Προαγωγές, υποβιβασμοί συγχωνεύσεις και καταργήσεις Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων. Ποια σχολεία υποβαθμίζονται στο Βόιο!

Προαγωγές, υποβιβασμοί συγχωνεύσεις και καταργήσεις Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων. Ποια σχολεία υποβαθμίζονται στο Βόιο!

Σε Ιδρύσεις, προαγωγές, υποβιβασμούς συγχωνεύσεις και καταργήσεις Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων προχώρησε το Υπουργείο Παιδείας με σχετικό ΦΕΚ που εκδόθηκε γιαυτό τον λόγο.

Συγκεκριμένα στην Δυτική Μακεδονία προάγονται από το σχολικό έτος 2018- 2019 οι σχολικές μονάδες του 13ου Δημοτικού Σχολείου από 12θέσιο σε 14θέσιο, του 17ου Δημοτικού Σχολείου από 12θέσιο σε 13θέσιο και του Δημοτικού Σχολείου Βατερού από 3θέσιο σε 4θέσιο καθώς και το 17ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης από 3θέσιο σε 4θέσιο.

Στην σχολικές μονάδες αυτές προστίθενται οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών λόγω του αυξημένου αριθμού μαθητών.

Από την άλλη υποβιβάζονται από το σχολικό έτος 2018-2019 το Δημοτικό Σχολείο Πενταλόφου από 2θέσιο σε μονοθέσιο, το Δημοτικό Σχολείο Ακρινής από 4θέσιο σε 3θέσιο καθώς και το Δημοτικό Σχολείο Πολυμύλου από διθέσιο σε μονοθέσιο.

Όσον αφορά τα νηπιαγωγεία υποβιβάζονται από διθέσια σε μονοθέσια τα νηπιαγωγεία Μαυροδενδρίου και Ποντοκώμης, καθώς και το 14ο και 18ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης.

Συγχωνεύονται από το σχολικό έτος 2018-2019 το 1ο και 2ο Νηπιαγωγεία Νεάπολης του Δήμου Βοίου που γίνεται τριθέσιο. Τέλος καταργούνται από το νέο σχολικό έτος το Νηπιαγωγείο Μεγάρου Γρεβενών.


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΣΧΟΛΕΙΑ

Άλλες ειδήσεις

Εκδήλωση για τον Εορτασμό της Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων

Εκδήλωση στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, διοργανώνει η 9η Μ/Π ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ «ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ», την Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου

Ανεβασμένη χοληστερίνη; Με ποιες τροφές θα τη ρίξετε & σε ποια ποσότητα

Τα καρδιαγγειακά νοσήματα (CVD) αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου και αναπηρίας παγκοσμίως. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού -Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις το Σαββατοκύριακο.

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο Σάββατο, και από τα βόρεια, με τοπικές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.