Ανήλικος «χτυπήθηκε» από ρεύμα – Προσπάθησε να κλέψει μετασχηματιστή
 Γραφεία Στοιχημάτων στην Ελλάδα: Πού πήγαμε, πού είμαστε, πού πάμε;
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους
Απάτη: Έβαλε τα κοσμήματα σε θήκη και την παρέδωσε στον «λογιστή» για να αποφύγει πρόστιμο
απατη
51χρονος έσφαξε τον ανιψιό του
Το πρόγραμμα της Επιστημονικής Ημερίδας για το Κάστρο των Σερβίων
Εκδήλωση μνήμης και τιμής στην Οινόη
Κοζάνη: Πλημμύρισε το Δημαρχείο
Αμυγδαλιές Γρεβενών: Ένα χωριό με ζωή αλλά χωρίς νέες γεννήσεις
Η Χορωδία Γυναικών Σιάτιστας στην Αμοργό

Περίπου 1.000 μετανάστες και πρόσφυγες πέρασαν σε ελληνικά νησιά το τελευταίο 24ωρο

Στη διάσωση και περισυλλογή 164 μεταναστών και προσφύγων προχώρησε το τελευταίο 24ωρο το Λιμενικό Σώμα, σε έξι περιστατικά έρευνας και διάσωσης που έλαβαν χώρα σε Λέσβο, Χίο και Φαρμακονήσι.

Σύμφωνα με το ΛΣ, από τις πρωινές ώρες της Κυριακής 1ης Μαρτίου, έως σήμερα το πρωί, Δευτέρα 2 Μαρτίου, δύο περιστατικά έρευνας και διάσωσης σημειώθηκαν στις θαλάσσιες περιοχές της Λέσβου με την περισυλλογή 89 ατόμων, τρία στη Χίο με τη διάσωση 43 μεταναστών και προσφύγων και ένα περιστατικό στο Φαρμοκήνησι με τη διάσωση 32 ατόμων.

Το ίδιο διάστημα άλλοι 813 πρόσφυγες και μετανάστες αποβιβάστηκαν με λέμβους σε 20 περιστατικά που σημειώθηκαν σε τέσσερα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Συγκεκριμένα 9 περιστατικά σημειώθηκαν στη Λέσβο όπου αποβιβάστηκαν 423 μετανάστες και πρόσφυγες, 6 στη Χίο όπου αποβιβάστηκαν 252 άτομα, 2 στη Σάμο με 85 άτομα, 1 στο Φαρμοκονήσι με 36 άτομα και 2 στη Μεγίστη όπου αποβιβάστηκαν 17 μετανάστες και πρόσφυγες.

Πηγή:Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια