Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου, Λάζαρος Γκερεχτές στο «30ο Money Show» στη Θεσσαλονίκη: «Το DNA του Βοϊώτη, είναι DNA επιχειρηματικότητας»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου, Λάζαρος Γκερεχτές στο «30ο Money Show» στη Θεσσαλονίκη: «Το DNA του Βοϊώτη, είναι DNA επιχειρηματικότητας»

Το σχέδιο και το πρόγραμμα του συνδυασμού “Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί” για την επιχειρηματικότητα και τη δημιουργία ευνοϊκού κλίματος επενδύσεων στο Βόιο, ανέπτυξε την Κυριακή στο “30ο Money Show” στη Θεσσαλονίκη, ο υποψήφιος Δήμαρχος, Λάζαρος Γκερεχτές.

Ο κ. Γκερεχτές σημείωσε πως η επιχειρηματικότητα αποτελεί βασικό άξονα του προγράμματος του συνδυασμού του, με έμφαση στη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων με την κατάλληλη ενημέρωση, κατάρτιση και τη συμβουλευτική στήριξη των ανθρώπων του επιχειρείν.

“Το πρόγραμμά μας εστιάζει στην απασχόληση, την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών του Δήμου και στην αξιοποίηση κάθε προοπτικής και ευκαιρίας”, τόνισε, ενώ παράλληλα εστίασε στον πρωτογενή τομέα αλλά και τον τουρισμό:

“Τουρισμός και πολιτισμός αποτελούν βασικό συγκριτικό πλεονέκτημα για το Βόιο και σε αυτόν τον τομέα η δική μας στόχευση, είναι η δημιουργία ενός ισχυρού brand name, γύρω από το μοναδικό τόπο στον οποίο ζούμε”.

Ο Λάζαρος Γκερεχτές ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για μια σειρά προγραμμάτων και χρηματοδοτικών εργαλείων τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν, με το Δήμο Βοΐου “να οργανώνει ειδικό γραφείο πληροφόρησης για τους ενδιαφερόμενους την επόμενη δημοτική περίοδο”.

Τέλος, ο επικεφαλής του συνδυασμού “Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί” κάλεσε όσους επιθυμούν να επιστρέψουν στον τόπο τους να το τολμήσουν, υπενθυμίζοντας πως το Βόιο έγινε γνωστό στα πέρατα της γης από τους ανθρώπους του: “Η δική μας κουλτούρα, το DNA του Βοϊώτη, είναι DNA επιχειρηματικότητας, εύρεσης και αξιοποίησης κάθε νέας πρόκλησης που παρουσιάζεται”.

Την άκρως πετυχημένη εκδήλωση, διοργάνωσε η Βοϊακή Εστία Θεσσαλονίκης.

 


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΓΚΕΡΕΧΤΕΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

Άλλες ειδήσεις

Γαλατινή: Παγοδρόμιο και σκουπίδια. Διαμαρτυρίες των κατοίκων

Παγοδρόμιο ήταν όλοι οι δρόμοι της Γαλατινής σήμερα το πρωί. Οι κάτοικοι με φωτογραφίες που έστειλαν στον siera fm, διαμαρτύρονται

Θ. Καρυπίδης: Προσπαθούμε μέσα από το πρόγραμμα να απαντήσουμε πρωτίστως στα ζητήματα της απασχόλησης

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, η  4η συνεδρίαση  της  Επιτροπής  Παρακολούθησης  του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής

Eπιστολή Βόσδου & Παναγιωτίδου – Ζήτησαν τα αναλυτικά στοιχεία συμβάσεων και πληρωμών και ακόμη δεν τα έχουν λάβει

Επιστολή προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας Φώτη Κεχαγιά για την καθυστέρηση στην χορήγηση στοιχείων που έχουν ζητήσει

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.