Ολοκληρώθηκε και φέτος η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017 με θέμα “Περιπέτειες από σημείο σε σημείο”, με συντονισμό από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.

Ολοκληρώθηκε και φέτος   η  Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017 με θέμα “Περιπέτειες από σημείο σε σημείο”, με συντονισμό από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.

Περισσότερες από 150 Δημόσιες και Δημοτικές βιβλιοθήκες συμμετείχαν σε όλη τη χώρα με  πάνω από 3.000 δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά.

Στη Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Σιάτιστας πραγματοποιήθηκαν 21 εκπαιδευτικές δράσεις στις οποίες συμμετείχαν 784 παιδιά και δανείστηκαν 911 βιβλία.

Την οργάνωση και το συντονισμό  της φετινής Καλοκαιρινής εκστρατείας είχε ο Βιβλιοθηκονόμος  Δημήτριος Λιάμας.

 

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 το απόγευμα στο αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης  πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης της Καλοκαιρινής  Εκστρατείας. Στη γιορτή  συμμετείχαν οι εθελοντές και  παιδιά που πήραν μέρος στις δράσεις της Βιβλιοθήκης.

   Όλες  οι δράσεις    πραγματοποιήθηκαν  χάρη στην προσφορά των εθελοντών,  τους οποίους  ευχαριστούμε θερμά,  γιατί συνέβαλλαν στην προβολή της βιβλιοθήκης μας και απασχόλησαν δημιουργικά τους μικρούς μας φίλους.

 

Οι εθελοντές που πήραν μέρος είναι:

 

Αγκά Ματίνα, Ανδρίτσου Ελισσάβετ , Αφεντούλη Αγγελική,  Γκαντώνα Κατερίνα, Δεληγιάννη Μαρία, Ζαγκουντίνου  Θεοδώρα, Ζαχομήτρου  Μαρία, Ζιώγου  Ματίνα, Καραμάνης Γεώργιος, Κουζιάκη Μαρία,  Κώτσικας Λάζαρος, Μάνιου Περιστέρα,  Μπαντή Αρετή, Μπατσή Χριστίνα, Παλούκα Γεωργία,  , Τζιλίνης  Αναστάσιος, Τσανασίδης Χρήστος, Τσιαούση Γ. Αγνή.

Επίσης ευχαριστούμε το Μουσικό Γυμνάσιο Σιάτιστας για τη συμμετοχή του.

Τέλος, ευχαριστούμε  τα ΜΜΕ (έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ραδιοφωνικούς σταθμούς) Σιάτιστας, Βοΐου και Κοζάνης για την πολύτιμη συμβολή τους στην  προβολή των δράσεων  και την ενημέρωση της κοινής γνώμης σχετικά με τις εκπαιδευτικές  δραστηριότητές μας.

 

 

 

Η Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης

 

 

Μπουσταντζή Ανδρομάχη


Άλλες ειδήσεις

ΝΟΔΕ Κοζάνης: Ετήσια χοροεσπερίδα και κοπή της πίτας

Με την ολοκλήρωση του δωδεκαημέρου των Χριστουγεννιάτικων Εορτών, η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης της Ν.Δ. εύχεται σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά,

Οι τρεις πρώτες μεταγραφές του Μακεδονικού Σιάτιστας! Φωτογραφίες..

Τρεις παίκτες απέκτησε ο Μακεδονικός Σιάτιστας για την ενίσχυση της ομάδας, ενόψει της πορείας στη Γ Εθνική. Σέχι Εράλντ 21

18 Απριλίου: Ήμερα πολιτιστικής κληρονομιάς, μνημείων και τοποθεσιών. Παρουσίαση από το 1ο δημοτικό σχολείο Σιάτιστας. Βίντεο

Η 18 Απριλίου ειναι ημέρα πολιτιστικής κληρονομιάς, μνημείων και τοποθεσιών. Με αφορμή την 18η Απριλίου , ημέρα Πολιτιστικής κληρονομιάς, μνημείων

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

<

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.