Κοζάνη: Πανδυτικομακεδονικό Συλλαλητήριο την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2026. Συμμετοχή και από το Δήμο Καστοριάς
Κοζάνη: Πανδυτικομακεδονικό Συλλαλητήριο την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2026. Συμμετοχή και από το Δήμο Καστοριάς
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024
«Μηδενική Ανοχή στη μη χρήση κράνους»: Πραγματοποιήθηκαν 461 τροχονομικοί έλεγχοι σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας
Δήμος Βοΐου: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ – Ένα μαγικό πενθήμερο πολιτισμού. Φωτογραφίες
Σιάτιστα: Αρκουδάκι στο Γρίβα, παίρνει πόζα !! Βίντεο
Δήμος Βοΐου: 4th International Folk Festival – Πεντάλοφος
Δήμος Βοΐου: Εκδηλώσεις Αγίας Κυριακής
Γέφυρα Ζωής: Καλοκαιρινή 19η Αιμοδοσία του 2025
Δύο σοβαρά ατυχήματα στην Καστοριά – 65χρονος και 11χρονος διακομίσθηκαν διασωληνωμένοι στη Θεσσαλονίκη
Μοναχός πήδηξε από το εν κινήσει ασθενοφόρο!
Θύμα ληστείας σε καταυλισμό Ρομά έπεσε Γάλλος ποδηλάτης που έκανε τον γύρο της Ευρώπης

Παράδειγμα ανθρωπιάς: Μητροπολίτης μοιράζει την σοδειά του σε φτωχούς

Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, Αλέξανδρος καλλιεργεί λαχανικά και φρούτα και έπειτα τα μοιράζει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

 
Παράδειγμα ανθρωπιάς: Μητροπολίτης μοιράζει την σοδειά του σε φτωχούς | in.gr

Φωτεινό παράδειγμα ανθρωπιάς αποτελεί ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, Αλέξανδρος, ο οποίος καλλιεργεί λαχανικά και φρούτα και έπειτα τα μοιράζει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Κάθε χρόνο ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος σπεύδει στον κάμπου του Λεωνιδίου για να βοηθήσει κατά την συγκομιδή της πατάτας αλλά και για να συνδράμει και στις υπόλοιπες αγροτικές εργασίες.

«Τα δίνουμε πρώτα στα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Έχω τρία γηροκομεία εδώ στην Τρίπολη, έχω ένα παιδικό σταθμό  με 200 παιδάκια, έχω ένα ίδρυμα τυφλών γυναικών αλλά προπάντων έχω το πρόγραμμα «Το Καλάθι του Πτωχού Αδερφού» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος.

«Με βλέπετε πάνω στο τρακτέρ δεν το κάνω έτσι απλά ή για να επιδείξω κάτι αλλά εργάζομαι αποκλειστικά για να καλλιεργήσω την γη, για να επιβιώσουμε» συνέχισε. Καλλιεργεί καθημερινά και με αγάπη προς αυτήν για να βοηθήσει όλους όσοι το έχουν ανάγκη.

Δεν δίστασε να προσκαλέσει όλους όσοι τον βλέπουν να στραφούν προς την γη και τη χαρά της δημιουργίας που εκείνη προσφέρει.

Πηγή:in.gr

 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *