Ομοσπονδία Γούνας: Πανελλήνιος διαγωνισμός με θέμα «Ανακύκλωση και Μεταποίηση Γούνας»

Ομοσπονδία Γούνας: Πανελλήνιος διαγωνισμός με θέμα «Ανακύκλωση και Μεταποίηση Γούνας»

Πανελλήνιο διαγωνισμό με θέμα «Ανακύκλωση και Μεταποίηση Γούνας» διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας. 

 ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Μαθητευόμενοι σπουδαστές Σχολών Σχεδίου Μόδας και απόφοιτοι των τελευταίων 2 ετών .

 ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: “PIMP MY COAT AWARD”

 ΑΠΟΣΤΟΛΗ με e-mail στο helfurfe@otenet.gr της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥΝΑΣ σε Α4 ( jpeg Format, όχι μεγαλύτερα από 2ΜΒ).

Επισυνάπτεται φωτογραφία ενός έτοιμου ενδύματος, το οποίο καλούνται οι ενδιαφερόμενοι σχεδιαστές να μεταποιήσουν, έχοντας την δυνατότητα, αν θέλουν, να προσθέσουν μέχρι 20% άλλου είδους γούνας ή άλλο υλικό ανακυκλώσιμο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα καταθέσουν με e-mail
1) Ένα (1) ή αν επιθυμούν περισσότερα έγχρωμα σχέδια μεταποίησης σε μέγεθος Α4 ( jpeg Format, όχι μεγαλύτερο από 2ΜΒ), και δύο (2) συνοδευτικά αξεσουάρ από ανακυκλώσιμα υλικά.
2) Σύντομη περιγραφή της διαδικασίας και της λογικής που θα ακολουθήσουν για την μεταποίηση του ενδύματος, καθώς και μια επεξήγηση όσο αφορά την συσχέτιση του σχεδίου με το θέμα. ,στα Αγγλικά.
3) Βιογραφικό τους Σημείωμα στα Αγγλικά

Να σημειωθεί ότι το επισυναπτόμενο ένδυμα μπορεί να βαφεί με βάση τις ανάγκες του σχεδίου των διαγωνιζομένων.

Το σχέδιο μεταποίησης του/της νικητή/τριας , θα κατασκευαστεί σε έτοιμο προϊόν γούνας με έξοδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και θα συμμετέχει στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Σχεδίου Μόδας (REMIX 2020) , που διοργανώνει η I.F.F (Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας) κατά την διάρκεια της MI-FUR 2020 (ετήσια Έκθεση Γούνας στο Μιλάνο),
Όλες οι λεπτομέρειες για τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Σχεδίου Μόδας (ιστορικό, οργάνωση, διαγωνισμός, βραβεία κ.λ.π.) βρίσκονται στην σχετική ιστοσελίδα στην διεύθυνση : www.wearefur.com/fur-fashion/remix/the-competition

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας στα τηλέφωνα 2467022171 & 2467027980 e-mail: helfurfe@otenet.gr 9:30 – 13:30.
Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Με εκτίμηση ,

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΥΝΑΣ


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας

Άλλες ειδήσεις

Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ, Τετάρτη 28 Νοεμβρίου.

Γενική Απεργία  της ΓΣΕΕ, Τετάρτη 28 Νοεμβρίου. Με αιχμή του δόρατος την επαναφορά του θεσμικού πλαισίου των ελεύθερων Συλλογικών Διαπραγματεύσεων

Εκλογές 2019: Ποιοι δικαιούνται άδεια για να ψηφίσουν

Τη χορήγηση ειδικής άδειας απουσίας με αποδοχές για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος κατά τις προσεχείς περιφερειακές και δημοτικές εκλογές

Παράταση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δίνει ο Ζάεφ -Από το νέο έτος στην ελληνική Βουλή η συμφωνία

«Ανάσα» 7-9 μηνών στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, πριν φέρουν την συμφωνία των Πρεσπών στην Βουλή, προσέφερε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ.

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.