Συνάντηση του Περιφερειάρχη με την Παγκόσμια Τράπεζα, για το Πρόγραμμα Τεχνικής Βοήθειας της Υπηρεσίας Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για θέματα μετάβασης

Συνάντηση του Περιφερειάρχη με την Παγκόσμια Τράπεζα, για το Πρόγραμμα Τεχνικής Βοήθειας της Υπηρεσίας Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για θέματα μετάβασης

Συνάντηση με τα μέλη της αντιπροσωπείας της Παγκόσμιας Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,  στο πλαίσιο του προγράμματος τεχνικής βοήθειας για την διαδικασία μετάβασης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας προς ένα νέο οικονομικό και παραγωγικό μοντέλο, πραγματοποίησε στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.  

Στόχος του προγράμματος στήριξης διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων (ΠΣΔΜ-SRSP) της ΕΕ είναι να βοηθά τα κράτη μέλη να σχεδιάζουν και να εφαρμόζουν θεσμικές, διοικητικές και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και να χρησιμοποιούν αποδοτικότερα και αποτελεσματικότερα τα ευρωπαϊκά κονδύλια που διατίθενται για τους σκοπούς αυτούς.

Ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης τόνισε χαρακτηριστικά: «Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έχει αναλάβει μια μεγάλη  ευθύνη όχι μόνο για την περιοχή αλλά για το σύνολο των λιγνιτικών περιφερειών της Ευρώπης, ώστε να μπορέσουμε μέσα από συναντίληψη και συναπόφαση να απαντήσουμε στις προκλήσεις του μέλλοντος που αφορούν στην εποχή πριν και μετά το λιγνίτη».


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Άλλες ειδήσεις

Ο Σύλλογος Αμπελουργών Οινοπαραγωγών Σιάτιστας » Ο Άγιος Τρύφων» θα συμμετέχει στο Συλλαλητήριο για την ονομασία των Σκοπίων στην Θεσσαλονίκη.

Σήμερα Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 20:30 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου Αμπελουργών Οινοπαραγωγών Σιάτιστας » Ο Άγιος Τρύφων»

ΕΚΑΣΔΥΜ: Με νίκη εκτός έδρας ξεκίνησε ο Γυμναστικός Σύλλογος Σιάτιστας

Με νίκη ξεκίνησε ο Γυμναστικός Σύλλογος Σιάτιστας τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΔΥΜ. Επιβλήθηκε εκτός έδρας στον Μ. Αλέξανδρο

Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Σιάτιστας “Μανούσεια”: Eκδήλωση Τιμής και αναγνώρισης του έργου του Νίκου Ψημμένου

Η  Δημόσια  Κεντρική  Ιστορική  Βιβλιοθήκη  Σιάτιστας   “Μανούσεια”  σας  προσκαλεί την Κυριακή 13 Μαϊου 2018  στις  11.00 π.μ  στο  Κουκουλίδειο Πνευματικό

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

<

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.