ΔΕΗ ΡΕΥΜΑ ΠΥΛΩΝΕΣ
Τσικνοπέμπτη: “Βούλιαξαν” από κόσμο Κοζάνη και μαγαζιά. Βίντεο και φωτογραφίες
Σοφία Ζαχαράκη
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»
 34η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Σχολή Γονέων με θέμα: “Αποτελεσματικός γονέας στη μάθηση του παιδιού”
Ενημερωτική Διάλεξη Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Τροχαίας Φλώρινας
Καστοριά: Περιμένουν την υποχώρηση των νερών για να απεγκλωβιστούν οι πέντε κτηνοτρόφοι στον Γράμμο
φορολογια
Eurovision
Δήμος Κοζάνης: Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή παιδικής χαράς στην Κοινότητα Τετραλόφου
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)

Πότε ιδιοκτήτες αυτοκινήτων κινδυνεύουν να χάσουν τις πινακίδες

Ιδιοκτήτες κινδυνεύουν να χάσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας. Σύμφωνα με εγκύκλιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), ενημερώνονται οι εφορίες για το τι προβλέπει ο νόμος 4530 που ψηφίστηκε τον φετινό Μάρτιο.

Οι πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων που τελούν σε κατάσταση ακινησίας για διάστημα πάνω από 18 συνεχόμενους μήνες επιβάλλεται να καταστραφούν και να ανακυκλωθούν. Η διάταξη ισχύει και αναδρομικά για τα οχήματα των οποίων οι πινακίδες ήταν ήδη κατατεθειμένες στις εφορίες κατά την ημερομηνία ισχύος του Νόμου, δηλ. στις 30 Μαρτίου 2018.

Αυτό σημαίνει πως καταλαμβάνει όσες πινακίδες είχαν κατατεθεί 18 μήνες, από τις 30 Σεπτεμβρίου 2016 και πριν.

Ισχύει όμως και για όσα οχήματα έχουν τεθεί ή θα τεθούν σε ακινησία- μετά την 30η Μαρτίου 2018. Απαραίτητη προϋπόθεση για την καταστροφή των πινακίδων κυκλοφορίας είναι η συμπλήρωση συνεχούς παραμονής τους στη Δ.Ο.Υ. για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 18 μηνών.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *