Σας ενημερώνουμε για τις προσεχείς δράσεις του ΚΑΠΗ Δήμου Κοζάνης:
Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου και ώρα 10.30π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΑΠΗ Δήμου Κοζάνης (Γρανικού 1) η κ. Μπερντένη Αικατερίνη νοσηλεύτρια του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, (Νοσηλεύτρια Επιτήρησης Λοιμώξεων), θα αναπτύξει το θέμα «Η χρησιμότητα του αντιγριπικού εμβολίου» . Η ομιλία θα επαναληφθεί την Τρίτη 23 Ιανουαρίου και στο ΚΑΠΗ Κρόκου. Παρακαλούνται οι δημότες να προσέλθουν για να ενημερωθούν.
Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα13:οο μ.μ. το ΚΑΠΗ θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο «Event Plaza» στα Πετρανά. Αναχώρηση στις 12.30μ.μ. από την κεντρική πλατεία.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Συμφωνώ