• Latest

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Βοΐου για τη δήλωση της κ. Ορφανίδου στο siera fm

18 Ιανουαρίου 2018
Καστοριά: Ανήλικος πέρασε τα σύνορα κι έκοβε ξύλα!!

Νεκρός 79χρονος που καταπλακώθηκε από κορμό δέντρου, ενώ προσπαθούσε να κόψει ξύλα

2 Δεκεμβρίου 2025
Ανακαίνιση σπιτιών

Νέο πρόγραμμα ανακαίνισης κατοικιών με επιδότηση 90%

2 Δεκεμβρίου 2025
Βραδιά Γευσιγνωσίας “Beaujolais Nouveau”  από τον Σύλλογο Καθηγητών/ -τριών Γαλλικής Γλώσσας Νομού Κοζάνης

Βραδιά Γευσιγνωσίας “Beaujolais Nouveau” από τον Σύλλογο Καθηγητών/ -τριών Γαλλικής Γλώσσας Νομού Κοζάνης

2 Δεκεμβρίου 2025
ΑΡΣΥ: Ανοιχτή επιστολή στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας: Να ανακληθούν οι απολύσεις στο λιγνιτωρυχείο Αχλάδας

Στήριξη και αλληλεγγύη μέχρι τη νίκη του αγώνα των αγροτών και των κτηνοτρόφων!

2 Δεκεμβρίου 2025
Έναρξη συνεργασίας του Κέντρου Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου του Δήμου Βοΐου με τον οργανισμό WHEN

Έναρξη συνεργασίας του Κέντρου Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου του Δήμου Βοΐου με τον οργανισμό WHEN

1 Δεκεμβρίου 2025
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Εορδαίας σχετικά με την δίωξη του Δόκιμου Έφεδρου Αξιωματικού Μπέικου Γιώργου.

Η απάντηση στην καταστολή της Κυβέρνησης θα είναι η μαζικότητα μας στον δρόμο! Όλοι στο μπλόκο του Φιλώτα Τρίτη 2/12 στις 13:00!

1 Δεκεμβρίου 2025
Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης

Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: «Η Κοζάνη γιορτάΖΕΙ και πάλι..» από την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025

1 Δεκεμβρίου 2025
Κοζάνη: «Γνωρίζω – Προλαμβάνω – Στηρίζω: Το μήνυμα του Μαμάτσειου Νοσοκομείου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS»

Κοζάνη: «Γνωρίζω – Προλαμβάνω – Στηρίζω: Το μήνυμα του Μαμάτσειου Νοσοκομείου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS»

1 Δεκεμβρίου 2025
Φωτιά σε διπλοκατοικία στη Λευκόβρυση Κοζάνης

Φωτιά σε διπλοκατοικία στη Λευκόβρυση Κοζάνης

1 Δεκεμβρίου 2025
Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Ελληνικής Αστυνομίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Στήριξη της επιχειρηματικότητας στη Δυτική Μακεδονία

1 Δεκεμβρίου 2025
Η Μαγεία των Εορταστικών Εκδηλώσεων στο Βόιο

Η Μαγεία των Εορταστικών Εκδηλώσεων στο Βόιο

1 Δεκεμβρίου 2025
Εράτυρα: Οι εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Εράτυρα: Οι εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

1 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Βοΐου για τη δήλωση της κ. Ορφανίδου στο siera fm

sierafm by sierafm
18 Ιανουαρίου 2018
in ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 με μοναδικό θέμα την έκδοση ψηφίσματος για τη μη χρήση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ από το κράτος της FYROM, μετά την εισήγηση του Δημάρχου και την ανάγνωση του προσχεδίου ψηφίσματος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, δόθηκε ο λόγος σε όλους τους επικεφαλείς των παρατάξεων και Δημοτικούς Συμβούλους, όπως ορίζει η διαδικασία λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, να εκφέρουν την άποψή τους επί του θέματος και να προτείνουν τυχόν διορθώσεις.

Παρ’ όλα αυτά, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Παναγιώτα Ορφανίδου για πολλοστή φορά προέβη σε δηλώσεις εντυπωσιασμού και επίδειξης γνώσεων, προσβάλλοντας τόσο τον Πρόεδρο του Δημοτικού όσο και τον Δήμαρχο για τη διαδικασία της συνεδρίασης, ξεφεύγοντας από την ουσία του θέματος, που ήταν η έκδοση του ψηφίσματος, σχολιάζοντας προσβλητικά το προσχέδιο του ψηφίσματος και ζητώντας να καλεστεί στη συνεδρίαση καθηγητής Ιστορίας για να μιλήσει για το θέμα της Μακεδονίας.

Κανείς δεν αφαίρεσε από την κ Ορφανίδου το δικαίωμα να εκφράσει τη γνώμη της επί του προσχεδίου του ψηφίσματος, αντίθετα ο Πρόεδρος του Δ.Σ. πολλές φορές την απηύθυνε το λόγο για τυχόν παρατηρήσεις και διορθώσεις, γεγονός που αποδεικνύεται και από τα μαγνητοφωνημένα πρακτικά της συνεδρίασης.

Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που η κ. Ορφανίδου ξεφεύγει του θέματος των συνεδριάσεων και καταφεύγει σε προσβλητικές συμπεριφορές και πράξεις εντυπωσιασμού λόγο έλλειψης επιχειρημάτων, παρασέρνοντας πολλές φορές και Δημοτικούς Συμβούλους της παρατάξεώς της.

Να τονιστεί ότι ήταν η μοναδική Δημοτική Σύμβουλος που δεν ψήφισε την ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας σε επίτιμο δημότη Βοΐου, πράξη προσβλητική για το θεσμό.

Η δημόσια δήλωση της κ. Ορφανίδου και του κ. Γιώτη για το θέμα της Μακεδονίας, συνάδει με το περιεχόμενο του ψηφίσματος του Δήμου και αποδεικνύει ότι η άρνησή τους να ψηφίσουν το προσχέδιο του Δήμου δεν είχε κανένα απολύτως νόημα ουσίας παρά μόνο την ικανοποίηση του εγωισμού της μέσα από μία στείρα και ξεπερασμένη απ’ το χρόνο και απ’ τα γεγονότα αντιπολιτευτική τακτική.

Όσοι θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με την αυτοδιοίκηση θα πρέπει να αντιληφθούν ποιος είναι ο ρόλος τους στην ουσία και ποιες οι υποχρεώσεις τους απέναντι στους πολίτες. Η συνεχής διαφωνία σε σοβαρά θέματα του Δήμου δεν εξυπηρετεί παρά μόνο μικροπολιτικά συμφέροντα, ξεφεύγοντας από την υποχρέωσή τους ως αιρετοί προς το κοινωνικό σύνολο το οποίο τους εξέλεξε σε αυτές τις θέσεις.

Τέλος, όσον αφορά τη διάθεση των δύο λεωφορείων για τη μεταφορά πολιτών στο συλλαλητήριο της Κυριακής 21 Ιανουαρίου 2018, να διευκρινιστεί ότι ήταν πρόταση της Δημοτικής Αρχής από την αρχή και όχι των πολιτών που παρευρέθηκαν στη συνεδρίαση».
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Ελευθέριος Τζιλίνης

Tags: ΤΖΙΛΙΝΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
Previous Post

Στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας www.pdm.gov.gr, τα στοιχεία κατανομής επιλέξιμων βοσκήσιμων γαιών ετών 2016 και 2017.

Next Post

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανά Διεύθυνση Αστυνομίας ( Ώρα 12:55)

Next Post
χιονι αλυσιδες

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανά Διεύθυνση Αστυνομίας ( Ώρα 12:55)

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Νεκρός 79χρονος που καταπλακώθηκε από κορμό δέντρου, ενώ προσπαθούσε να κόψει ξύλα
  • Νέο πρόγραμμα ανακαίνισης κατοικιών με επιδότηση 90%
  • Βραδιά Γευσιγνωσίας “Beaujolais Nouveau” από τον Σύλλογο Καθηγητών/ -τριών Γαλλικής Γλώσσας Νομού Κοζάνης
  • Στήριξη και αλληλεγγύη μέχρι τη νίκη του αγώνα των αγροτών και των κτηνοτρόφων!
  • Έναρξη συνεργασίας του Κέντρου Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου του Δήμου Βοΐου με τον οργανισμό WHEN

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr