Συνέλευση και εκλογές στο ΚΕΠΚΑ

Συνέλευση και εκλογές στο ΚΕΠΚΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ.) Δυτικής Μακεδονίας καλεί, τα μέλη του, σε Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στις 11 Απριλίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ημιορόφου στο Μπλιούρειο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα στην Κοζάνη στην οδό Σωκράτη Μπλιούρα 2 (απέναντι από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Κοζάνης).

Σε περίπτωση μη απαρτίας (ως συνήθως) η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2019 και ώρα 12:00 στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα. Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει με τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης, περί ώρα 13:00, και θα διαρκέσει έως τις 19:00.

Θέματα Γενικής Συνέλευσης:

  • Απολογισμός πεπραγμένων του Δ. Σ. έτους 2018.
  • Οικονομικός απολογισμός έτους 2018.
  • Έκθεση ελέγχου της Ελεγκτικής Επιτροπής.
  • Προϋπολογισμός έτους 2019.
  • Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
  • Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.
  • Ενημέρωση για τις πρόσφατες εξελίξεις στην προστασία της κύριας κατοικίας.

Δικαίωμα να εκλεγούν στο Δ. Σ. και στην Ελεγκτική Επιτροπή έχουν όλα τα μέλη που είναι ταμειακά τακτοποιημένα μέχρι και το έτος 2018.

Πληρωμή καθυστερούμενων εισφορών μπορεί να γίνει και κατά την ημέρα των εκλογών, προ της ψηφοφορίας, πλην των υποψηφίων που θα πρέπει να είναι ταμειακά τακτοποιημένοι κατά την ημέρα της υποβολής της υποψηφιότητάς τους.

Υποβολή υποψηφιοτήτων για τη διεκδίκηση εκλογής στα όργανα του ΚΕ.Π.ΚΑ., μπορεί να υποβληθεί μέχρι και πέντε πλήρεις ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση στα γραφεία του ΚΕ.Π.ΚΑ.

Η συμμετοχή όλων των μελών θα συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του ΚΕ.Π.ΚΑ., στην ενίσχυση του καταναλωτικού κινήματος, στην προστασία των καταναλωτών της περιοχής μας και γενικότερα για το καλό όλων μας.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                    Η Γενική Γραμματέας

Βασίλειος Ιωαννίδης                   Παρασκευή Κτενίδου


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΚΕΠΚΑ

Άλλες ειδήσεις

Ευχαριστήριο του Συσσιτίου απόρων δημοτών

Το Συσσίτιο Απόρων Δημοτών του Δήμου Κοζάνης θα ήθελε να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στήριξαν, τους μήνες Ιανουάριο

Έκλεβαν αγροτικά οχήματα και τα πουλούσαν σε ανυποψίαστους αγοραστές

Το οικονομικό όφελος που αποκόμισαν εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις 50.000 ευρώ. Έκλεβαν αγροτικά αυτοκίνητα, παραποιούσαν τα στοιχεία τους -τοποθετώντας αριθμούς

Άργος Ορεστικό: Βανδαλισμοί σε δημοτικό σχολείο από νεαρούς!!!

Ζημίες προκάλεσαν για μια ακόμη φορά νεαροί στο 4ο δημοτικό σχολείο του Άργους Ορεστικού το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. Σύμφωνα

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.