Κοζάνη: Αισιόδοξα τα μηνύματα για τον 55χρονο που δηλητηριάστηκε από μονοξείδιο του άνθρακα(βίντεο)
bullying, βια, ξυλο, σχολειο, ξυλοδαρμος
Μαλούτας: Ανησυχούμε για το μέλλον της Τηλεθέρμανσης, δεν επιχαίρουμε που δικαιωθήκαμε στην κριτική μας
Θέση απόκτησης εργασιακής εμπειρίας ως Project manager/ youth worker στην GO Alive
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Σιάτιστα το Forest Living Lab για τα δασικά προϊόντα και τις βιώσιμες αλυσίδες αξίας
Η Δυτική Μακεδονία στρέφει το βλέμμα στον ουρανό: Παρουσιάστηκε το Εκπαιδευτικό Αστρονομικό Πάρκο Όρλιακα
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής
Οι 4 νέες παρεμβάσεις που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης: Στα 20 λεπτά η ελάφρυνση στο diesel – Ρυθμίσεις έως 120 δόσεις, κάτω από 1,75 το πετρέλαιο θέρμανσης
Παρουσίαση του λευκώματος «Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Κοζάνης – Λαογραφία & Παράδοση», την Δευτέρα 12/10
Συλλυπητήριο Μήνυμα της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σιάτιστας
τυρια
Πρώτη νύχτα γάμου στο… νοσοκομείο!

Σοκ: 15χρονη κατήγγειλε ότι τη βασάνιζε η οικογένεια του φίλου της

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα μετά την καταγγελία 15χρονης ότι την κακοποιούσε η οικογένεια του φίλου της.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η 15χρονη πήγε το απόγευμα της Τετάρτης, στο Αστυνομικού Τμήμα Ορχομενού στη Βοιωτία για να ζητήσει βοήθεια, ώστε να τελειώσει το μαρτύριό της.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα πρόκειται για ανήλικη Ρομά από περιοχή της Φθιώτιδας, η οποία τον περασμένο Δεκέμβριο κλέφτηκε με έναν συνομήλικό της, επίσης Ρομά, και πήγε να μείνει μαζί του στον Ορχομενό. Αρχικά οι δύο οικογένειες είχαν αντιπαλότητα ωστόσο στη συνέχεια φαίνεται να τα βρήκαν και η μητέρα της ανήλικης την επισκεπτόταν στον Ορχομενό. Τους τελευταίους δύο μήνες η μητέρα δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την κόρη της.

Όπως κατήγγειλε η 15χρονη στους αστυνομικούς η οικογένεια του φίλους της, της είχε αφαιρέσει το κινητό και την κρατούσε “φυλακισμένη”. Η ανήλικη έκανε λόγο για κακοποίηση και φέρεται να είπε ότι εκτός από το ξύλο είχαν σβήσει πάνω της μέχρι και τσιγάρα.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για να διαπιστώσει τη βασιμότητα των καταγγελιών, ενώ η 15χρονη θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή, ώστε να επιβεβαιωθούν από πού προέρχονται τα σημάδια που έχει στο σώμα της.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *