Δεν ζητάμε καμία  χάρη: ζητάμε ενεργειακή ισότητα για τον τόπο μας! του Ιωάννη Σεραφείμ
Κοζάνη: Νέα ταλαιπωρία στην Εγνατία Οδό – Ουρές χιλιομέτρων μετά από βλάβη νταλίκας
Έγκυος στον 7ο μήνα έχασε τη ζωή της από ανεύρυσμα – Σε θερμοκοιτίδα μεταφέρθηκε το νεογνό
Δημογραφική «βόμβα» για την Ελλάδα: Στο -30% ο πληθυσμός έως το 2100
Κινητή μονάδα εξυπηρέτησης καταναλωτών στον Δήμο Γρεβενών για τη σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου
Ορκωμοσία νέας υπαλλήλου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2026 – «Κινητικότητα για όλους»: Πολυθεματικό πρόγραμμα δράσεων από τον Δήμο Γρεβενών.
Στην Πανεπιστημιούπολη στα Κοίλα Κοζάνης αναπτύσσεται ο Λειτουργικός Προπομπός του 1ου Θύλακα Καινοτομίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (AIZO – Applied Innovation Zone)
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2026 – «Κινητικότητα για όλους»: Πολυθεματικό πρόγραμμα δράσεων από τον Δήμο Γρεβενών.
Τελέστηκε Τρισάγιο στη Μνήμη του Ανθυπαστυνόμου Ευσταθίου Λαζαρίδη. Δελτίο τύπου και φωτογραφίες από την Ελληνική Αστυνομία
Άγιος Δημήτριος
«Μηδενική Ανοχή στη μη χρήση κράνους»: Πραγματοποιήθηκαν 461 τροχονομικοί έλεγχοι σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας

Σταμπουλίδης: Κλειστά τα κομμωτήρια στις περιοχές με αυστηρό λοκντάουν

Μονάχα οι υπηρεσίες λιανεμπορίου με click-away και τα ΚΤΕΟ θα είνα ανοιχτά στις περιοχές υψηλού επιδημιολογικού κινδύνου, όπως ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Ο κ. Σταμπουλίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επισήμανε ότι η αναλογία για τα καταστήματα είναι ένας πολίτης ανά 25 τμ, με εξαίρεση τις υπηρεσίες, ενώ υπογράμμισε ότι όσες επιχειρήσεις επιθυμούν μπορούν να κρατήσουν μέρος του προσωπικού τους σε αναστολή τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

Ερωτηθείς αν μπορεί κάποιος να στείλει περισσότερα μηνύματα πέραν του ενός μετά τη λήξη του δίωρου χρονικού περιορισμού προκειμένου να συνεχίσει τα ψώνια του, ο κ. Σταμπουλίδης ξεκαθάρισε ότι «το ζητούμενο δεν είναι πως θα παρακάμψουμε το σύστημα. Πήραμε μια απόφαση έχοντας απόλυτη συναίσθηση του τι συμβαίνει στην κοινωνία, τις επιχειρήσεις και τα δημόσια έσοδα. Αυτή την ευκαιρία που παίρνουμε με την πρωτοβουλία να επανεκκινήσουμε την οικονομία, δεν πρέπει να τη χάσουμε».

Σημειώνεται ότι πρόσθετα περιοριστικά μέτρα ελήφθησαν για τον δήμο Αχαρνών Αττικής, ενώ παρατάθηκαν για τον δήμο Ασπροπύργου, για τον Κρόκο, την Σιάτιστα και την Εορδαία. Επίσης, τα μέτρα παρατείνονται μέχρι τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου για την τοπική κοινότητα Ανθήλης του Δήμου Λαμιέων και Παλαικάστρου του Δήμου Σητείας Λασιθίου, στη νήσο Κάλυμνο, στον Δήμο Σπάρτης και στις περιφερειακές ενότητες Βοιωτίας, Λέσβου και Αργολίδας.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι ο χρονικός περιορισμός των δύο ωρών για τα SMS δεν αφορά στα κομμωτήρια και τις υπηρεσίες που εξυπηρετούν με ραντεβού, αλλά ισχύει μόνο για το λιανεμπόριο.

Πηγή:Reader.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *