• Latest
βια Βιασμός παιδι

Πα-τέρας φέρεται να ασελγούσε στη 10χρονη κόρη του

22 Νοεμβρίου 2018
Π. Κουκουλόπουλος: «Η Αλλαγή φέρνει τη Βόρεια Ελλάδα σε ρόλο πρωταγωνιστή»

Π. Κουκουλόπουλος: «Γιατί εξαιρέσατε τους νομούς Κοζάνης και Γρεβενών από την επέκταση του Προγράμματος Δημογραφικής Ανάπτυξης;»

11 Δεκεμβρίου 2025
Μήνυμα του Στάθη Κωνσταντινίδη για την εκλογή του Κυριάκου Πιερρακάκη προέδρου του Eurogroup «Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ».

Μήνυμα του Στάθη Κωνσταντινίδη για την εκλογή του Κυριάκου Πιερρακάκη προέδρου του Eurogroup «Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ».

11 Δεκεμβρίου 2025
Συμμετοχή του Δήμου Κοζάνης στο Εθνικό Συνέδριο για την Κλιματική Ουδετερότητα που έγινε στην Αθήνα

Συμμετοχή του Δήμου Κοζάνης στο Εθνικό Συνέδριο για την Κλιματική Ουδετερότητα που έγινε στην Αθήνα

11 Δεκεμβρίου 2025
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)

Ψήφισμα στήριξης των αγροτικών κινητοποιήσεων από το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης

11 Δεκεμβρίου 2025

Ο Δήμος Βοΐου θα τιμήσει τη μνήμη του αείμνηστου Αναστασίου Δάρδα. Το όνομά του στην αίθουσα τελετών του Τραμπάντζειου

11 Δεκεμβρίου 2025
Το ΕΠΑΛ Σιάτιστας ευχαριστεί το Δήμαρχο Βοΐου Χρήστο Ζευκλή για την παραχώρηση του αυτοκινήτου

Το ΕΠΑΛ Σιάτιστας ευχαριστεί το Δήμαρχο Βοΐου Χρήστο Ζευκλή για την παραχώρηση του αυτοκινήτου

11 Δεκεμβρίου 2025
Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής.  Βίντεο

Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο

11 Δεκεμβρίου 2025
Κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας με κλείσιμο των γραφείων του ΟΠΕΚΕΠΕ

Κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας με κλείσιμο των γραφείων του ΟΠΕΚΕΠΕ

11 Δεκεμβρίου 2025
Συνάντηση Αμανατίδη- Παπαθανάση για χρηματοδότηση έργων και προγραμμάτων και για τη γούνα

Συνάντηση Αμανατίδη- Παπαθανάση για χρηματοδότηση έργων και προγραμμάτων και για τη γούνα

11 Δεκεμβρίου 2025
Ικανοποιημένος δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΔΑΜ για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος απολιγνιτοποίησης. Δηλώσεις

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2025

11 Δεκεμβρίου 2025
Φωτοβολταϊκά: Πληρώνουμε και τον Ήλιο που ανατέλλει; Ο ΣΕΦΠΕ για την επιβολή τελών από το Δήμο Σερβίων

Σημαντική Συγκέντρωση μελών ΣΕΦΠΕ Δυτικής Μακεδονίας

11 Δεκεμβρίου 2025
«Ενότητα» – Λάζαρος Μαλούτας: Είμαστε περήφανοι για το έργο μας – Χαιρόμαστε με τα έργα που διευρύνουν τις αναπτυξιακές ευκαιρίες του τόπου μας!

Μαλούτας για δημοτική αρχή: Και ο μήνας έχει 9 …… με αφορμή απένταξη έργου

11 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Πα-τέρας φέρεται να ασελγούσε στη 10χρονη κόρη του

sierafm by sierafm
22 Νοεμβρίου 2018
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
βια Βιασμός παιδι
2
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Φρίκη στον Βόλο μετά την αποκάλυψη ότι ένας άνδρας ηλικίας 35-40 χρόνων έβρισκε ευκαιρία, όταν η σύζυγός του έλειπε στη δουλειά και ασελγούσε σε βάρος της ηλικίας περίπου 10 χρόνων κόρης του. Η δράση του «πατέρα», γινόταν μέσα στο σπίτι της οικογένειας στον Βόλο και αποκαλύφθηκε όταν τον αντιλήφθηκε ο επίσης ανήλικος γιος του, το είπε στη μητέρα του, που κατέθεσε μήνυση σε βάρος του και γνωστοποιήθηκε το δράμα του μικρού κοριτσιού.

Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα

Η υπόθεση απασχολεί εδώ και περίπου δέκα μέρες την Εισαγγελία Βόλου, που με απόλυτη μυστικότητα ζήτησε από την Αστυνομία επείγουσα προκαταρκτική έρευνα. Η έρευνα ολοκληρώθηκε και πλέον ο πατέρας του μικρού κοριτσιού αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ η υπόθεση βρίσκεται ήδη στην κύρια ανάκριση.

Όπως προκύπτει από την έρευνα για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, της σοκαριστικής αυτής υπόθεσης για τα τοπικά δεδομένα, το κουβάρι ξετυλίχτηκε μέσα στον Οκτώβριο, όταν ο ηλικίας περίπου 12 ετών γιος του ζευγαριού, αντιλήφθηκε τον πατέρα του, την ώρα που η μητέρα του απουσίαζε στη δουλειά, να ασελγεί σε βάρος της μικρής του αδελφής, της οποίας μάλιστα είναι και φυσικός της πατέρας!

Υπέβαλλε μηνυτήρια αναφορά

Ο ανήλικος γιος ενημέρωσε την ηλικίας 30 περίπου χρόνων μητέρα του για το τι είχε δει να κάνει ο «πατέρας» στη μικρή του αδελφή. Η γυναίκα χωρίς δισταγμό υπέβαλλε μηνυτήρια αναφορά στην Αστυνομία σε βάρος του συζύγου της, και η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης. Ο άνδρας φαίνεται ότι προέβαινε σε ασελγείς πράξεις κατά του μικρού κοριτσιού για διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι όταν η Εισαγγελία ενημερώθηκε για το περιστατικό διέταξε καταπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, για να διαπιστωθεί η εγκυρότητα των καταγγελιών, στο πλαίσιο της οποίας ελήφθησαν καταθέσεις τόσο από τη μητέρα, όσο από τον ανήλικο γιο και την 10χρονη, που είναι μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου, όπως και το άλλο παιδί της οικογένειας.

«Θα κληθεί τις επόμενες μέρες να απολογηθεί στον ανακριτή Βόλου»

Μετά την ολοκλήρωση της σχηματίστηκε σε βάρος του άνδρα δικογραφία και αναμένεται να κληθεί τις επόμενες μέρες για να απολογηθεί στον ανακριτή Βόλου, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, όπως επίσης και για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση. Και οι δύο κατηγορίες είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και μπορούν να επιφέρουν ποινές κάθειρξης 10-20 χρόνια.

Ο πατέρας, δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, εργάζονταν και φέρεται να προέβη σε αυτές τις πράξεις κατά την διάρκεια απουσίας της συζύγου του, η οποία έλειπε για ώρες από το σπίτι λόγω της εργασίας της.

Ο 12χρονος γιος της οικογένειας, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είχε από καιρό αντιληφθεί το τι έκανε ο πατέρας του στην αδελφή του, αλλά αποφάσισε το τελευταίο διάστημα να τα αποκαλύψει όλα στη μητέρα του, ενώ στη 10χρονη μαθήτρια έγινε ιατροδικαστική εξέταση. Οι πληροφορίες τέλος, αναφέρουν ότι η 30χρονη γυναίκα, έδιωξε τον άνδρα που ασελγούσε σε βάρος της κόρης της και κίνησε νομικές ενέργειες σε βάρος του.

Πηγή: Magnesia News

Tags: ΒΙΑΣΜΟΣ
Previous Post

Σοκ με τον 27χρονο ηθοποιό του Θεάτρου Τέχνης που φέρεται να βίασε οδηγό ταξί

Next Post

Σοβαρό ατόπημα της ΕΛΑΣ – Παρουσίασε την ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία» και το ψευδοκράτος ως «Βόρεια Κύπρος»

Next Post
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σοβαρό ατόπημα της ΕΛΑΣ - Παρουσίασε την ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία» και το ψευδοκράτος ως «Βόρεια Κύπρος»

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Π. Κουκουλόπουλος: «Γιατί εξαιρέσατε τους νομούς Κοζάνης και Γρεβενών από την επέκταση του Προγράμματος Δημογραφικής Ανάπτυξης;»
  • Μήνυμα του Στάθη Κωνσταντινίδη για την εκλογή του Κυριάκου Πιερρακάκη προέδρου του Eurogroup «Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ».
  • Συμμετοχή του Δήμου Κοζάνης στο Εθνικό Συνέδριο για την Κλιματική Ουδετερότητα που έγινε στην Αθήνα
  • Ψήφισμα στήριξης των αγροτικών κινητοποιήσεων από το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης
  • Ο Δήμος Βοΐου θα τιμήσει τη μνήμη του αείμνηστου Αναστασίου Δάρδα. Το όνομά του στην αίθουσα τελετών του Τραμπάντζειου

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr