Ο Δήμος Κοζάνης, προτίθεται να συμμετάσχει στην 25η Διεθνή Εκθεση ΚΑΒΑΛΑ EXPO 2017, που θα πραγματοποιηθεί, από 6-11 Οκτωβρίου

Ο Δήμος Κοζάνης, προτίθεται να συμμετάσχει στην 25η Διεθνή Εκθεση ΚΑΒΑΛΑ EXPO 2017, που θα πραγματοποιηθεί, από 6-11 Οκτωβρίου

Ο Δήμος Κοζάνης, προτίθεται να συμμετάσχει σε ένα σύνολο επιλεγμένων εκθέσεων για την δυναμική προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων, των τουριστικών αξιοθέατων, τη διαμόρφωση του τοπικού brand name, την ενίσχυση των τοπικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων κλάδων τροφίμων και ποτών, των έργων, των δράσεων του και του στρατηγικού του σχεδιασμού και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.

 

Παράλληλα, με τις συμμετοχές αυτές επιχειρείται η ανάδειξη του Δήμου, ως τόπος τουριστικής αναψυχής, αλλά ως επενδυτικός προορισμός.

Η συμμετοχή στις εκθέσεις εσωτερικού διέπεται από διαφορετική στρατηγική για κάθε θεματική έκθεση, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τη ζήτηση της ομάδας στόχου. Η προγραμματισμένη συμμετοχή στην 25η Διεθνή Εκθεση ΚΑΒΑΛΑ EXPO 2017, που θα πραγματοποιηθεί, από 6-11 Οκτωβρίου, παρέχει τη δυνατότητα σε τοπικές επιχειρήσεις μέσω του περιπτέρου του Δήμου, να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Οι παραγωγικές επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων και ποτών, της Δυτικής Μακεδονίας, μπορούν να αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη για την βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη του τόπου μας προβάλλοντας τον πολιτισμό, τον τουρισμό, τη γαστρονομία καθώς και τα αγροτικά-τοπικά προϊόντα.

H περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τα τελευταία χρόνια με την πλήρη λειτουργία της Εγνατίας οδού, έχει «έρθει κοντά μας» και μπορεί να αποτελέσει μια δυνητική αγορά προϊόντων και υπηρεσιών.

Η έκθεση αυτή της Καβάλας , φιλοδοξεί να αναδείξει τις δραστηριότητες και τις παραγωγικές δυνάμεις της ευρύτερης περιοχής σε ένα κοινό που δραστηριοποιείται στις Νοτιοανατολικές χώρες της Βαλκανικής.

Προκειμένου να δημιουργηθούν ευκαιρίες προβολής των τοπικών προϊόντων πέρα από τα όρια της τοπικής αγοράς καλούνται οι τοπικές παραγωγικές-μεταποιητικές επιχειρήσεις στον κλάδο τροφίμων-ποτών, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον,  ώστε να συμμετάσχουν από κοινού στην εν λόγω Έκθεση.

Πληροφορίες :

Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

Δήμου Κοζάνης

Παύλου Χαρίση 6

τηλ. 2461355103,

e-mail : bilionis@kozanh.gr


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΕΚΘΕΣΗ

Άλλες ειδήσεις

Ιδρυτικές Συνελεύσεις Τοπικών Οργανώσεων του Κινήματος Αλλαγής στον νομό Κοζάνης

Ανοιχτές σε όλα τα Μέλη και Φίλους. Σε συνέχεια των Ιδρυτικών Συνελεύσεων για τις Τοπικές Οργανώσεις του Κινήματος Αλλαγής η

Χρήστος Ζευκλής: Τι λέει για τη δημοτική αρχή, για την ανάπτυξη στο Βόιο και τους μετανάστες

1) Δεύτερη φορά υποψήφιος για το δήμο Βοΐου. Η πρώτη ήταν το 2010. Τι σας ώθησε να εκδηλώσετε εκ νέου

Το έργο της διαμόρφωσης των κοιμητηρίων Ρυμνίου εντάσσεται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και θα υλοποιηθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Το έργο της διαμόρφωσης των κοιμητηρίων στην τοπική κοινότητα Ρυμνίου της Αιανής θα υλοποιηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης/ Διεύθυνση

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.