Πώς θα εξοικονομήσετε μέχρι και 200 ευρώ ετησίως στο λογαριασμό του ρεύματος

Πώς θα εξοικονομήσετε μέχρι και 200 ευρώ ετησίως στο λογαριασμό του ρεύματος

Πολλές φορές ακούμε τι πρέπει να κάνουμε για να σώσουμε το περιβάλλον, αλλά, ίσως, είναι πολύ πιο χρηστικό να ξέρουμε τι δεν θα έπρεπε να κάνουμε.

Ο μη σεβασμός προς το περιβάλλον στοιχίζει στην ποιότητα της ζωής μας, αλλά και στην τσέπη μας. Μία από τις πανεύκολες αλλαγές που μπορούμε (και πρέπει) να κάνουμε, είναι να μην αφήνουμε τις ηλεκτρικές μας συσκευές στην πρίζα.

Αφήνοντας τις συνδεδεμένες με την παροχή ρεύματος, οι ηλεκτρικές μας συσκευές συνεχίζουν να καταναλώνουν ενέργεια, ακόμα κι όταν δν χρησιμοποιούνται. Από αυτή την χρήση, το μέσα σπιτικό πληρώνει, ετησίως, 200 ευρώ παραπάνω στον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Μία καλή λύση, για να μην ξεχνάτε να τις βγάλετε από την πρίζα, είναι να χρησιμοποιείτε την ίδια πρίζα (έτσι ώστε, για να χρησιμοποιήσετε την μία συσκευή να πρέπει να αποσυνδέσετε την άλλη) ή, ακόμα, και τα πολύπριζα με διακόπτη, τον οποίο μπορείτε να κλείνετε, όταν δεν χρειάζεστε.

Πηγή:aftodioikis.gr


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΔΕΗ

Άλλες ειδήσεις

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 16:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής

Κλειστά επ’ αόριστον τα διαγνωστικά κέντρα για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ από τις 10 Ιουνίου

Η κινητοποίηση θα συνεχιστεί μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων μας διαμηνύει το συντονιστικό όργανο των ιδιωτικών Ενώσεων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Αντιδήμαρχοι: Ποιοι μπορούν να οριστούν – Πλήθος – Αντιμισθία – Αρμοδιότητες

Με την έναρξη της νέας δημοτικής θητείας να είναι προ των πυλών, το αυτοδιοικητικό ενδιαφέρον εστιάζει στα πρόσωπα που οι

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

<

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.