Δημαρχείο Σιάτιστας
Τηλεφωνικη, απατη,
Δήμος Βοΐου: Ας προστατεύουμε το δάσος μας
Βόιο: Δεντροφυτεύσεις σε Νεάπολη και Τσοτύλι.  Φωτογραφίες
Δημοπρατείται το μεγάλο έργο τηλεθέρμανσης στην Κοζάνη – Πώς θα συνδεθεί με το δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας
Κινηματογράφος Σινεμά
καφε, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Νερό
ΔΕΥΑΚ
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
τιμολόγια ρεύματος
ψευτικος, ανθρωπος, ψεμματα, μασκα

Σέρρες: Σκότωσε τον 20χρονο και μετά ανέβασε φωτογραφίες – «Κάθε φορά που σφάζω κάποιον το ανεβάζω story»

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης (10/08) ο φερόμενος ως δράστης της άγριας δολοφονίας συνομήλικού του σε χωριό στις Σέρρες. Σοκάρει το γεγονός πως ανέβαζε φωτογραφίες μετά το έγκλημα, αναφέροντας: «Κάθε φορά που σφάζω κάποιον το ανεβάζω story».

Συγκλονισμένη και σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Άνω Καμήλα Σερρών από τη δολοφονία του 20χρονου, τον οποίο φέρεται να μαχαίρωσε 21χρονος με κίνητρο ερωτική αντιζηλία. Σοκάρει και το γεγονός πως ο φερόμενος ως δράστης ανέβαζε φωτογραφίες μετά το έγκλημα, αναφέροντας: «Κάθε φορά που σφάζω κάποιον το ανεβάζω story».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο φερόμενος ως δράστης μετά το έγκλημα ανέβασε στα προσωπικά του social media φωτογραφίες αλλά και βίντεο για το έγκλημα, γράφοντας μάλιστα κάτω από μία φωτογραφία «κάθε φορά που σφάζω κάποιον, το ανεβάζω story». Σε βίντεο που ανήρτησε κουνά ένα μαχαίρι το οποίο έχει πάνω αίμα. Η οικογένεια του θύματος ενημερώθηκε για την ύπαρξη αυτών των αναρτήσεων και ζήτησε να σταματήσει η διακίνηση τους.

eglima serres drastis maxairi sfazw story instagram

Έτσι έγινε το έγκλημα στις Σέρρες

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης (10/08), όταν οι δύο νεαροί βρέθηκαν σε κοινή παρέα, με δύο ακόμη φίλους, σε πάρκο της περιοχής. Οι δυο τους άρχισαν ξαφνικά να διαπληκτίζονται και σε κάποια στιγμή ο 21χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στην καρδιά του 20χρονου, ο οποίος έχασε τη ζωή του επί τόπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άγριο έγκλημα έγινε για τα μάτια μιας κοπέλας. Το θύμα φέρεται να είχε δεσμό με την πρώην κοπέλα του δράστη. Οι αυτόπτες μάρτυρες του εγκλήματος αναμένεται να ρίξουν φως στο πώς ξεκίνησε ο διαπληκτισμός που κατέληξε στην άγρια δολοφονία. Οι φωνές του θύματος και όσων βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην πλατεία κινητοποίησαν αρκετούς πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο και ενημέρωσαν τις αρχές.

Πώς συνελήφθη ο δράστης

Το μεσημέρι της Τρίτης ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 21χρονο σε να εγκαταλελειμμένο σπίτι στον τόπο καταγωγής του, στο Λιβαδοχώρι. Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο δράστης ήταν γνωστός στις αστυνομικές αρχές, καθώς τις είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν με περιπτώσεις κλοπής.

eglima serres fwtografies ert

eglima serres fwtografies ert 1

Πηγή: dikaiologitika.gr
Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako