Δήμος Κοζάνης: Η Κοζάνη ετοιμάζεται να συναντήσει την Ευρώπη με τη μουσική και τον χορό της
Δήμος Κοζάνης: Σημείο αναφοράς για τον Τετράλοφο η νέα παιδική χαρά (Βίντεο+Φωτογραφίες)
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σιάτιστας: Πρώτη συνάντηση και έναρξη προπονήσεων
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους
«Τσίμπησαν» σπείρα που εξαπατούσε με… δορυφορική εφορία!
51χρονος έσφαξε τον ανιψιό του
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο
Σκύλος
ΑΛΟΓΟ
παχυσαρκια διαιτα
Εκλογές για την Ιππική παρέα του Ιππικού Συλλόγου Σιάτιστας «Ο Άγιος Μόδεστος»
ΣΤΡΑΤΟΣ

Σοκ: 15χρονη κατήγγειλε ότι τη βασάνιζε η οικογένεια του φίλου της

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα μετά την καταγγελία 15χρονης ότι την κακοποιούσε η οικογένεια του φίλου της.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η 15χρονη πήγε το απόγευμα της Τετάρτης, στο Αστυνομικού Τμήμα Ορχομενού στη Βοιωτία για να ζητήσει βοήθεια, ώστε να τελειώσει το μαρτύριό της.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα πρόκειται για ανήλικη Ρομά από περιοχή της Φθιώτιδας, η οποία τον περασμένο Δεκέμβριο κλέφτηκε με έναν συνομήλικό της, επίσης Ρομά, και πήγε να μείνει μαζί του στον Ορχομενό. Αρχικά οι δύο οικογένειες είχαν αντιπαλότητα ωστόσο στη συνέχεια φαίνεται να τα βρήκαν και η μητέρα της ανήλικης την επισκεπτόταν στον Ορχομενό. Τους τελευταίους δύο μήνες η μητέρα δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την κόρη της.

Όπως κατήγγειλε η 15χρονη στους αστυνομικούς η οικογένεια του φίλους της, της είχε αφαιρέσει το κινητό και την κρατούσε “φυλακισμένη”. Η ανήλικη έκανε λόγο για κακοποίηση και φέρεται να είπε ότι εκτός από το ξύλο είχαν σβήσει πάνω της μέχρι και τσιγάρα.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για να διαπιστώσει τη βασιμότητα των καταγγελιών, ενώ η 15χρονη θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή, ώστε να επιβεβαιωθούν από πού προέρχονται τα σημάδια που έχει στο σώμα της.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *