Πώς θα εξοικονομήσετε μέχρι και 200 ευρώ ετησίως στο λογαριασμό του ρεύματος

Πώς θα εξοικονομήσετε μέχρι και 200 ευρώ ετησίως στο λογαριασμό του ρεύματος

Πολλές φορές ακούμε τι πρέπει να κάνουμε για να σώσουμε το περιβάλλον, αλλά, ίσως, είναι πολύ πιο χρηστικό να ξέρουμε τι δεν θα έπρεπε να κάνουμε.

Ο μη σεβασμός προς το περιβάλλον στοιχίζει στην ποιότητα της ζωής μας, αλλά και στην τσέπη μας. Μία από τις πανεύκολες αλλαγές που μπορούμε (και πρέπει) να κάνουμε, είναι να μην αφήνουμε τις ηλεκτρικές μας συσκευές στην πρίζα.

Αφήνοντας τις συνδεδεμένες με την παροχή ρεύματος, οι ηλεκτρικές μας συσκευές συνεχίζουν να καταναλώνουν ενέργεια, ακόμα κι όταν δν χρησιμοποιούνται. Από αυτή την χρήση, το μέσα σπιτικό πληρώνει, ετησίως, 200 ευρώ παραπάνω στον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Μία καλή λύση, για να μην ξεχνάτε να τις βγάλετε από την πρίζα, είναι να χρησιμοποιείτε την ίδια πρίζα (έτσι ώστε, για να χρησιμοποιήσετε την μία συσκευή να πρέπει να αποσυνδέσετε την άλλη) ή, ακόμα, και τα πολύπριζα με διακόπτη, τον οποίο μπορείτε να κλείνετε, όταν δεν χρειάζεστε.

Πηγή:aftodioikis.gr


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΔΕΗ

Άλλες ειδήσεις

Διευκρινιστική Εγκύκλιος για την χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2017

Οι δικαιούχοι, για την έκδοση και θεώρηση των Δελτίων Μετακίνησης, μπορούν να απευθύνονται,  στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και  Κοινωνικής Μέριμνας

Live βραδιά στο cafe – bar Buka, με την Δώρα Αλεξίου, από τον Σύλλογο Γονέων του 1ου Δημοτικού σχολείου Σιάτιστας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας διοργανώνει live βραδιά στο cafe – bar Buka, τη Παρασκευή

Πληρωμή δικαιούχων του υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του ΠΑΑ 2014 – 2020 της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Πληρωμή δικαιούχων του υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του ΠΑΑ 2014 – 2020 της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Από τη Διεύθυνση 

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.