ΕΚΛΟΓΕΣ
ΑΠΑΤΗ
ΠΑΙΔΙ, ΚΙΝΗΤΟ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, διασωληνωμένος
παιδι
ΕΦΚΑ
Ε 65 ΕΓΝΑΤΙΑ ΙΟΝΙΑ
Δήμος Κοζάνης: Οδηγίες Προστασίας για Καταιγίδες-Πλημμύρες (Βίντεο)
Παράταση σύνδεσης των φωτοβολταϊκών σταθμών για τους μικρούς επενδυτές  της Δυτικής Μακεδονίας μετά από πρόταση του  Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη
Δήμος Κοζάνης: Ορισμός Διοικητικών Συμβουλίων ΔΕΥΑΚ και ΔΗΠΕΘΕ
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Συζητήθηκε η πρόσκληση για το πρόγραμμα των νέων αγροτών
Συνεδριαση Περιφέρειας

Παράταση ως 20 Μαρτίου για την επιλογή κλίμακας εισφορών

Την ερχόμενη Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου θα επιλέγουν ασφαλιστική κατηγορία ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες και αυτοαπασχολούμενοι.

Παράταση μέχρι 20 Μαρτίου δίνεται σε 1,44 εκατομμύρια μη μισθωτούς για την επιλογή και πληρωμή των εισφορών Ιανουαρίου 2020 οι οποίες θα υπολογιστούν για πρώτη φορά με το νέο σύστημα.

Η παράταση δίνεται με νομοτεχνική βελτίωση στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, καθώς αρχικά προβλέπονταν πως οι εισφορές Ιανουαρίου έπρεπε να είχαν πληρωθεί μέχρι 12 Μαρτίου.

Την ερχόμενη Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και εφόσον το νομοσχέδιο ψηφιστεί σύμφωνα με τον προγραμματισμό την Πέμπτη, αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου θα επιλέγουν ασφαλιστική κατηγορία ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες και αυτοαπασχολούμενοι.

Η πλατφόρμα θα λειτουργήσει στον ψηφιακό ιστότοπο του ΕΦΚΑ – www.efka.gov.gr – και εκεί οι μη μισθωτοί θα επιλέξουν την κατηγορία στην οποία θα ενταχθούν για το 2020.

Πηγή:euro2day.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako