• Latest
κατανας χαρης

Ο Χάρης Κάτανας απαντά στην επίθεση που δέχθηκε ο Ιερέας όταν σε εγκαίνια εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Φλώρινα αποκάλεσε τη συμφωνία των Πρεσπών “Επαίσχυντη Προδοσία”.

9 Μαΐου 2019
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

Νεκρά δύο παιδιά 8 και 10 ετών μέσα σε αυτοκίνητο

29 Ιουνίου 2026
Εξοικονομώ

Παράταση έως 17 Ιουλίου για τα προγράμματα «Εξοικονομώ»

29 Ιουνίου 2026
Τουρισμός για όλους

Τουρισμός για Όλους 2026: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

29 Ιουνίου 2026
Νεάπολη: Το αδιαχώρητο στη Συναυλία των Μάλαμα- Καραπατάκη.  Βίντεο και φωτογραφίες

Νεάπολη: Το αδιαχώρητο στη Συναυλία των Μάλαμα- Καραπατάκη. Βίντεο και φωτογραφίες

28 Ιουνίου 2026
Υπό έλεγχο η φωτιά στην Άνω Κώμη Κοζάνης

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Άνω Κώμη Κοζάνης

28 Ιουνίου 2026
Καστοριά: Περιμένουν την υποχώρηση των νερών για να απεγκλωβιστούν οι πέντε κτηνοτρόφοι στον Γράμμο

Κοζάνη: Νέο ύποπτο κρούσμα ευλογιάς αιγοπροβάτων σε κτηνοτροφική μονάδα στον Δήμο Σερβίων

28 Ιουνίου 2026
Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία στη μνήμη του Παναγιώτη Άιζακ Παπαϊωάννου, την Κυριακή 28/6

Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία στη μνήμη του Παναγιώτη Άιζακ Παπαϊωάννου, την Κυριακή 28/6

28 Ιουνίου 2026
σχολειο ερατυρα

Η Παιδεία στην Εράτυρα (1699-1999)

28 Ιουνίου 2026
Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Σιατίστης

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Σιατίστης

28 Ιουνίου 2026
Σοκαριστική περιγραφή της συζύγου του 35χρονου, που δέχθηκε την άγρια επίθεσης των δυο μεγάλων δεσποζόμενων σκύλων-“Πήγε να πάρει νερό από το ψυγείο της καντίνας και του επιτέθηκε από πίσω και μετά έγινε πόλεμος!!

Σοκαριστική περιγραφή της συζύγου του 35χρονου, που δέχθηκε την άγρια επίθεσης των δυο μεγάλων δεσποζόμενων σκύλων-“Πήγε να πάρει νερό από το ψυγείο της καντίνας και του επιτέθηκε από πίσω και μετά έγινε πόλεμος!!

28 Ιουνίου 2026
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Επίκαιρη Ερώτηση Π. Κουκουλόπουλου: Να ενισχυθεί κατά προτεραιότητα το Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας σε ανθρώπινο δυναμικό, βάσει της διυπουργικής Ρήτρας Δίκαιης Μετάβασης

28 Ιουνίου 2026
Δημοκράτες- Προοδευτικό κέντρο: Επίσκεψη στο Δημαρχείο Σερβίων

Δημοκράτες- Προοδευτικό κέντρο: Επίσκεψη στο Δημαρχείο Σερβίων

28 Ιουνίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 29 Ιουνίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Χάρης Κάτανας απαντά στην επίθεση που δέχθηκε ο Ιερέας όταν σε εγκαίνια εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Φλώρινα αποκάλεσε τη συμφωνία των Πρεσπών “Επαίσχυντη Προδοσία”.

sierafm by sierafm
9 Μαΐου 2019
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
κατανας χαρης
0
SHARES
10
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

“Να μη τους επιτρέψουμε εμείς πρώτα, να έχουν δικαίωμα να μη μας επιτρέπουν”
Ο ΧΑΡΗΣ ΚΑΤΑΝΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΙΕΡΕΑΣ
ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ “ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ”

Του Χάρη Κάτανα

Αυτό που έγινε τις προάλλες στη Φλώρινα, με τον ασυμβίβαστο ιερέα που κλήθηκε να εγκαινιάσει το εκλογικό κέντρο του απερχόμενου περιφερειάρχη Καρυπίδη (υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ) και αφού τελείωσε τον Αγιασμό ξέσπασε κατά της Συμφωνία των Πρεσπών, αποκαλώντας την “επαίσχυντη προδοσία”, ανταποκρίνεται πάνω από όλα στην ευρεία άποψη που έχει ο κόσμος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την εξίσου απερχόμενη κυβέρνηση και την ατιμωτική  Συμφωνία.

Ο ιερέας αυτός, δεν είπε τίποτα παραπάνω από αυτό που λέει συνεχώς όλος ο κόσμος στη Μακεδονία και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Εξέφρασε όλους εμάς, τη συντριπτικά μεγάλη πλειοψηφία των Δυτικομακεδόνων και όλων των Μακεδόνων. Και κυρίως απέδειξε ότι η Εκκλησία μας, γενικά, και ειδικά ο τοπικός Κλήρος, από τους απτόητους Δεσποτάδες μας μέχρι τον λεβέντη παπά του τελευταίου χωριού των συνόρων μας, παραμένει πάντα στην πρώτη γραμμή του εθνικού αγώνα, αντιστέκεται σθεναρά σε ότι τον προσβάλει και πρωτοστατεί σε ότι τον δυναμώνει. Όπως έκανε τότε, στα χρόνια της προηγούμενης εθνικής απειλής κατά της Μακεδονίας μας έτσι κάνει και τώρα. Και όπως πάντα, είμαστε εθνικά και ηθικά μαζί τους, στο πλευρό τους.

Το περιστατικό της Φλώρινας μας δίνει όμως και την ουσία της κατάστασης που βιώνουμε σε σχέση με την Περιφέρειά μας, τη Μακεδονία και την Ελλάδα. Κατάσταση ασφυκτική, που δεν πάει άλλο και χρειάζεται αγώνας για να την αλλάξουμε. Χρειάζεται όμως και να οριοθετήσουμε πολιτικούς στόχους αλλά και να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους

Ο αγώνας για να απαλλαγούμε οριστικά από όλους αυτούς που πληγώνουν την Πατρίδας μας, ξεκινά από τις εκλογές για την Περιφέρεια και για την Ευρωβουλή. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στον τόπο να αλλάξουμε σελίδα στην Περιφέρεια και να αναδείξουμε τον Γιώργο Κασαπίδη και τους συνεργάτες του, ηγέτες του αύριο της Δυτικής Μακεδονίας. Το αξίζουν με το παραπάνω και είναι σίγουρο ότι θα μας δικαιώσουν απόλυτα, αλλάζοντας το μίζερο και ντροπιαστικό σήμερα, με αυτό που πραγματικά δικαιούται αυτός ο τόπος. Την ισότιμη ανάπτυξη και την πολύπλευρη πρόοδο.

Έχουμε επίσης υποχρέωση απέναντι στην Πατρίδα, να επαναφέρουμε την ισότιμη ευρωπαϊκή προοπτική της αλλά και να ανταποκριθούμε σαν σε δημοψήφισμα, απαλλάσσοντας την Ελλάδα από τον άχρηστο ΣΥΡΙΖΑ και τα δεκανίκια του. Να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα- προπομπό για το μεγάλο και κρίσιμο αγώνα των εθνικών εκλογών που θα ακολουθήσουν, ίσως και πιο σύντομα από όσο κάποιοι βολεύονται. Μήνυμα ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ και ΑΛΛΑΓΗΣ ώστε να μπορέσει το τόπος να ξαναπάρει ανάσα και να κερδίσει το αύριο. Ελπίδα που μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία, μαζί και όλοι εμείς, μπορούμε να κάνουν πράξη.

Με τους ελάχιστους των παραπάνω εγκαινίων που επιτέθηκαν και αποδοκίμασαν τον γενναίο ιερέα της Φλώρινας δεν θα ασχοληθώ. Έδειξαν επιτέλους το πραγματικό πρόσωπό τους και αποκάλυψαν τις ενδόμυχες επικίνδυνες ιδεοληψίες τους. Θα τους απαντήσουν οι Φλωρινιώτες στην κάλπη, σύντομα. Όσο για τον θλιβερό Καρυπίδη, τον υποψήφιο περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Μακεδονία που ως βαστάζος πολιτικός υπηρέτης-υπερασπιστής της Συμφωνίας των Πρεσπών, μας προειδοποίησε τάχα ότι “δεν θα επιτρέψει αντιδράσεις” κατά της Συμφωνίας, ένα πρέπει να κάνουμε. Να μη τον επιτρέψουμε εμείς πρώτα, να έχει δικαίωμα να μη μας επιτρέπει. Αυτό θα το πετύχουμε μόνο με τον Γιώργο Κασαπίδη μπροστά και πρώτο, με την πρώτη κιόλας.

 

 

Previous Post

13η σύνταξη: Νέα παραδείγματα -Ποιοι θα πάρουν 310 ευρώ & ποιοι 798 ευρώ

Next Post

Ζητούνται από τον Σύλλογο ΑΜΕΑ Εορδαίας συνοδοί για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2019

Next Post
ΑΜΕΑ ΕΟΡΔΑΙΑ

Ζητούνται από τον Σύλλογο ΑΜΕΑ Εορδαίας συνοδοί για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2019

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Νεκρά δύο παιδιά 8 και 10 ετών μέσα σε αυτοκίνητο
  • Παράταση έως 17 Ιουλίου για τα προγράμματα «Εξοικονομώ»
  • Τουρισμός για Όλους 2026: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
  • Νεάπολη: Το αδιαχώρητο στη Συναυλία των Μάλαμα- Καραπατάκη. Βίντεο και φωτογραφίες
  • Υπό έλεγχο η φωτιά στην Άνω Κώμη Κοζάνης

Πρόσφατα σχόλια

  1. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  2. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
  3. Η Εμπειρία Διακοπών που Συνεχίζεται στο Σπίτι - SieraFM στο Παρουσίαση των Βιβλίων του Δημήτρη Χριστόπουλο, “Ταξίδι στο Κράτος” και “Χρόνια Δοκιμασίας”
  4. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  5. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr