• Latest

Συλλαλητήριο και ΕΡΤ -Τι απαντά στις επικρίσεις η κρατική τηλεόραση

22 Ιανουαρίου 2018
Π. Κουκουλόπουλος: «Η Αλλαγή φέρνει τη Βόρεια Ελλάδα σε ρόλο πρωταγωνιστή»

Π. Κουκουλόπουλος: «Γιατί εξαιρέσατε τους νομούς Κοζάνης και Γρεβενών από την επέκταση του Προγράμματος Δημογραφικής Ανάπτυξης;»

11 Δεκεμβρίου 2025
Μήνυμα του Στάθη Κωνσταντινίδη για την εκλογή του Κυριάκου Πιερρακάκη προέδρου του Eurogroup «Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ».

Μήνυμα του Στάθη Κωνσταντινίδη για την εκλογή του Κυριάκου Πιερρακάκη προέδρου του Eurogroup «Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ».

11 Δεκεμβρίου 2025
Συμμετοχή του Δήμου Κοζάνης στο Εθνικό Συνέδριο για την Κλιματική Ουδετερότητα που έγινε στην Αθήνα

Συμμετοχή του Δήμου Κοζάνης στο Εθνικό Συνέδριο για την Κλιματική Ουδετερότητα που έγινε στην Αθήνα

11 Δεκεμβρίου 2025
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)

Ψήφισμα στήριξης των αγροτικών κινητοποιήσεων από το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης

11 Δεκεμβρίου 2025

Ο Δήμος Βοΐου θα τιμήσει τη μνήμη του αείμνηστου Αναστασίου Δάρδα. Το όνομά του στην αίθουσα τελετών του Τραμπάντζειου

11 Δεκεμβρίου 2025
Το ΕΠΑΛ Σιάτιστας ευχαριστεί το Δήμαρχο Βοΐου Χρήστο Ζευκλή για την παραχώρηση του αυτοκινήτου

Το ΕΠΑΛ Σιάτιστας ευχαριστεί το Δήμαρχο Βοΐου Χρήστο Ζευκλή για την παραχώρηση του αυτοκινήτου

11 Δεκεμβρίου 2025
Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής.  Βίντεο

Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο

11 Δεκεμβρίου 2025
Κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας με κλείσιμο των γραφείων του ΟΠΕΚΕΠΕ

Κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας με κλείσιμο των γραφείων του ΟΠΕΚΕΠΕ

11 Δεκεμβρίου 2025
Συνάντηση Αμανατίδη- Παπαθανάση για χρηματοδότηση έργων και προγραμμάτων και για τη γούνα

Συνάντηση Αμανατίδη- Παπαθανάση για χρηματοδότηση έργων και προγραμμάτων και για τη γούνα

11 Δεκεμβρίου 2025
Ικανοποιημένος δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΔΑΜ για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος απολιγνιτοποίησης. Δηλώσεις

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2025

11 Δεκεμβρίου 2025
Φωτοβολταϊκά: Πληρώνουμε και τον Ήλιο που ανατέλλει; Ο ΣΕΦΠΕ για την επιβολή τελών από το Δήμο Σερβίων

Σημαντική Συγκέντρωση μελών ΣΕΦΠΕ Δυτικής Μακεδονίας

11 Δεκεμβρίου 2025
«Ενότητα» – Λάζαρος Μαλούτας: Είμαστε περήφανοι για το έργο μας – Χαιρόμαστε με τα έργα που διευρύνουν τις αναπτυξιακές ευκαιρίες του τόπου μας!

Μαλούτας για δημοτική αρχή: Και ο μήνας έχει 9 …… με αφορμή απένταξη έργου

11 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Συλλαλητήριο και ΕΡΤ -Τι απαντά στις επικρίσεις η κρατική τηλεόραση

sierafm by sierafm
22 Ιανουαρίου 2018
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
1
SHARES
2
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Καλύψαμε το συλλαλητήριο όπως κάθε κινητοποίηση, αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωσή της η ΕΡΤ, μετά τις επικρίσεις που δέχτηκε, και αναφέρει ότι κάλυψε το γεγονός καλύτερα από τα ιδιωτικά κανάλια.

Μετά τις αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βουλευτών της συγκυβέρνησης, αλλά και της πλειοψηφίας των χρηστών των social media, η  ΕΡΤ αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση, προκειμένου να εξηγήσει γιατί αποφάσισε να αγνοήσει επιδεικτικά το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Στην ανακοίνωσή του το κρατικό κανάλι υποστηρίζει πως κάλυψε ειδησεογραφικά και δεν αγνόησε το συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη για τη Μακεδονία.

Παράλληλα, η δημόσια τηλεόραση αναφέρει πως αφιέρωσε στο συλλαλητήριο τον ίδιο χρόνο όπως κάνει σε κάθε κινητοποίηση. Μάλιστα επισημαίνει πως ο χρόνος που αφιέρωσαν τα δελτία ειδήσεων και οι ενημερωτικές εκπομπές ήταν μεγαλύτερος από ό,τι τα ιδιωτικά κανάλια.

«Ανθρώπινο λάθος» ο αριθμός των συγκεντρωμένων

Παράλληλα σε ανθρώπινο λάθος, το οποίο διορθώθηκε γρήγορα, αποδίδει η ΕΡΤ τη λάθος πληροφόρηση από την ιστοσελίδα της δημόσιας τηλεόρασης αναφορικά με τον αριθμό των συγκεντρωμένων, όπου έκανε λόγο για… «μερικές δεκάδες πολίτες» στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά «αυτό οφείλεται σε ένα –εμφανές για κάθε καλόπιστο– ανθρώπινο λάθος, το οποίο διορθώθηκε σε λίγα λεπτά».

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ 

«Η ΕΡΤ κάλυψε χθες και σήμερα ειδησεογραφικά το συλλαλητήριο, με εκτενή ρεπορτάζ που μετάδωσαν όλα τα δελτία και οι ενημερωτικές εκπομπές της, ακριβώς όπως γίνεται παγίως για την κάλυψη κάθε κινητοποίησης», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ αναφορικά με την κάλυψη του συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη.

«Ο χρόνος που διατέθηκε από την ΕΡΤ για το συγκεκριμένο θέμα ήταν σαφώς μεγαλύτερος από αυτόν που διέθεσαν τα ιδιωτικά κανάλια. Τα στοιχεία που αποδεικνύουν του λόγου του αληθές έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί και είναι διαθέσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο», συνεχίζει.

Όσον αφορά σε κατηγορίες περί εσφαλμένης πληροφόρησης από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ σχετικά με τον αριθμό των συμμετεχόντων στο συλλαλητήριο, στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «αυτό οφείλεται σε ένα – εμφανές για κάθε καλόπιστο – ανθρώπινο λάθος, το οποίο διορθώθηκε σε λίγα λεπτά.

Το ίδιο δε λάθος έκαναν πολλές επίσημες ιστοσελίδες ιδιωτικών μέσων, χρησιμοποιώντας πληροφορίες από την ίδια πηγή με την ΕΡΤ».

«Παρότι βεβαίως η ΕΡΤ το διόρθωσε πρώτη, συγκεκριμένοι κύκλοι επιλέγουν για μια ακόμα φορά τη στοχοποίηση μόνο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης», καταλήγει.

ΝΔ για ΕΡΤ: Αντί του συλλαλητηρίου έπαιζε το «Κυριακή στο χωριό»

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ευρωβουλευτής, Μαρία Σπυράκη, επικοινώνησε σήμερα με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Χρήστο Λεοντή, και τον εντεταλμένο σύμβουλο, υπεύθυνο του τομέα ειδήσεων, Βασίλη Ταλαμάγκα, στους οποίους εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια της Νέας Δημοκρατίας για την ελλιπέστατη κάλυψη του χθεσινού συλλαλητηρίου.

Στην επικοινωνία που είχαν, η κυρία Σπυράκη επισήμανε την ολιγωρία της δημόσιας τηλεόρασης και ανέφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής ότι την ώρα της συγκέντρωσης η ΕΡΤ3 προέβαλλε την εκπομπή «Κυριακή στο χωριό».

Δ. Καμμένος: Απαράδεκτο ότι η ΕΡΤ δεν πρόβαλε το συλλαλητήριο

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ότι η κρατική τηλεόραση δεν πρόβαλε το συλλαλητήριο, ενώ τόνισε ότι τώρα θα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα σε σχέση με τη στάση της κυβέρνησης.

  iefimerida.gr
Tags: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Previous Post

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΚΕ με τις Ενώσεις Στρατιωτικών Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας

Next Post

Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας: Παραμένει ως έχει το Κέντρο Νεοσυλλέκτων Γρεβενών, το οποίο μάλιστα θα είναι και Κέντρο Υποδοχής

Next Post

Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας: Παραμένει ως έχει το Κέντρο Νεοσυλλέκτων Γρεβενών, το οποίο μάλιστα θα είναι και Κέντρο Υποδοχής

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Π. Κουκουλόπουλος: «Γιατί εξαιρέσατε τους νομούς Κοζάνης και Γρεβενών από την επέκταση του Προγράμματος Δημογραφικής Ανάπτυξης;»
  • Μήνυμα του Στάθη Κωνσταντινίδη για την εκλογή του Κυριάκου Πιερρακάκη προέδρου του Eurogroup «Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ».
  • Συμμετοχή του Δήμου Κοζάνης στο Εθνικό Συνέδριο για την Κλιματική Ουδετερότητα που έγινε στην Αθήνα
  • Ψήφισμα στήριξης των αγροτικών κινητοποιήσεων από το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης
  • Ο Δήμος Βοΐου θα τιμήσει τη μνήμη του αείμνηστου Αναστασίου Δάρδα. Το όνομά του στην αίθουσα τελετών του Τραμπάντζειου

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr