Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Σύσκεψη για τον τρόπο παροχής βοήθειας στους πυρόπληκτους κατοίκους της Αττικής

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Σύσκεψη για τον τρόπο παροχής βοήθειας στους πυρόπληκτους κατοίκους της Αττικής

Ο τρόπος παροχής βοήθειας στους πυρόπληκτους κατοίκους της Αττικής ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με εντολή του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, την Τετάρτη  25 Ιουλίου, στα γραφεία της Π.Ε. Κοζάνης.

Κατά τη διάρκειά της συνάντησης συμφωνήθηκε να υπάρξει συντονισμός ενεργειών με την Εκκλησία, τους Δήμους και τους φορείς της Περιφέρειας για την αποστολή των ειδών πρώτης ανάγκης που συγκεντρώνονται από τους κατοίκους της περιοχής προς τους πυρόπληκτους. Εξετάσθηκε επίσης, αν κριθεί απαραίτητο να οργανωθεί η μετάβαση ομάδας εθελοντών – διασωστών από τη Δυτική Μακεδονία στην Αττική.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του Εθνικού Πένθους η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ανταποκρίθηκε άμεσα και οι σημαίες στο κτίριο της Π.Ε. Κοζάνης και των υπολοίπων Ενοτήτων κυματίζουν μεσίστιες.

«Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τις εθελοντικές διασωστικές ομάδες, είναι σε πλήρη ετοιμότητα να προσφέρει όποια βοήθεια της ζητηθεί» τόνισε μετά τη σύσκεψη η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Μαρία Καρυπίδου.

 


Άλλες ειδήσεις

Ιγμορίτιδα: Τι την προκαλεί – Πώς να την αντιμετωπίσουμε

Μικρόβια, υγρασία, παχυσαρκία και τρόπος διατροφής αποτελούν βασικούς παράγοντες της ιγμορίτιδας. Δεν χρειάζεται πλέον να υποφέρετε: Υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης. Η

Απάντηση του Δημήτρη Σαββόπουλο στο Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας.

         Διαβάζοντας την απάντηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με την δαπάνη 10.000   ευρώ για συντήρηση , ανταλλακτικά και επισκευή

Άσκοπο παιχνίδι εντυπώσεων χαρακτηρίζει η ΔΕΥΑΒ τις αναρτήσεις των ορειβατών για τις βλάβες στο δίκτυο του Μπούρινου!!

Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων την περίοδο του χειμώνα, εμφανίζεται μεγάλος αριθμός βλαβών στα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης. Κατά την περσινή

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

<

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.