κεντρο υγειας τσοτυλι
Δήμος Βοΐου: Ανάπλαση κεντρικού δρόμου Σιάτιστας, προϋπολογισμού 1.035.000,00€ 
ΕΡΑΔΥΜ: Άσκηση επικοινωνιών στις συχνότητες την VHF/UHF και βραχέων.
Ενημερωτική Εκδήλωση: «Αρτιότητα και Οικοδομησιμότητα γηπέδων και οικοπέδων»
Γιάννης Κοκκαλιάρης: «Προτεραιότητά μας η υλοποίηση του έργου ΣΔΙΤ καθώς περιλαμβάνει εκπαιδευτικές υποδομές και αθλητικές εγκαταστάσεις, που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας» (Φωτογραφίες)
Δήμος Βοΐου: Το νέο Προεδρείο.  Λευκό η Λαϊκή Συσπείρωση, ομόφωνα στήριξε τον αντιπρόεδρο η παράταξη Ζευκλή.  Βίντεο
ΕΠΑΛ Σιάτιστας: Εσπερίδα για το Μεταλυκειακό Έτος Τάξη Μαθητείας
Τηλεφωνικη, απατη,
Δήμος Βοΐου: Ας προστατεύουμε το δάσος μας
Βόιο: Δεντροφυτεύσεις σε Νεάπολη και Τσοτύλι.  Φωτογραφίες
Δημοπρατείται το μεγάλο έργο τηλεθέρμανσης στην Κοζάνη – Πώς θα συνδεθεί με το δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας
Κινηματογράφος Σινεμά

Πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού: Τι αναφέρει το πόρισμα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Ως οικογενειακή εγκληματική οργάνωση περιγράφεται στο πόρισμα της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. το κύκλωμα με τους εικονικούς εμβολιασμούς που φέρεται να είχε στήσει η 48χρονη διοικητική υπάλληλος του Κέντρου Υγείας Παλαμά Καρδίτσας, με τη συμμετοχή της αδελφής της και του αδελφού της , οι οποίοι είχαν τον ρόλο της ανεύρεσης «πελατών» και της είσπραξης των χρημάτων.

Σύμφωνα με το πόρισμα, στους λογαριασμούς τους βρέθηκαν πάνω από 2.500 ευρώ, το μεγαλύτερο μέρος βρέθηκε σε τραπεζικό λογαριασμό που διατηρούσε η 48χρονη με συνδικαιούχο τον σύζυγό της ο οποίος είναι αστυνομικός.

Από τις παρακολουθήσεις που έκαναν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν τουλάχιστον δύο συναντήσεις με την αδελφή της όπου της δόθηκαν χέρι-χέρι ποσά , την πρώτη φορά 1.600 ευρώ και τη δεύτερη, 590 ευρώ, ενώ υπάρχουν και καταθέσεις στον λογαριασμό της , επίσης από την 32χρονη αδελφή της και τον 44χρονη αδελφό της.

To σχεδιάγραμμα της Εσωτερικών Υποθέσεων για τις επαφές και τις σχέσεις των μελών της εγκληματικής οργάνωσης

To σχεδιάγραμμα της Εσωτερικών Υποθέσεων για τις επαφές και τις σχέσεις των μελών της εγκληματικής οργάνωσης

Σύμφωνα με τη δικογραφία, τα δύο αδέλφια, εντόπιζαν ενδιαφερόμενους για εικονικούς εμβολιασμούς και αφού ενημέρωναν τη συγγενή τους στο Κέντρο Υγείας Παλαμά Καρδίτσας, εισέπρατταν τα προσυμφωνηθέντα ποσά και στη συνέχεια κλείνονταν τα ραντεβού.  Οι εικονικοί εμβολιασμοί γίνονταν συνήθως απογευματινές προς βραδινές ώρες, όπου η 48χρονη δούλευε υπερωρίες με σκοπό βέβαια να καταχωρίσει τους δήθεν εμβολιασμούς.

Σύμφωνα με το πόρισμα, η «ταρίφα» ήταν από 300 έως 600 ευρώ το άτομο, ανάλογα με τη δυσκολία της κάθε περίπτωσης και έχει διαπιστωθεί ότι εξέδωσαν πιστοποιητικά σε τουλάχιστον 48 άτομα, με 62 εικονικούς εμβολιασμούς με πρώτη και δεύτερη δόση.

Από την έρευνα προκύπτει σχέση και τρίτου συγγενικού της προσώπου, το οποίο εργάζεται στη Θεσσαλονίκη και φέρεται να προωθούσε και αυτό το πρόσωπο «πελάτες» για εικονικούς εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Παλαμά Καρδίτσας.

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako