Συνάντηση εργασίας με το γραφείο δνειοληπτών

Συνάντηση εργασίας με το γραφείο δνειοληπτών

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 στα πλαίσια της επίσκεψης της Διευθύντριας της Διεύθυνσης Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών κ. Βούλας Χαμηλού μεταξύ των συντονιστών των Γραφείων Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών, του Προεδρείου του συλλόγου των λογιστών Κοζάνης, καθώς και των βουλευτών του Ν. Κοζάνης κ. Μίμη Δημητριάδη και Γιάννη Θεοφύλακτου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εκφράστηκαν οι απόψεις, οι θέσεις και οι προβληματισμοί των παρευρισκομένων στα πλαίσια μιας διαλογικής και γόνιμης συζήτησης όσον αφορά την ομαλή λειτουργία του εξωδικαστικού μηχανισμού.

Ο Μίμης Δημητριάδης δήλωσε: «Η πρωτοβουλία για τον εξωδικαστικό μηχανισμό είναι η δική μας προσπάθεια για να απαντήσουμε στο πρόβλημα της υπερχρέωσης χιλιάδων επιχειρήσεων. Διότι είναι ανάγκη να βγούνε από το άγος των χρεών χιλιάδες επιχειρηματίες, να μπει στην ευθεία της ανάπτυξης το μεγάλο παραγωγικό κομμάτι της επιχειρηματικότητας και να αρχίσει επιτέλους ένας ενάρετος οικονομικός κύκλος.

Σε αυτή την προσπάθεια σημαντικός κρίκος για την επιτυχία είναι η λειτουργική και προωθητική συμμετοχή των διαμεσολαβητών, οικονομικών και νομικών στελεχών. Είναι μια συλλογική προσπάθεια που στοχεύει στη συνολική ανάκτηση της αξιοπιστίας της ενεργούς επιχειρηματικότητας και της αξιοπρέπειας χιλιάδων συμπολιτών μας.

Είμαστε παρόντες όχι μόνο στην αρχή αυτού του δρόμου , αλλά και σε ό,τι προκύψει μέσα από αυτή τη δυναμική διαδικασία που θα βελτιώνει την αποτελεσματικότητα και την ορθή ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας για την επιστροφή στον ενάρετο οικονομικό κύκλο.»


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
Μιμης Δημητριαδης

Άλλες ειδήσεις

ΕΙΔΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης

ΕΙΔΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, που θα γίνει την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, στην αίθουσα συνεδριάσεών του, στο 

Ωράριο Λειτουργίας επαγγελματιών του χώρου της μαζικής εστίασης και αναψυχής στην Κοζάνη λόγω Αποκριάς.

ΩΡΑΡΙΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 28/02/2019 ΕΩΣ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 11/03/2019 Αγαπητέ συνάδελφε. Με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Αύριο το πρωί στον Άγιο Δημήτριο το σκήνωμα του Μακαριστού Μητροπολίτη. Αίτημα από τη μονή Μικροκάστρου για ταφή στο Μοναστήρι!!

Την Τρίτη 15 Ιανουαρίου περί τις 7 με 8 το πρωί αναμένεται να φτάσει το σκήνωμα του Μακαριστού Μητροπολίτη Κυρού

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.