Χάρης Κάτανας: Τα γεγονότα στην Ισπανία υπενθυμίζουν μια αλήθεια. Η προστασία των συνόρων είναι εθνική αλλά και ευρωπαϊκή ευθύνη
Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας Χριστίνα Τζώνου: Αποτελέσματα ESB PROFICIENCY Δεκεμβρίου 2025
Κάλεσμα σε συνάντηση των γουνοποιών που απορρίφθηκαν από τις ενισχύσεις
Δήμος Βοΐου: Έναρξη λειτουργιάς των Παιδικών Σταθμών και των ΚΔΑΠ
Εργοδότης ζήτησε από εργαζόμενους να κρυφτούν… σε φέρετρα – Τα τρικ για να παρακαμφθεί η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του
παιδι
Πρόγραμμα 55+ της ΔΥΠΑ: Όταν η αντικειμενικότητα ξεχνά την δικαιοσύνη
καιρος
Κοζάνη: Νέο εξώδικο στην ΔΕΥΑΚ από την ΔΕΗ – Συμφωνία με βελτίωση των όρων για τις τηλεθερμάνσεις
Δήμος Κοζάνης: Το έργο μας, μιλά από μόνο του! – Ο απολογισμός των κυριότερων δράσεων του δεύτερου 15νθημέρου του Ιουλίου 2026
Αρτηριακή Αγγειοπλαστική και Ενδοπρόθεση. Επιμελείται ο Γιώργος Ζιμπιλίδης, ΑγγειοΕπεμβατικός Ακτινολόγος

Σοκ: 15χρονη κατήγγειλε ότι τη βασάνιζε η οικογένεια του φίλου της

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα μετά την καταγγελία 15χρονης ότι την κακοποιούσε η οικογένεια του φίλου της.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η 15χρονη πήγε το απόγευμα της Τετάρτης, στο Αστυνομικού Τμήμα Ορχομενού στη Βοιωτία για να ζητήσει βοήθεια, ώστε να τελειώσει το μαρτύριό της.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα πρόκειται για ανήλικη Ρομά από περιοχή της Φθιώτιδας, η οποία τον περασμένο Δεκέμβριο κλέφτηκε με έναν συνομήλικό της, επίσης Ρομά, και πήγε να μείνει μαζί του στον Ορχομενό. Αρχικά οι δύο οικογένειες είχαν αντιπαλότητα ωστόσο στη συνέχεια φαίνεται να τα βρήκαν και η μητέρα της ανήλικης την επισκεπτόταν στον Ορχομενό. Τους τελευταίους δύο μήνες η μητέρα δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την κόρη της.

Όπως κατήγγειλε η 15χρονη στους αστυνομικούς η οικογένεια του φίλους της, της είχε αφαιρέσει το κινητό και την κρατούσε “φυλακισμένη”. Η ανήλικη έκανε λόγο για κακοποίηση και φέρεται να είπε ότι εκτός από το ξύλο είχαν σβήσει πάνω της μέχρι και τσιγάρα.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για να διαπιστώσει τη βασιμότητα των καταγγελιών, ενώ η 15χρονη θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή, ώστε να επιβεβαιωθούν από πού προέρχονται τα σημάδια που έχει στο σώμα της.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *