Δημαρχείο Σιάτιστας
Τηλεφωνικη, απατη,
Δήμος Βοΐου: Ας προστατεύουμε το δάσος μας
Βόιο: Δεντροφυτεύσεις σε Νεάπολη και Τσοτύλι.  Φωτογραφίες
Δημοπρατείται το μεγάλο έργο τηλεθέρμανσης στην Κοζάνη – Πώς θα συνδεθεί με το δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας
Κινηματογράφος Σινεμά
καφε, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Νερό
ΔΕΥΑΚ
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
τιμολόγια ρεύματος
ψευτικος, ανθρωπος, ψεμματα, μασκα

Συγκλονίζει υπάλληλος της ΔΟΥ Κοζάνης για την επίθεση με το τσεκούρι – Ακούγαμε Ουρλιαχτά (vid)

Σοκαριστικά είναι τα όσα αναφέρει υπάλληλος της εφορίας στην Κοζάνη, όπου την Πέμπτη άνδρας εισέβαλε με τσεκούρι και χτύπησε τρεις συναδέλφους του.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο MEGA, ο ίδιος γλίτωσε από καθαρή τύχη. Κρατώντας ακόμα στο χέρι του τα έγγραφα της δουλειάς του, τρέχει πανικόβλητος να σωθεί.

«Χτυπάει κουδούνι και τινάζομαι ή το μυαλό μου γυροφέρνει σε όλη την κατάσταση και δεν κρύβω ότι ώρες ώρες μου έρχονται και ενοχές που αφήσαμε και την πλήρωσε ο συνάδελφος», λέει ο υπάλληλος της εφορίας.

Στο βίντεο που είχε δει το φως της δημοσιότητας, φαίνεται ο υπάλληλος που μιλά και από πίσω του μια γυναίκα, την οποία ο δράστης πρόλαβε και χτύπησε επανειλημμένα με το τσεκούρι.

«Εγώ σοκαρίστηκα όταν είδα το βίντεο και εκεί κατάλαβα ότι στο τσακ την γλίτωσα, δηλαδή το σπάσιμο που έκανα και έφυγα από την πόρτα γιατί εκείνη την στιγμή, πάνω στον πανικό δεν είχα αίσθηση, το μόνο που με ένοιαζε ήταν να φύγω να μην την φάω, όπως και ο καθένας από αυτούς που ήταν μέσα” αναφέρει στο MEGA

«Ακούσαμε τις τσιρίδες, τα ουρλιαχτά, όπως γύρισα το κεφάλι εγώ είδα τον έναν μου συνάδελφο με ανάποδα το κεφάλι στο κάθισμα στο γραφείο, και αυτόν να τρέχει προς τα εμάς, εκείνη την ώρα, σηκωθήκαμε και τρέξαμε, το βάλαμε στα πόδια, μας πήρε από πίσω, και καλώς πήγαμε από τις σκάλες, και η κοπέλα που συνέχισε στο διάδρομο την πρόλαβε» αναφέρει συγκλονισμένο.

Ο ίδιος έφυγε αμέσως από τις σκάλες, κάτι που όπως φάνηκε τον έσωσε. Υπενθυμίζεται ότι 2 από τα 3 θύματα είναι ακόμα σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

πηγή: MEGA

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako