Πρόσκληση του Επιμελητήριου Κοζάνης προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Π.Ε. Κοζάνης σε συνάντηση-σύσκεψη με το ΔΣ για καταγραφή και προώθηση επίλυσης προβλημάτων.

Πρόσκληση του Επιμελητήριου Κοζάνης   προς τους   εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Π.Ε. Κοζάνης    σε συνάντηση-σύσκεψη με το ΔΣ για καταγραφή και προώθηση επίλυσης προβλημάτων.

Αγαπητοί Συνάδελφοι & Συναδέλφισσες,

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κοζάνης και ο Πρόεδρος,  κ. Νικόλαος Σαρρής, σας προσκαλούν σε συνάντηση – σύσκεψη,  που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 17:00 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, οδός Ι. Φαρμάκη 2,  Κοζάνη.

Η συνάντηση θα γίνει  με τη συμμετοχή όλων των Προέδρων και μελών των ΔΣ των Επαγγελματο – Βιοτεχνικών  Σωματείων και Συνδέσμων, της Ομοσπονδίας αυτών Ν. Κοζάνης και των Εμπορικών Συλλόγων.

Σκοπός της είναι η διαμόρφωση από κοινού με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου ενός υπομνήματος ενιαίων θέσεων και προτάσεων για την προώθηση σε κάθε κατεύθυνση «Αρμοδίων»  της επίλυσης των πολλών και  ποικίλων προβλημάτων που παρεμποδίζουν την άσκηση  της επιχειρηματικής – επαγγελματικής δραστηριότητας στην περιοχή μας. Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη, καθώς στις προτεραιότητες της Διοίκησής μας είναι ο διάλογος μαζί σας για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί, τόσο από την Κυβέρνηση, όσο και την Πολιτεία, τις αποφάσεις  και τα μέτρα εκείνα που θα επιτρέψουν τη βελτίωση των συνθηκών ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας και των επαγγελμάτων.

Ευελπιστούμε στην παρουσία σας και στην γραπτή κατάθεση, αν είναι εφικτό από μέρους σας, των προτάσεών σας αναφορικά με το προς συζήτηση θέμα.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

του Επιμελητηρίου Κοζάνης

Νικόλαος Σαρρής


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Άλλες ειδήσεις

Οι γονείς πάντα ξέρουν όταν κάτι δεν πάει καλά με το παιδί τους – απλά αρνούνται να το παραδεχθούν

Κάθε ζευγάρι που έχει την τύχη να αποκτήσει ένα παιδί κάνει για αυτό όνειρα. Ποτέ εφιάλτες.  Ονειρεύεται ένα παιδί που

Δραστηριότητα μηνός Οκτωβρίου των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας

  Η δραστηριότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας), κατά το μήνα Οκτώβριο του έτους 2017, είναι η

Σε εφαρμογή σχέδιο για την προστασία των μαθητών

Αστυνομικοί θα επιτηρούν τα σχολεία, η τροχαία θα ελέγχει τα σχολικά λεωφορεία. Μέτρα για την προστασία των μαθητών και την

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.