Ο Λάζαρος Γκερεχτές από τη Νεάπολη: «Στήριξη του πυλώνα της αγροτικής ανάπτυξης»

Ο Λάζαρος Γκερεχτές από τη Νεάπολη: «Στήριξη του πυλώνα της αγροτικής ανάπτυξης»

Στη στήριξη του πυλώνα της αγροτικής ανάπτυξης, ως βασική προτεραιότητα, αναφέρθηκε την Πέμπτη από τη Νεάπολη ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου, Λάζαρος Γκερεχτές.

Στην ομιλία του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί», στάθηκε ιδιαίτερα στη λειτουργία ενός πρότυπου θερμοκηπίου εκπαιδευτικού χαρακτήρα, ενώ οριοθέτησε ως μεγάλο στόχο τη δημιουργία αγροτικής σχολής στην περιοχή.

Παράλληλα ανακοίνωσε τη δημιουργία κλειστής αγοράς προϊόντων Βοΐου, όπως και του τοπικού σήματος «Βοΐου» για όλα τα αγροτικά προϊόντα, με στόχο την τοποθέτησή τους στα ράφια των μεγάλων αγορών.

Ο Λάζαρος Γκερεχτές, ξεκαθάρισε πως ζητήματα όπως η αγροτική οδοποιία και εφόδια σαν το νερό, το ρεύμα και την πρόσβαση, είναι αυτονόητα για τη νέα δημοτική αρχή, ενώ τόνισε και τις προτεραιότητες των 100 πρώτων ημερών με παρεμβάσεις στον οικισμό της Νεάπολης, τις αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς και τη σύνδεση των χωριών της περιοχής τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα με συγκοινωνία.


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
γκερεχτες

Άλλες ειδήσεις

Έκθεση Κοίλων: Μεγάλη συμμετοχή από επιχειρήσεις του Βοΐου. Φωτογραφίες..

Μεγάλη είναι και φέτος η συμμετοχή από επιχειρήσεις του Βοΐου, στην 33η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας. Για όσους

Ο Νεαπολίτης Κυριάκος Λαβασάς στο περιοδικό IRun: «Δεν υπάρχει κίνητρο και υποδομές για τα ΑΜΕΑ από την Πολιτεία»

Ο Νεαπολίτης Κυριάκος Λαβασάς στο περιοδικό IRun – «Δεν υπάρχει κίνητρο και υποδομές για τα ΑΜΕΑ από την Πολιτεία»

Κασαπίδης: Ξεκίνησε τη λειτουργία το εκλογικό κέντρο Φλώρινας

Την έναρξη λειτουργίας του εκλογικού κέντρου Π.Ε Φλώρινας του συνδυασμού «αλλάζουμε πορεία», του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη, σηματοδότησαν τα εγκαίνια

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.