Ορκωμοσία νέου μόνιμου υπαλλήλου στον Δήμο Γρεβενών
«Μηδενική Ανοχή στη μη χρήση κράνους»: Πραγματοποιήθηκαν 461 τροχονομικοί έλεγχοι σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας
Καλλιόπη Βέττα: «Η τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των ανθρώπων κι όχι εργαλείο για την όξυνση των ανισοτήτων»
Μουσική Συναυλία και Τουρνουά Ποδοσφαίρου από την Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης  για την «Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Διακίνησής τους»
γατάκια
απατη
καιρός
Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αναστάσιου Ραφαηλίδη στην ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Δυτικής Μακεδονίας.
Δήμος Κοζάνης: Εκδήλωση Ενίσχυσης Ικανοτήτων «Σχεδιασμός και υλοποίηση πράσινων και γαλάζιων υποδομών για κλιματικά ανθεκτικές πόλεις»
ΔΕΥΑΚ
Δήμος Κοζάνης: Έως την Τρίτη 30 Ιουνίου 2026 οι αιτήσεις για εγγραφές βρεφών και προνηπίων για τη σχολική χρονιά 2026 – 2027

Στην τελική ευθεία για την εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ

Έως τις 31 Αυγούστου θα αναρτηθούν στο Taxis τα φετινά εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ.

Ενόψει της έναρξης των εργασιών για την εκκαθάριση ΕΝΦΙΑ 2019, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ενημέρωσε πως η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων στοιχείων ακινήτων (Ε9) έτους 2019 δεν θα είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή, 16 Αυγούστου, στις 11:00 π.μ., και μέχρι την ολοκλήρωση της έκδοσης – ανάρτησης των πράξεων διοικητικού προσδιορισμού του φόρου και το άνοιγμα των τροποποιητικών δηλώσεων ΕΝΦΙΑ 2019.

Η ανάρτηση των πράξεων διοικητικού προσδιορισμού θα πραγματοποιηθεί μέχρι την 31η Αυγούστου. Η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) 2020, δεν θα είναι διαθέσιμη στις 16/8, μεταξύ 11:00 και 15:00.

Όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του Περιουσιολογίου (όπως το Πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ υποβολές δηλώσεων Ε9 ετών 2010-2018), θα είναι διαθέσιμες κανονικά, καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Πηγή:insider.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια