• Latest
ΔΙΟΔΙΑ

Ποια είναι τα 9 επενδυτικά σχήματα που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την Εγνατία Οδό

17 Φεβρουαρίου 2018
Το Δημοτικό Ωδείο Σιάτιστας Μετονομάστηκε σε «Χαρίλαος Περπέσας

Το Δημοτικό Ωδείο Σιάτιστας Μετονομάστηκε σε «Χαρίλαος Περπέσας

24 Νοεμβρίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Σαββατοκύριακου 21-22/12/2024

Γ’ Εθνική – 2ος όμιλος: Δύσκολη Κυριακή για Εορδαϊκό και Κοζάνη

23 Νοεμβρίου 2025
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Και ο Δήμος Καστοριάς σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας

23 Νοεμβρίου 2025
Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Γαλατινής

Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Γαλατινής: Βρέθηκε ο τυχερός

23 Νοεμβρίου 2025
Τα πρώτα χιόνια στα ορεινά της Καστοριάς. Βίντεο

Τα πρώτα χιόνια στα ορεινά της Καστοριάς. Βίντεο

23 Νοεμβρίου 2025
Θάφτηκε στο νερό το Γεφύρι του Πασά. Βίντεο

Θάφτηκε στο νερό το Γεφύρι του Πασά. Βίντεο

23 Νοεμβρίου 2025
Κλειστή η Εθνική Οδός Κοζάνης Λάρισας, λόγω κατολίσθησης

Ανοιχτός ο δρόμος Κοζάνης- Λάρισας. Απομακρύνθηκαν τα φερτά υλικά από την κατολίσθηση

23 Νοεμβρίου 2025
ΚΑΙΡΟΣ ΒΡΟΧΗ

Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Πέφτει η θερμοκρασία

23 Νοεμβρίου 2025
Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση το ζευγάρι που έπαθε δηλητηρίαση από μανιτάρια στην Έδεσσα

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση το ζευγάρι που έπαθε δηλητηρίαση από μανιτάρια στην Έδεσσα

23 Νοεμβρίου 2025
ΑΔΕΔΥ

Συγκρότηση της  Εκτελεστικής Γραμματείας του Ν. Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης

23 Νοεμβρίου 2025
IRIS, κινητο

IRIS: Αυξάνονται τα όρια – Πληρωμές σε βενζινάδικα και ταξί

22 Νοεμβρίου 2025
Καστοριά: Ο Δήμος Νεστορίου κηρύχθηκε σε Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης

Καστοριά: Ο Δήμος Νεστορίου κηρύχθηκε σε Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης

22 Νοεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Ποια είναι τα 9 επενδυτικά σχήματα που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την Εγνατία Οδό

sierafm by sierafm
17 Φεβρουαρίου 2018
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΔΙΟΔΙΑ
1
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Με την συμμετοχή εννέα (9) επενδυτικών σχημάτων έληξε σήμερα η προθεσμία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος (Α φάση) για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης και εκμετάλλευσης της Εγνατίας Οδού.

Ειδικότερα, ενδιαφέρον εκδήλωσαν οι εξής:

  • 1. Anas International Enterprise S.p.A.

Η Anas International Enterprise S.p.A., δραστηριοποιείται ως ο υπεύθυνος φορέας για έργα εξωτερικού της Anas S.p.A., η οποία είναι η υπεύθυνη αρχή της Ιταλίας για την ανάπτυξη και αναβάθμιση του εθνικού οδικού δικτύου και των αυτοκινητοδρόμων της χώρας.

  • 2. Ένωση Προσώπων ROADIS Transportation Holding S.L.U., AKTΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.

Η ROADIS Transportation Holding S.L.U είναι θυγατρική της PSP Investments Canada, Inc. η οποία είναι εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων συνταξιοδοτικών ταμείων με έδρα τον Καναδά.

Η AKTΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. είναι εταιρεία συμμετοχών σε παραχωρήσεις και παροχή υπηρεσιών. Είναι θυγατρική της εισηγμένης εταιρείας ΕΛΛΑΚΤΩΡ, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς των υποδομών, των κατασκευών, της διαχείρισης απορριμμάτων κ.α.

  • 3. Ένωση Προσώπων VINCI HIGHWAYS S.A.S – VINCI CONCESSIONS S.A.S – ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

Η VINCI HIGHWAYS S.A.S είναι θυγατρική εταιρεία της VINCI Concessions S.A.S. και δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εκμετάλλευση αυτοκινητοδρόμων. Η εταιρεία εδρεύει στη Γαλλία.

Η VINCI CONCESSIONS S.A.S δραστηριοποιείται στους τομείς των κατασκευών και των παραχωρήσεων.

Οι ανωτέρω εταιρείες είναι θυγατρικές του γαλλικού ομίλου VINCI ο οποίος έχει διεθνή δραστηριότητα. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του ομίλου περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, αυτοκινητόδρομους, αεροδρόμια, παραχωρήσεις και ενέργεια.

Η ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.-ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, είναι ελληνικός βιομηχανικός όμιλος με διεθνή δραστηριότητα στους τομείς της Μελέτης-Προμήθειας-Κατασκευής (έργα EPC), της μεταλλουργίας, της ηλεκτρικής ενέργειας και της εμπορίας φυσικού αερίου.

  • 4. Ένωση Προσώπων ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε., EGIS PROJECTS S.A.

Η ΓEK TEΡNA Α.Ε. είναι εισηγμένη ελληνική εταιρεία με δραστηριότητα στους τομείς των κατασκευών, τις παραχωρήσεις, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τη θερμική ενέργεια, τη διαχείριση απορριμμάτων, τις εξορύξεις και τα ακίνητα.

Η EGIS PROJECTS S.A. αναπτύσσει και διαχειρίζεται έργα υποδομής μεταφορών και είναι μέλος του γαλλικού ομίλου EGIS, ο οποίος δραστηριοποιείται στους τομείς των αερομεταφορών, των κατασκευών και της ενέργειας.

  • 5. Ένωση Προσώπων DEUTSCHE INVEST EQUITY PARTNERS GMBH – DIMERA LTD

Η DEUTSCHE INVEST EQUITY PARTNERS GMBH είναι εταιρεία επενδύσεων με έδρα τη Γερμανία.

Η DIMERA LTD είναι επενδυτικός όμιλος ο οποίος δραστηριοποιείται στους τομείς των υποδομών, των καταναλωτικών αγαθών, τα ξενοδοχεία και την ψυχαγωγία.

  • 6. Ένωση Προσώπων SICHUAN COMMUNICATIONS INVESTMENT GROUP CO., LTD – DAMCO ENERGY S.A

Η SICHUAN COMMUNICATIONS INVESTMENT GROUP CO., LTD είναι εταιρεία με έδρα την Κίνα η οποία δραστηριοποιείται στις επενδύσεις, την κατασκευή, τη λειτουργία και τη διαχείριση των υποδομών μεταφορών.

Η DAMCO ENERGY A.Ε. είναι ελληνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στην κατασκευή ενεργειακών έργων και στην προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού σε μεγάλους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Η εταιρεία είναι θυγατρική του ομίλου Κοπελούζος ο οποίος έχει δραστηριότητα στους τομείς παραγωγής ενέργειας και διαχείρισης απορριμμάτων, του φυσικού αερίου, στις παραχωρήσεις, των ακινήτων και των υπηρεσιών.

  • 7. NORTHERN GREECE CORRIDOR CONSORTIUM (Intertoll Capital Partners B.V. / J&P – AVAX S.A. / Aberdeen European Infrastructure Partners II LP)

Η Intertoll Capital Partners B.V. είναι εταιρεία με έδρα την Ολλανδία και μέλος του ομίλου Intertoll ο οποίος δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη υποδομών και λειτουργία αυτοκινητοδρόμων και έχει έδρα την Ουγγαρία.

Η J&P Άβαξ είναι εισηγμένη ελληνική κατασκευαστική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται σε διάφορα έργα παγκοσμίως.

Η Aberdeen European Infrastructure Partners II LP είναι εταιρεία επενδύσεων (fund) εστιάζοντας κυρίως σε επενδύσεις έργων υποδομής με μορφή Σύμπραξη Δημόσιου-Ιδιωτικού Τομέα (έργα ΣΔΙΤ)

  • 8. FREYJA HOLDINGS SARL (Macquarie European Infrastructure Fund 5 L.P. / Macquarie European Infrastructure Fund 5 SCSp)

Η Macquarie Infrastructure and Real Assets (Europe) Limited είναι θυγατρική της Macquarie Group Limited και αποτελεί διαχειριστή επενδύσεων ο οποίος διαχειρίζεται σε διεθνές επίπεδο ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, υποδομές, δίκτυα μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.

  • 9. ΔΙΟΛΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ

Η ΔΙΟΛΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ είναι κατασκευαστική εταιρεία, μέλος του ομίλου RAVAGO S.A.. Οι δραστηριότητες της RAVAGO περιλαμβάνουν τη διανομή πολυμερών χημικών προϊόντων, υλικά κατασκευής κ.α.

Οι σύμβουλοι αξιοποίησης, αφού αξιολογήσουν τις υποβληθείσες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, θα υποβάλουν την εισήγησή τους προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ σχετικά με τους υποψηφίους που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής για την επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Πηγή: iefimerida.gr
Previous Post

Σοκ στη Βέροια: Ενας 19χρονος μαχαίρωσε τον 15χρονο αδελφό του

Next Post

Ο Σύλλογος Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας σας προσκαλούν στον αποκριάτικο χορό.

Next Post

Ο Σύλλογος Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας σας προσκαλούν στον αποκριάτικο χορό.

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Το Δημοτικό Ωδείο Σιάτιστας Μετονομάστηκε σε «Χαρίλαος Περπέσας
  • Γ’ Εθνική – 2ος όμιλος: Δύσκολη Κυριακή για Εορδαϊκό και Κοζάνη
  • Και ο Δήμος Καστοριάς σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
  • Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Γαλατινής: Βρέθηκε ο τυχερός
  • Τα πρώτα χιόνια στα ορεινά της Καστοριάς. Βίντεο

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr