Προβλήματα στους δρόμους από τη χιονόπτωση

Προβλήματα στους δρόμους από τη χιονόπτωση

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΔυτικήςΜακεδονίας ανακοινώνεται η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, καθώς και σε όλο τοΕθνικό, Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήσηαντιολισθητικών αλυσίδων:

 από το 18ο έως 24,5ο χλμ. της Επαρχιακής οδού Καστοριάς –Φλώρινας (μέσω Βιτσίου),

 από το 97ο έως 108ο χλμ της Εθνικής Οδού Κοζάνης –Ιωαννίνων (μέσω Επταχωρίου) και

 σε όλο το ορεινό Eπαρχιακό οδικό δίκτυο .

Διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από το 24,5ο έως 28ο χλμτης Επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα (Α-29) τηςΕγνατίας Οδού Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής από χ/θ 17,500 (Α/ΚΑλιάκμονα) έως και χ/θ 70,900 (Ι/Κ Κρυσταλλοπηγής), καθώς και στουπόλοιπο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά..

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλο το Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο του Δήμου Εορδαίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στον κάθετο άξονατης Εγνατίας Οδού Κοζάνης – Πτολεμαΐδας, στον Κάθετο άξονα Εγνατίας Οδού (Α29 ) Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής από 0,0 χ/θ (Α/ΚΔυτικά Σιάτιστας) έως και 17,500 χ/θ (Α/Κ Αλιάκμονα), σε όλο τοΕθνικό, Δημοτικό, καθώς και στο υπόλοιπο Επαρχιακό, οδικό δίκτυο,διεξάγεται κανονικά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήσηαντιολισθητικών αλυσίδων:

 σε όλο το Εθνικό, Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό δίκτυο τωνΔήμων Φλώρινας και Πρεσπών,

 στο ορεινό Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό Δίκτυο του ΔήμουΑμυνταίου και

 στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (Α-27) Νίκης-Φλώρινας.Διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από το 20ο έως το 30ο χλμτης Επαρχιακής οδού Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου).

Στην Εθνική Οδό Φλώρινας – Κοζάνης (Παλαιάς και Νέας) από το 27οέως 44ο χλμ , στην Νέα Εθνική Οδό Φλώρινας – Έδεσσας από το 38ο έως 49ο χλμ, η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Ενημέρωση σχετικά με καιρικά φαινόμενα, διακοπές κυκλοφορίας καισυμβουλές οδικής ασφάλειας υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα τηςΕλληνικής Αστυνομίας www . hellenicpolice .


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΧΙΟΝΙΑ

Άλλες ειδήσεις

Ο στόχος μας πρέπει να είναι η ευτυχία και όχι η επιτυχία των παιδιών μας

Τετάρτη απόγευμα, λίγες μέρες πριν τις εξετάσεις του τριμήνου, ο Γιάννης έκλεισε το βιβλίο των μαθηματικών και βγήκε στο μπαλκόνι. Έκανε

Έκδοση του Ν.4583/2018 αναφορικά με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Προθεσμίες συμμόρφωσης

Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τα μέλη του, ασφαλιστικούς και αντασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ότι εκδόθηκε ο Ν.4583/2018 (ενσωμάτωση στην Ελληνική Νομοθεσία της

Μετά το «deal» με τους ΑΝΕΛ, εξετάζουν αλλαγή φύλου ακόμα και από τα 15

Αμβλύνονται οι διαφορές στον κυβερνητικό συνασπισμό μετά την στήριξη Τσίπρα στον Καμμένο, αν και βουλευτές των ΑΝΕΛ δηλώνουν πως θα

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.