Πρόσκληση του Επιμελητήριου Κοζάνης προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Π.Ε. Κοζάνης σε συνάντηση-σύσκεψη με το ΔΣ για καταγραφή και προώθηση επίλυσης προβλημάτων.

Πρόσκληση του Επιμελητήριου Κοζάνης   προς τους   εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Π.Ε. Κοζάνης    σε συνάντηση-σύσκεψη με το ΔΣ για καταγραφή και προώθηση επίλυσης προβλημάτων.

Αγαπητοί Συνάδελφοι & Συναδέλφισσες,

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κοζάνης και ο Πρόεδρος,  κ. Νικόλαος Σαρρής, σας προσκαλούν σε συνάντηση – σύσκεψη,  που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 17:00 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, οδός Ι. Φαρμάκη 2,  Κοζάνη.

Η συνάντηση θα γίνει  με τη συμμετοχή όλων των Προέδρων και μελών των ΔΣ των Επαγγελματο – Βιοτεχνικών  Σωματείων και Συνδέσμων, της Ομοσπονδίας αυτών Ν. Κοζάνης και των Εμπορικών Συλλόγων.

Σκοπός της είναι η διαμόρφωση από κοινού με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου ενός υπομνήματος ενιαίων θέσεων και προτάσεων για την προώθηση σε κάθε κατεύθυνση «Αρμοδίων»  της επίλυσης των πολλών και  ποικίλων προβλημάτων που παρεμποδίζουν την άσκηση  της επιχειρηματικής – επαγγελματικής δραστηριότητας στην περιοχή μας. Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη, καθώς στις προτεραιότητες της Διοίκησής μας είναι ο διάλογος μαζί σας για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί, τόσο από την Κυβέρνηση, όσο και την Πολιτεία, τις αποφάσεις  και τα μέτρα εκείνα που θα επιτρέψουν τη βελτίωση των συνθηκών ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας και των επαγγελμάτων.

Ευελπιστούμε στην παρουσία σας και στην γραπτή κατάθεση, αν είναι εφικτό από μέρους σας, των προτάσεών σας αναφορικά με το προς συζήτηση θέμα.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

του Επιμελητηρίου Κοζάνης

Νικόλαος Σαρρής


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Άλλες ειδήσεις

Τη Μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο » Βραδιάζει κυρία Γαλατεία» παρουσιάζει το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης

Τη Μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο » Βραδιάζει κυρία Γαλατεία» παρουσιάζει το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης την Τετάρτη 10 & Πέμπτη 11 Οκτωβρίου,

4η Βιομηχανική Επανάσταση και Μεταλιγνιτική Περίοδος

O Δημήτρης Σιόλιος και το Παρατηρητήριο Επιχειρηματικότητας του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Κοινωνικών και Αναπτυξιακών Μελετών σας προσκαλούν στην Πτολεμαΐδα, στην εκδήλωση

Κατάμεστο το Βουδούρειο στη συναυλία για την απελευθέρωση της Σιάτιστας. Εικόνες..

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στη συναυλία απο το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας και το Νέο ωδείο, αφιερωμένη στο Μίκη Θεοδωράκη στο πολιτιστικό

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.