Στο δημαρχείο Σιάτιστας σήμερα οι νέοι αντιδήμαρχοι

Στο δημαρχείο Σιάτιστας σήμερα οι νέοι αντιδήμαρχοι

Μπορεί να μην υπήρξε επίσημη ανακοίνωση σήμερα από το Δήμο Βοΐου, μέχρι αυτή την ώρα (16:30), ωστόσο σήμερα στο γραφείο του δημάρχου βρέθηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι Βοΐου.

Όπως ήδη αποκάλυψε ο siera fm,  οι νέοι ανιδήμαρχοι που τους ανακοινώθηκε είναι η Ζιάρα Φωτεινή ως Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, ο Γιώργος Τσαρτσαμπαλίδης αντιδήμαρχος Νεάπολης, αγροτικής και επιχειρηματικής οικονομικής ανάπτυξης , ο Χρήστος Δόρδας αντιδήμαρχος Ασκίου, περιβάλλοντος, καθαριότητας, ανακύκλωσης και πρασίνου, διαχείρισης και συντήρησης δημοτικών οχημάτων, ο Χρήστος Λυσσαρίδης αντιδήμαρχος Τσοτυλίου, Συγκοινωνιών και Κυκλοφορίας ενώ θα κρατήσει και την προεδρία της ΔΥΠΡΑ και ο Παναγιώτης Καρακουλάκης αντιδήμαρχος Σιάτιστας , ενώ την ευθύνη  των τεχνικών υπηρεσιών, πολεοδομίας και περιβάλλοντος, προγραμματισμού και οικονομικής ανάπτυξης, επικοινωνιών, διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης φαίνεται πως θα κρατήσει ο Δήμαρχος Δ. Λαμπρόπουλος.


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
Δήμος Βοΐου

Άλλες ειδήσεις

Γιάννης Θεοφύλακτος συνέντευξη για NOVARTIS

Συνέντευξη στην ΕΡΑ Κοζάνης και στον Κώστα Δαβάνη παραχώρησε ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Θεοφύλακτος, με περιεχόμενο το άρτι

Ανακοινώνονται αύριο, εκτός απροόπτου, οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ

Έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες Αύριο, Πέμπτη, θα ανακοινωθούν, εκτός απροόπτου, οι βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, όπως ανέφεραν στο

Ευρωπαίοι ηγέτες: Ανησυχούμε για την κράτηση των Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία

Οι ηγέτες των κρατών μελών της ΕΕ έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα την Πέμπτη στην Τουρκία, καταδικάζοντας τις «συνεχιζόμενες παράνομες ενέργειές»

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.