Μιχάλης Παπαδόπουλος: Νέο μόνιμο νοσηλευτικό προσωπικό σε Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας στην Π.Ε. Κοζάνης
Ή τα κέρδη τους ή η ζωή μας! Δούλοι του 21ου αιώνα δε θα γίνουμε!
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προωθεί δυναμικά τον τουρισμό στις διεθνείς αγορές. Βίντεο
Η Τοποθέτηση του Δημάρχου Βοΐου Χρήστου Ζευκλή στο συνέδριο της ΚΕΔΕ. Βίντεο
ΚΕΔΕ: Η «καρδιά» της Αυτοδιοίκησης χτύπησε δυνατά στην Καστοριά
 34η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Τα Σέρβια γίνονται ξανά σημείο συνάντησης για τους φίλους του ορεινού τρεξίματος!
Η 15η τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων
3η Εθελοντική Αιμοδοσία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – video
Τα δρομολόγια του Καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ»  για το διάστημα 9-11 Αυγούστου 2024
ΔΕΗ myHotel SmartRate: Νέο προϊόν ενέργειας ειδικά σχεδιασμένο για ξενοδοχεία

Παράδειγμα ανθρωπιάς: Μητροπολίτης μοιράζει την σοδειά του σε φτωχούς

Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, Αλέξανδρος καλλιεργεί λαχανικά και φρούτα και έπειτα τα μοιράζει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

 
Παράδειγμα ανθρωπιάς: Μητροπολίτης μοιράζει την σοδειά του σε φτωχούς | in.gr

Φωτεινό παράδειγμα ανθρωπιάς αποτελεί ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, Αλέξανδρος, ο οποίος καλλιεργεί λαχανικά και φρούτα και έπειτα τα μοιράζει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Κάθε χρόνο ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος σπεύδει στον κάμπου του Λεωνιδίου για να βοηθήσει κατά την συγκομιδή της πατάτας αλλά και για να συνδράμει και στις υπόλοιπες αγροτικές εργασίες.

«Τα δίνουμε πρώτα στα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Έχω τρία γηροκομεία εδώ στην Τρίπολη, έχω ένα παιδικό σταθμό  με 200 παιδάκια, έχω ένα ίδρυμα τυφλών γυναικών αλλά προπάντων έχω το πρόγραμμα «Το Καλάθι του Πτωχού Αδερφού» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος.

«Με βλέπετε πάνω στο τρακτέρ δεν το κάνω έτσι απλά ή για να επιδείξω κάτι αλλά εργάζομαι αποκλειστικά για να καλλιεργήσω την γη, για να επιβιώσουμε» συνέχισε. Καλλιεργεί καθημερινά και με αγάπη προς αυτήν για να βοηθήσει όλους όσοι το έχουν ανάγκη.

Δεν δίστασε να προσκαλέσει όλους όσοι τον βλέπουν να στραφούν προς την γη και τη χαρά της δημιουργίας που εκείνη προσφέρει.

Πηγή:in.gr

 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *