• Latest
ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Πρόσκληση για συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κοζάνης

15 Ιανουαρίου 2018
Εγκαίνια Ιππικού Κέντρου Σιάτιστας στην Περιοχή Γιάνκοβης. Βίντεο και φωτογραφίες

Βόιο: Το Ιππικό Κέντρο Σιάτιστας επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς

18 Αυγούστου 2026
Υπογραφή σύμβασης για το έργο «Άμεσες Ασφαλτικές Παρεμβάσεις στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τα έτη 2026-2027»

Υπογραφή σύμβασης για το έργο «Άμεσες Ασφαλτικές Παρεμβάσεις στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τα έτη 2026-2027»

18 Αυγούστου 2026
Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Καστοριάς για τους Απόδημους Καστοριανούς

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Καστοριάς για τους Απόδημους Καστοριανούς

18 Αυγούστου 2026
Κέντρο Αγγλικής γλώσσας Τίνα Καϊνάρη. 100% επιτυχία στις εξετάσεις του φορέα LRN

Κέντρο Αγγλικής γλώσσας Τίνα Καϊνάρη. 100% επιτυχία στις εξετάσεις του φορέα LRN

18 Αυγούστου 2026
Στην εκρίζωση όλων των δέντρων στην πλ. Ελευθερίας προχωρά ο Δήμος Κοζάνης, με πόρους (;) από τη Δίκαιη Μετάβαση

Στην εκρίζωση όλων των δέντρων στην πλ. Ελευθερίας προχωρά ο Δήμος Κοζάνης, με πόρους (;) από τη Δίκαιη Μετάβαση

18 Αυγούστου 2026
Γρεβενά: Εκδηλώσεις εορτασμού του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού

Γρεβενά: Εκδηλώσεις εορτασμού του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού

18 Αυγούστου 2026
Ο Μανώλης Χαραλαμπίδης στον Μακεδονικό Σιάτιστας

Ο Μανώλης Χαραλαμπίδης στον Μακεδονικό Σιάτιστας

18 Αυγούστου 2026
Σεεν, ΣΕΕΕΝ σωματείο εργαζομένων στην ενεργεια

ΣΕΕΝ: Όλοι στην κινητοποίηση Πέμπτη 20 Αυγούστου στο ΛΚΔΜ – Να σταματήσουν οι απολύσεις των εργολαβικών

18 Αυγούστου 2026
Τα πανηγύρια της Σιάτιστας στα παλιά χρόνια… του Λάζαρου Κώτσικα

Τα πανηγύρια της Σιάτιστας στα παλιά χρόνια… του Λάζαρου Κώτσικα

18 Αυγούστου 2026
«Αννίτσα»: Εκεί που λύγισε ο «Άξονας»-Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Γρεβενιώτες Ήρωες του Ελληνοϊταλικού Πολέμου

Στις 23 Αυγούστου στο Ύψωμα «Αννίτσα» η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους Γρεβενιώτες Πεσόντες κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο

18 Αυγούστου 2026
Καστοριά: Νέα σύλληψη μεθυσμένου οδηγού – Πέντε φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο έδειξε το αλκοτέστ

Καστοριά: Συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός. Οδηγούσε μεθυσμένος

18 Αυγούστου 2026

Διάθεση θέσεων Μαθητείας από επιχειρήσεις ιδιωτικού τομέα για το Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας των ΕΠΑ.Λ. περιόδου 2026-2027 (ΙΑ΄ Φάση)

18 Αυγούστου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τετάρτη, 19 Αυγούστου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρόσκληση για συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κοζάνης

sierafm by sierafm
15 Ιανουαρίου 2018
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
0
SHARES
5
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημαρχείο (Πλ. Νίκης 1) την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 13:30 για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

  1. Συγκρότηση επιτροπών διενέργειας και αξιολόγησης διαγωνισμών προμηθειών και γενικών υπηρεσιών σύμφωνα με το άρθρο 221 του Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ 147/τ.Α΄) για το έτος 2018.

 

  1. Αποδοχή ή μη δωρεάς παραχώρησης από τη Δ.Ε.Π.Ε.ΠΟ.Κ. Α.Ε, κατά κυριότητα ενός ΙΧ επιβατικού οχήματος Fiat Panda με αριθμό κυκλοφορίας ΚΖΗ 3418 στο Δήμο Κοζάνης.

 

  1. Αποδοχή ή μη της από 29.11.2017 αίτησης της κ. Τζάλιας Άννας του Γεωργίου για διακανονισμό οφειλών από την μίσθωση του Κληροδοτήματος ¨ΛΑΖΑΡΟΥ Ι. ΓΚΕΚΑ¨ που βρίσκεται στην Δημοτική Κοινότητα Κοζάνης του Δήμου Κοζάνης.

 

  1. Αποδοχή ή μη της με αριθμ. πρωτ. 56225/23.11.2017 αίτησης της κ. Γεωργίου Μαγδαληνής του Κων/νου για λύση σύμβασης εκμίσθωσης αγροτεμαχίων Ε= 71,262 στρεμμάτων που βρίσκονται εντός του αγροκτήματος της Τοπικής Κοινότητας Αμυγδαλιάς του Δήμου Κοζάνης.

 

  1. Καθορισμός τελών υπαίθριου εμπορίου για το έτος 2018, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4497/2017.

 

  1. Έγκριση ή μη του από 09.01.2018 Πρακτικού Αποσφράγισης Οικονομικών Προσφορών της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού Μελετών (Ε.Δ.Δ.Μ.) για την εκπόνηση της μελέτης «Μελέτες ενεργειακής αναβάθμισης δεκατεσσάρων (14) Σχολικών κτιρίων του Δήμου Κοζάνης».

 

  1. Έγκριση ή μη του από 24.11.2017 Πρακτικού Ελέγχου Κατάθεσης Δικαιολογητικών Συμμετοχής και Τεχνικών Προσφορών,  της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών Προμηθειών και Γενικών Υπηρεσιών για την «για την «Προμήθεια λαμπτήρων φωτιστικών 2017» προϋπολογισμού 74.398,51 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 83/2017.

 

  1. Έγκριση ή μη του από 08.01.2018 Πρακτικού Ελέγχου Κατάθεσης Δικαιολογητικών των προσωρινών αναδόχων της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών Προμηθειών και Γενικών Υπηρεσιών και κατακύρωση για την «Προμήθεια ανταλλακτικών μεταφορικών μέσων Δήμου Κοζάνης» προϋπολογισμού 172.200,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 170/2017.

 

  1. Έγκριση ή μη του από 12.01.2018 Πρακτικού Ελέγχου Κατάθεσης Δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών Προμηθειών και Γενικών Υπηρεσιών και κατακύρωση για την «Προμήθεια αλατιού για τη χειμερινή περίοδο 2017-2018» προϋπολογισμού 66.960,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 182/2017.

 

  1. Έγκριση ή μη του από 10.01.2018 Πρακτικού Ελέγχου Κατάθεσης των Δικαιολογητικών του προσωρινού μειοδότη της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων & κατασκευή νέων» προϋπολογισμού 300.000,00 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 77/2017.

 

  1. Έγκριση ή μη του από 10.01.2018 Πρακτικού Ελέγχου Κατάθεσης των Δικαιολογητικών του προσωρινού μειοδότη της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση και επισκευή στέγης Ειδικού Σχολείου» προϋπολογισμού 500.000,00 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 130/2017.

 

  1. Έγκριση ή μη του από 10.01.2018 Πρακτικού Ελέγχου Κατάθεσης των Δικαιολογητικών του προσωρινού μειοδότη της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση υποδομών στην Τ.Κ. Κάτω Κώμης» προϋπολογισμού 55.500,00 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 238/2017.

 

  1. Έγκριση ή μη του από 10.01.2018 Πρακτικού Ελέγχου Κατάθεσης των Δικαιολογητικών του προσωρινού μειοδότη της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή περίφραξης σε ΧΑΑΥ» προϋπολογισμού 25.000,00 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 218/2017.

 

  1. Έγκριση ή μη του από 10.01.2018 Πρακτικού Ελέγχου Κατάθεσης των Δικαιολογητικών του προσωρινού μειοδότη της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου «Οικιστική & Περιβαλλοντική αναβάθμιση Τ.Κ. Δ.Ε. Ελλησπόντου, Δ.Ε. Δημ. Υψηλάντη, Πτελέας, Οινόης» προϋπολογισμού 750.000,00 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 142/2017..

 

  1. Καθορισμός των όρων διακήρυξης για την «Συντήρηση χώρων πρασίνου Δήμου Κοζάνης» προϋπολογισμού 290.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 218/2017.

 

  1. Αιτήσεις – Έγγραφα- Ανακοινώσεις.

 

Tags: ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Previous Post

Ο Ιππικός Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σιάτιστας “Άγιος Μόδεστος” καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση

Next Post

Ο Σύλλογος Αμπελουργών Οινοπαραγωγών Σιάτιστας ” Ο Άγιος Τρύφων” θα συμμετέχει στο Συλλαλητήριο για την ονομασία των Σκοπίων στην Θεσσαλονίκη.

Next Post
συλλαλητηριο μακεδονια

Ο Σύλλογος Αμπελουργών Οινοπαραγωγών Σιάτιστας " Ο Άγιος Τρύφων" θα συμμετέχει στο Συλλαλητήριο για την ονομασία των Σκοπίων στην Θεσσαλονίκη.

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Βόιο: Το Ιππικό Κέντρο Σιάτιστας επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς
  • Υπογραφή σύμβασης για το έργο «Άμεσες Ασφαλτικές Παρεμβάσεις στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τα έτη 2026-2027»
  • Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Καστοριάς για τους Απόδημους Καστοριανούς
  • Κέντρο Αγγλικής γλώσσας Τίνα Καϊνάρη. 100% επιτυχία στις εξετάσεις του φορέα LRN
  • Στην εκρίζωση όλων των δέντρων στην πλ. Ελευθερίας προχωρά ο Δήμος Κοζάνης, με πόρους (;) από τη Δίκαιη Μετάβαση

Πρόσφατα σχόλια

  1. Xris στο Δήμος Βοΐου: Τέσσερις νέες παιδικές χαρές σε Γαλατινή, Σιάτιστα, Εράτυρα και Τσοτύλι. Φωτογραφίες
  2. sierafm στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
  3. Σιμος Μιμής στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
  4. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  5. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr