Αποκριάτικη εκδήλωση Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κοζάνη
Εορτή Αγίων Αναργύρων Κοζάνης
Σπάρτακος: Κατολίσθηση σημαίνει πως διολισθαίνει το ενδιαφέρων των υπευθύνων για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων
Εορτή Αγίων Αναργύρων Κοζάνης
κτηνοτροφια προβατα
αστυνομια
Κοζανίτικη Αποκριά 2026: Κάλεσμα του Δήμου στις μαθήτριες και τους μαθητές για τα φετινά Sourd Games – Μάθημα μόνο την πρώτη ώρα για Γυμνάσια και Λύκεια την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου
Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας Χριστίνα Τζώνου: Αποτελέσματα ESB PROFICIENCY Δεκεμβρίου 2025
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πού πήγαν τα 22,6 εκατ. ευρώ – Σχεδόν 1 εκατομμύριο σε 72χρονο από την Κοζάνη, 620.000 ευρώ σε 69χρονο από τα Τρίκαλα
Πέμπτη 8-8, διακοπή υδροδότησης στο κάτω τμήμα της Τ.Κ.  Πετρανών, 10.00 με 13.00, λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης

Παράδειγμα ανθρωπιάς: Μητροπολίτης μοιράζει την σοδειά του σε φτωχούς

Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, Αλέξανδρος καλλιεργεί λαχανικά και φρούτα και έπειτα τα μοιράζει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

 
Παράδειγμα ανθρωπιάς: Μητροπολίτης μοιράζει την σοδειά του σε φτωχούς | in.gr

Φωτεινό παράδειγμα ανθρωπιάς αποτελεί ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, Αλέξανδρος, ο οποίος καλλιεργεί λαχανικά και φρούτα και έπειτα τα μοιράζει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Κάθε χρόνο ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος σπεύδει στον κάμπου του Λεωνιδίου για να βοηθήσει κατά την συγκομιδή της πατάτας αλλά και για να συνδράμει και στις υπόλοιπες αγροτικές εργασίες.

«Τα δίνουμε πρώτα στα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Έχω τρία γηροκομεία εδώ στην Τρίπολη, έχω ένα παιδικό σταθμό  με 200 παιδάκια, έχω ένα ίδρυμα τυφλών γυναικών αλλά προπάντων έχω το πρόγραμμα «Το Καλάθι του Πτωχού Αδερφού» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος.

«Με βλέπετε πάνω στο τρακτέρ δεν το κάνω έτσι απλά ή για να επιδείξω κάτι αλλά εργάζομαι αποκλειστικά για να καλλιεργήσω την γη, για να επιβιώσουμε» συνέχισε. Καλλιεργεί καθημερινά και με αγάπη προς αυτήν για να βοηθήσει όλους όσοι το έχουν ανάγκη.

Δεν δίστασε να προσκαλέσει όλους όσοι τον βλέπουν να στραφούν προς την γη και τη χαρά της δημιουργίας που εκείνη προσφέρει.

Πηγή:in.gr

 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *