHARITABLE FOUNDATION”, το οποίο παρείχε μέγιστη στήριξη και βοήθεια για την καλή λειτουργία και συντήρηση του σχολείου.  Το ΙΔΡΥΜΑ “GEORGIOS L. PAPAGEORGIOY PUBLIC BENEFIT AND CHARITABLE FOUNDATION” δώρισε το ιδιαιτέρως σεβαστό ποσό των χιλίων οκτακοσίων τριάντα οκτώ ευρώ (1838,00) που θα αξιοποιηθεί για την αγορά κουρτινών για τις αίθουσες του Λυκείου “Γεώργιος Παπαγεωργίου”.

Οι Διευθυντές, οι Σύλλογοι των διδασκόντων   και οι μαθητές του Γυμνασίου- Λυκείου Σιάτιστας «Γεώργιος  Παπαγεωργίου» εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στο «ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ», το οποίο παρέχει μέγιστη στήριξη και βοήθεια για την καλή λειτουργία και συντήρηση του σχολείου.  Το «ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» δώρισε το ιδιαιτέρως σεβαστό ποσό των χιλίων οκτακοσίων τριάντα οκτώ ευρώ (1838,00) που θα αξιοποιηθεί που θα αξιοποιηθεί για την αγορά κουρτινών για τις αίθουσες του Λυκείου “Γεώργιος Παπαγεωργίου”.

 


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ευχαριστηριο

Άλλες ειδήσεις

Τακίμι και Λεβεντόπαιδα Καραμπέρη, μαζί το Δεκαπενταύγουστο

Ο Ιππικός Πολιτιστικός Αθλητικός Όμιλος Σιάτιστας «Το Τακίμι» και η ιππική παρέα «ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ» του Κώστα Καραμπέρη ανακοινώνουν την κοινή σύμπλευση

Αναβίωσε το έθιμο του χορού της Ρόκας στη Γαλατινή. Βίντεο..

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός της Ρόκας στη Γαλατινή την Τρίτη μέρα του Πάσχα. Δείτε σχετικά βίντεο και φωτογραφίες..

Το ΚΕΠΚΑ για το νόμο Κατσέλη

Ο νόμος Κατσέλη εισήγαγε στην Ελλάδα το θεσμό της πτώχευσης του καταναλωτή και ανήκει στα θεμελιώδη εργαλεία της Πολιτείας για

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.