• Latest

Ουράνιο Τόξο: Ελλάδα ζήτα συγνώμη για εγκλήματα κατά του «μακεδονικού λαού»

29 Ιανουαρίου 2019
ZAG COPIER – Ο εξοπλισμός της επιχείρησής σου με ποιότητα και αξιοπιστία

ZAG COPIER – Ο εξοπλισμός της επιχείρησής σου με ποιότητα και αξιοπιστία

18 Σεπτεμβρίου 2025
Οι συναντήσεις του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη στην Αθήνα

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπεγράφη η Προμήθεια Προκατασκευασμένων Αιθουσών στη Σχολή Αστυφυλάκων Γρεβενών

18 Σεπτεμβρίου 2025
Το Επιμελητήριο Κοζάνης στη 10η επετειακή Serexpo

Το Επιμελητήριο Κοζάνης στη 10η επετειακή Serexpo

18 Σεπτεμβρίου 2025
Νίκος Παπαγεωργίου

Τριετές Μνημόσυνο για τον Μεγάλο Ευεργέτη Νικόλαο Παπαγεωργίου

18 Σεπτεμβρίου 2025
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: Το σκάνδαλο των αγροτικών επιδοτήσεων από τα κυβερνητικά και κομματικά στελέχη της Ν.Δ. επηρεάζει δυστυχώς, εκτός από τους αγρότες, και αμέτοχους συμπολίτες μας

18 Σεπτεμβρίου 2025
Με οριακή ψηφοφορία (10-9) το νέο 1ο Δημοτικό Σερβίων θα στεγαστεί στο κτήριο του 1ου Δημοτικού – Ένταση και αντεγκλήσεις στο Δ.Σ. Σερβίων (Βίντεο)

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων

18 Σεπτεμβρίου 2025
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Βοΐου την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2025

18 Σεπτεμβρίου 2025
Αγιασμός και έναρξη χορευτικών τμημάτων στον Σύλλογο Βοϊωτών Κοζάνης

Αγιασμός και έναρξη χορευτικών τμημάτων στον Σύλλογο Βοϊωτών Κοζάνης

18 Σεπτεμβρίου 2025
ΤΕΕ: Αίτημα για παράταση στις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων για το κτηματολόγιο

Τεχνικό Επιμελητήριο: Επιστημονική Αναδιάρθρωση και Παράταση των Προγραμμάτων «Εξοικονομώ»: Εξισορρόπηση Θεσμικών και Τεχνικών Απαιτήσεων

18 Σεπτεμβρίου 2025
Πρόσκληση για συμμετοχή σε όλα τα E-shop της Περιφερειακής Eνότητας Κοζάνης για Δωρεάν Διαφήμιση με Google Ads και Meta Αds

Πρόσκληση για συμμετοχή σε όλα τα E-shop της Περιφερειακής Eνότητας Κοζάνης για Δωρεάν Διαφήμιση με Google Ads και Meta Αds

18 Σεπτεμβρίου 2025
Κοζάνη: Εκδήλωση εγκαινίων του έργου «Ανάπλαση Πλατείας Λασσάνη και Περιξ Οδών»

Κοζάνη: Εκδήλωση εγκαινίων του έργου «Ανάπλαση Πλατείας Λασσάνη και Περιξ Οδών»

18 Σεπτεμβρίου 2025
Προσοχή στις απάτες τύπου Caller ID spoofing: Από πλαστές τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι deepfake φωνές και βίντεο χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι

e-ΕΦΚΑ: Με ένα κλικ στο κινητό τα ένσημα των ασφαλισμένων

18 Σεπτεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Ουράνιο Τόξο: Ελλάδα ζήτα συγνώμη για εγκλήματα κατά του «μακεδονικού λαού»

sierafm by sierafm
29 Ιανουαρίου 2019
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
23
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Να ζητήσει συγγνώμη για τα «οργανωμένα εγκλήματα που διέπραξαν εδώ και 120 σχεδόν χρόνια εναντίον του ‘’μακεδονικού λαού’’ με στόχο τη φυσική του εξόντωση, τη βίαιη αφομοίωση του και τον πολιτιστικό του αφανισμό» καλεί τη  «νεοελληνική πολιτεία» και τοπικούς παράγοντες το σλαβόφωνο κόμμα Ουράνιο Τόξο.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα το κόμμα, που κάνει λόγο για «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα,  έχει πυκνώσει τις παρεμβάσεις του.

Στην ανακοίνωση, που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα και τιτλοφορείται «Αιδώς Αργείοι Доста веќе!»  (Αρκετά πλέον) εξαπολύεται επίθεση και στον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Λιάνη, αλλά και τον δήμαρχο Φλώρινας, Ιωάννη Bοσκόπουλο, «που πρωτοστατεί χωρίς ντροπή στη σταυροφορία συλλογής υπογραφών για ‘την ελληνικότητα της Μακεδονίας’».

«Θα θυμίζουμε σε όλους τους τόνους ότι είναι καιρός οι ίδιοι αλλά και η νεοελληνική πολιτεία να ζητήσουν συγνώμη. Συγνώμη για τα οργανωμένα εγκλήματα που διέπραξαν εδώ και 120 σχεδόν χρόνια εναντίον του “μακεδονικού λαού” με στόχο τη φυσική του εξόντωση, τη βίαιη αφομοίωση του και τον πολιτιστικό του αφανισμό. Συγνώμη από τους χιλιάδες αθώους που έφυγαν λόγω του Εμφυλίου και ένα βαθύτατα συμπλεγματικό & ρεβανσιστικό κράτος δεν τους άφησε να επιστρέψουν ποτέ» σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση αναλυτικά

“Αιδώς Αργείοι. Доста веќе! (Αρκετά πλέον).

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019

Με αφορμή την επικύρωση της συμφωνίας της Πρέσπας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Δημοκρατία της Μακεδονίας, τόσο πριν όσο και μετά από αυτήν, γινόμαστε δυστυχώς μάρτυρες ενός πρωτοφανούς κρεσέντου υποκρισίας, παραπληροφόρησης, συκοφαντιών και μίσους απέναντι στους Μακεδόνες που ζουν στην Ελλάδα.

Για μας και για όσους γνωρίζουν δεν είναι παράξενο ότι το χορό σέρνουν άνθρωποι όπως ο επί σειρά ετών βουλευτής Φλώρινας Γιώργος Λιάνης, οποίος έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει την ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο για “αλυτρωτισμό” επιχαίροντας επιπλέον ότι η επικύρωση της Πρέσπας “θα μας τελειώσει” ως πολιτικό φορέα.

Ο τ. Βουλευτής, ευρισκόμενος στη γνωστή για όσους τον ξέρουν σύγχυση και με τη σύνηθη ένδεια επιχειρημάτων που χαρακτηρίζει τους ψεύτες και συκοφάντες, έχυσε και τα γνωστά κροκοδείλια δάκρυα για τους Μακεδόνες πολιτικούς πρόσφυγες του Εμφυλίου, τους οποίους το ρατσιστικό νεοελληνικό (παρα)κράτος καταδίκασε σε αιώνια εξορία, στερώντας τους ακόμα και το δικαίωμα να πεθάνουν στη γενέθλια γη.

Αλήθεια, τι έκανε ο ιδιος και το κόμμα του όλες αυτές τις δεκαετίες που “έλυναν και έδεναν” για να σταματήσει αυτό το αδιανόητο για τον πολιτισμένο κόσμο απαρντχάιντ; Απολύτως τίποτα!

Πόσες φορές ζήτησε εν κρυπτώ τη στήριξή μας προσπαθώντας να υφαρπάξει την ψήφο των Μακεδόνων τόσο για τη δική του επανεκλογή όσο και για να στηρίξει φίλα προσκείμενους συνδυασμούς στις δημοτικές εκλογές. Αμέτρητες! Τότε η ΕΕΣ- Ουράνιο Τόξο ήταν καλή και δεν είχε “αλυτρωτικές θέσεις”;

Πόσες φορές προσπάθησε να ξεγελάσει τους Μακεδόνες χορεύοντας τους χορούς τους και μιλώντας τη γλώσσα τους; Διαρκώς!

Δυστυχώς για τον πρώην βουλευτή και για μια σειρά άλλους όπως ο δήμαρχος Φλώρινας που πρωτοστατεί χωρίς ντροπή στη σταυροφορία συλλογής υπογραφών για “την ελληνικότητα της Μακεδονίας” μόνο και μόνο για να κρατήσει μια οποιαδήποτε θεσούλα, εμείς είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε η νέμεσίς τους. Δε θα εξαφανιστούμε όπως θα τους βόλευε αλλά θα θυμίζουμε σε όλους τους τόνους ότι είναι καιρός οι ίδιοι αλλά και η νεοελληνική πολιτεία να ζητήσουν συγνώμη.

Συγνώμη για τα οργανωμένα εγκλήματα που διέπραξαν εδώ και 120 σχεδόν χρόνια εναντίον του μακεδονικού λαού με στόχο τη φυσική του εξόντωση, τη βίαιη αφομοίωση του και τον πολιτιστικό του αφανισμό.

Συγνώμη από τους χιλιάδες αθώους που έφυγαν λόγω του Εμφυλίου και ένα βαθύτατα συμπλεγματικό & ρεβανσιστικό κράτος δεν τους άφησε να επιστρέψουν ποτέ.

Συγνώμη τέλος από τον ελληνικό λαό, τον οποίο έχουν καταδικάσει εδώ και πολλές δεκαετίες στην άγνοια και την παραπληροφόρηση, παρουσιάζοντας του μια εικονική πραγματικότητα και στερώντας του το δικαίωμα να μάθει την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη στο τμήμα της Μακεδονίας που προσαρτήθηκε βίαια στο νεοελληνικό κράτος.

Μας φοβάστε κ. Λιάνη και λοιποί, γιατί ξέρετε ότι γνωρίζουμε τα αίσχη που έχετε διαπράξει, τις ανατολίτικες γαλιφιές σας και τα παρακάλια σας.

Θα σας ξεμπροστιάζουμε σε κάθε ευκαιρία μέχρι να μην μπορείτε να κρυφτείτε πουθενά και να μας απαλλάξετε δια παντός από τη δημόσια παρουσία σας. Ως εδώ!

Το Γραφείο Τύπου της ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο”

Tags: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Previous Post

Δήμος Βοΐου: Πρώτη συνεδρίαση με ευχές και… καρφιά! Βίντεο..

Next Post

Μονόδρομος για τη Δυτική Μακεδονία η διεκδίκηση bonus απόσυρσης των λιγνιτικών μονάδων. του Ε. Καρλόπουλου

Next Post
ΔΕΗ ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Μονόδρομος για τη Δυτική Μακεδονία η διεκδίκηση bonus απόσυρσης των λιγνιτικών μονάδων. του Ε. Καρλόπουλου

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • ZAG COPIER – Ο εξοπλισμός της επιχείρησής σου με ποιότητα και αξιοπιστία
  • Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπεγράφη η Προμήθεια Προκατασκευασμένων Αιθουσών στη Σχολή Αστυφυλάκων Γρεβενών
  • Το Επιμελητήριο Κοζάνης στη 10η επετειακή Serexpo
  • Τριετές Μνημόσυνο για τον Μεγάλο Ευεργέτη Νικόλαο Παπαγεωργίου
  • Καλλιόπη Βέττα: Το σκάνδαλο των αγροτικών επιδοτήσεων από τα κυβερνητικά και κομματικά στελέχη της Ν.Δ. επηρεάζει δυστυχώς, εκτός από τους αγρότες, και αμέτοχους συμπολίτες μας

Πρόσφατα σχόλια

  1. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ στο Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Δημήτρη (Τάκη) Τσιώνα στη Χρυσαυγή Βοΐου
  2. C.A.SAMPSONIDIS στο Δυο αγρότες από Γρεβενά και Βόιο φέρονται εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
  3. Κωστας στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  4. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  5. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr