Παρέμβαση του Προέδρου του Σπάρτακου στο Alert TV για το έγκλημα/σκάνδαλο της απολιγνιτοποίησης. Βίντεο
Πραγματοποιήθηκε το 𝗪𝗲𝗹𝗰𝗼𝗺𝗲 𝗦𝘂𝗺𝗺𝗲𝗿 𝗙𝗲𝘀𝘁 – 𝝨𝞃ί𝝱𝝾ς 𝝙𝞀ά𝞂𝝶ς 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿 σε Τσοτύλι και Σιάτιστα. Βίντεο και φωτογραφίες
Ο Δήμος Κοζάνης στην Ολλανδία για το ευρωπαϊκό έργο Just Femme
Ο Δήμος Κοζάνης αλλάζει σελίδα στον Εθελοντισμό μέσω της νέας ψηφιακής πλατφόρμας www.act4polis.gr
Δήμος Βοΐου: 1η Συνάντηση Χορωδιών στην Εράτυρα
Σιάτιστα: Επισκευή στο φρεάτιο που δημιουργούσε μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία
Ξεκίνησε το έργο  της διαγράμμισης στις διαβάσεις πεζών στο οδικό δίκτυο της πόλης των Γρεβενών
Δήμος Κοζάνης: Δήμαρχος και Περιφερειάρχης στο έργο βελτίωσης του δρόμου από Δρέπανο προς Άγιο Δημήτριο και Ακρινή (Βίντεο+Φωτογραφίες)
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής
Μαλούτας: Ποιος εμπιστεύεται πλέον τη Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη
Ο Σπάρτακος ζητά από την κυβέρνηση να αποσύρει το σχέδιο νόμου που φαλκιδεύει το δικαίωμα της συλλογικής διαπραγμάτευσης
Ενισχύεται η συνεργασία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τη Σχολή ΣΑΧΕΤΙ στο Γιοχάνεσμπουργκ

Σοκ: 15χρονη κατήγγειλε ότι τη βασάνιζε η οικογένεια του φίλου της

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα μετά την καταγγελία 15χρονης ότι την κακοποιούσε η οικογένεια του φίλου της.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η 15χρονη πήγε το απόγευμα της Τετάρτης, στο Αστυνομικού Τμήμα Ορχομενού στη Βοιωτία για να ζητήσει βοήθεια, ώστε να τελειώσει το μαρτύριό της.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα πρόκειται για ανήλικη Ρομά από περιοχή της Φθιώτιδας, η οποία τον περασμένο Δεκέμβριο κλέφτηκε με έναν συνομήλικό της, επίσης Ρομά, και πήγε να μείνει μαζί του στον Ορχομενό. Αρχικά οι δύο οικογένειες είχαν αντιπαλότητα ωστόσο στη συνέχεια φαίνεται να τα βρήκαν και η μητέρα της ανήλικης την επισκεπτόταν στον Ορχομενό. Τους τελευταίους δύο μήνες η μητέρα δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την κόρη της.

Όπως κατήγγειλε η 15χρονη στους αστυνομικούς η οικογένεια του φίλους της, της είχε αφαιρέσει το κινητό και την κρατούσε “φυλακισμένη”. Η ανήλικη έκανε λόγο για κακοποίηση και φέρεται να είπε ότι εκτός από το ξύλο είχαν σβήσει πάνω της μέχρι και τσιγάρα.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για να διαπιστώσει τη βασιμότητα των καταγγελιών, ενώ η 15χρονη θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή, ώστε να επιβεβαιωθούν από πού προέρχονται τα σημάδια που έχει στο σώμα της.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια