• Latest
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

Συνδικάτο οικοδόμων: Συμμετοχή στην απεργία

23 Νοεμβρίου 2018
ΝΔ-ΔΕΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ

Νέα Δημοκρατία: Χωρίς εκλογές η νέα ΔΕΕΠ ( ΝΟΔΕ) και οι νέες ΔΗΜ.Τ.Ο. Δείτε τα ονόματα

20 Νοεμβρίου 2025
Σέρβια: Βροχή και χαλάζι σε Νεράϊδα και Μεταξά.  Εικόνες

Αρναούτογλου: Γιατί Ήπειρος, βορειοδυτικό Ιόνιο κατά τόπους η Δυτική Μακεδονία χρειάζονται λόγω των έντονων βροχοπτώσεων αυξημένη επαγρύπνηση τώρα!

20 Νοεμβρίου 2025
Υπερχείλισε ο ποταμός Αλιάκμονας – Εικόνες καταστροφής

Υπερχείλισε ο ποταμός Αλιάκμονας – Εικόνες καταστροφής

19 Νοεμβρίου 2025
Ευλογιά προβάτων: Στο μικροσκόπιο η προέλευση των κρουσμάτων – Τα μέτρα που ελήφθησαν

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας στηρίζει τους κτηνοτρόφους της ΠΕ Κοζάνης με δωρεά ζωοτροφών αξίας 40.000 ευρώ

19 Νοεμβρίου 2025
Άγιος Δημήτριος

Σιάτιστα: Αγρυπνία στον Άγιο Δημήτριο την Παρασκευή

19 Νοεμβρίου 2025
Πραγματοποιήθηκε στη Σιάτιστα η εκδήλωση του Επιμελητηρίου για το ηλεκτρονικό εμπόριο.  Βίντεο και φωτογραφίες

Πραγματοποιήθηκε στη Σιάτιστα η εκδήλωση του Επιμελητηρίου για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Βίντεο και φωτογραφίες

19 Νοεμβρίου 2025
Νέο Πρυτανικό Σχήμα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Φλώρινα: Κατάληψη της Σχολής εικαστικών τεχνών – Aίτημα για νέο κτίριο

19 Νοεμβρίου 2025
Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών προς το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών

Γρεβενά: Νέο συλλαλητήριο ενάντια στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου

19 Νοεμβρίου 2025
Ο Τάσος Ροβυθάκης λαμπαδηδρόμος στην Ολυμπιακή Φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων στην Κοζάνη

Λαμπαδηδρομία Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Milano-Cortina 2026: Η Φλόγα φωτίζει την Καστοριά

19 Νοεμβρίου 2025
Φίλοι της Παράδοσης: Ευχαριστήρια επιστολή

Ευχαριστήριο Συσσιτίου Δήμου Κοζάνης

19 Νοεμβρίου 2025
Ενημερωτική εκδήλωση από το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης και το Ι.Ν.Ε της Γ.Σ.Ε.Ε

Ενημερωτική εκδήλωση από το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης και το Ι.Ν.Ε της Γ.Σ.Ε.Ε

19 Νοεμβρίου 2025
Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Ελληνικής Αστυνομίας

Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Ελληνικής Αστυνομίας

19 Νοεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνδικάτο οικοδόμων: Συμμετοχή στην απεργία

sierafm by sierafm
23 Νοεμβρίου 2018
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
1
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ 10:30πμ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Συνάδελφοι οικοδόμοι,
• Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας για υπογραφή Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με αυξήσεις στα μεροκάματα και τους μισθούς.
• Διεκδικούμε, εδώ και τώρα, αναγνώριση και διανομή των «υπέρ αγνώστων» ενσήμων.
• Κατάργηση των αντεργατικών νόμων που τσάκισαν τις συντάξεις, αύξησαν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, οδήγησαν σε μεροκάματα πείνας.
Είμαστε μια ενωμένη γροθιά απέναντι στη μεγαλοεργοδοσία, τους κυβερνώντες και τις δυνάμεις που στηρίζουν την αντεργατική πολιτική.
Συνάδελφοι,
Η επιτυχημένη Πανοικοδομική απεργιακή μάχη που δώσαμε στις 14 Νοέμβρη φανερώνει ότι έχουμε δύναμη για να πετύχουμε τους στόχους και τις διεκδικήσεις μας.
Η καθολική συμμετοχή στην απεργία των συναδέλφων οικοδόμων, των εργαζόμενων στις κατασκευές, επιβεβαιώνει τη θέλησή μας να παλέψουμε, βάζοντας μπροστά τις δικές μας ανάγκες. Επιβεβαιώνει την απόφασή μας ότι δεν θα ανεχτούμε να δουλεύουμε με 25 και 30 ευρώ για να θησαυρίζουν οι μεγάλες εταιρίες του κλάδου.
Η μεγάλη επιτυχία της απεργίας μας, το γεγονός ότι από τη μια άκρη της χώρας ως την άλλη στα μεγάλα εργοτάξια η συμμετοχή στην απεργία ήταν 100% και στη συμβατική οικοδομή σε πολύ υψηλά ποσοστά, υποχρέωσε το Σύνδεσμο των Εργοδοτών, για πρώτη φορά μετά από 9 χρόνια, να δεσμευτεί ότι μέχρι το τέλος του Νοέμβρη θα δώσει γραπτή απάντηση πάνω στα αιτήματα που έχουμε θέσει για αυξήσεις στα μεροκάματα, για υπογραφή κλαδικής σύμβασης εργασίας.
Σήμερα, μετράμε περισσότερες δυνάμεις αποφασισμένες να φτάσουμε τον αγώνα για την υπεράσπιση της ζωής μας μέχρι τη νίκη.
Τα νικηφόρα αποτελέσματα, οι μάχες που δώσαμε σε εργοτάξια πετυχαίνοντας ουσιαστικές αυξήσεις στα μεροκάματα, είναι η ζωντανή απόδειξη που ανατρέπει τη μοιρολατρία, τη λογική του «δε γίνεται τίποτα».
Όλα μπορούν να γίνουν, τα πάντα μπορούμε να καταφέρουμε, από τα πιο μικρά έως τα πολύ μεγάλα, αρκεί να δυναμώσουμε τον αγώνα μας, τη συσπείρωσή μας γύρω από το Συνδικάτο και την Ομοσπονδία μας, στο πλαίσιο αιτημάτων μας και τη γραμμή πάλης που ανταποκρίνεται στα συμφέροντά μας.
Γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι υπάρχουν δυνάμεις που θέλουν να εμποδίσουν τους αγώνες. Που αγωνιούν και επεξεργάζονται σχέδια για να αποδυναμώσουν την προσπάθειά μας. Που δρουν φανερά και υπογείως βάζοντας στον αγώνα μας, αλλά και συνολικά στον αγώνα των εργαζομένων εμπόδια ώστε να μην εκφραστεί καμιά αγωνιστική κινητοποίηση σε κλάδους, σε χώρους δουλειάς και πολύ περισσότερο να μη γενικευτεί ένα γενικό απεργιακό ρεύμα απέναντι στο κεφάλαιο και τις δυνάμεις που το στηρίζουν.
Η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ έχει συγκεκριμένο ρόλο και αποστολή, να ανακόψει όποιο γενικευμένο απεργιακό ρεύμα γεννιέται από τα κάτω, από τις αποφάσεις που παίρνουν οι εργαζόμενοι στα συνδικάτα τους. Όταν δεν πετυχαίνει να βάλει εμπόδιο για να γίνει απεργία ακολουθεί την παρελκυστική ταχτική με τις ημερομηνίες.
Είδαμε, επίσης, στην κλαδική μας απεργία ότι μπήκαν σε λειτουργία διάφοροι κατασταλτικοί μηχανισμοί για να καλλιεργήσουν κλίμα εκφοβισμού. Ήταν όλοι στη θέση τους απέναντι στους απεργούς οικοδόμους: Αστυνομικοί, ασφαλίτες, εισαγγελείς, με κλιμακούμενο σχεδιασμό που εκδηλώθηκε με συγκεκριμένες ενέργειες. Ό,τι κι αν επιχείρησαν δεν κατάφεραν να το πετύχουν.
Η κυβέρνηση έχει μεγάλη ευθύνη για αυτό το σχέδιο καταστολής των αγώνων που ξεδιπλώνεται καθημερινά.
Έχουμε την πείρα να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια. Εμείς θα βγούμε νικητές!
Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τους οικοδόμους, τους εργαζόμενους στις κατασκευές, να κλιμακώσουμε την πάλη μας και να πάρουμε μέρος μαζικά στην απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση στις 28 Νοέμβρη, κάτω από τις σημαίες και το πλαίσιο πάλης του Συνδικάτου και της Ομοσπονδίας μας.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 10.30 π.μ. ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
12/11/2018

Tags: ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
Previous Post

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο κατηχητικό Αγίου Δημητρίου

Next Post

8 γρήγοροι τρόποι να σταματήσετε να στεναχωριέστε

Next Post
ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

8 γρήγοροι τρόποι να σταματήσετε να στεναχωριέστε

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Νέα Δημοκρατία: Χωρίς εκλογές η νέα ΔΕΕΠ ( ΝΟΔΕ) και οι νέες ΔΗΜ.Τ.Ο. Δείτε τα ονόματα
  • Αρναούτογλου: Γιατί Ήπειρος, βορειοδυτικό Ιόνιο κατά τόπους η Δυτική Μακεδονία χρειάζονται λόγω των έντονων βροχοπτώσεων αυξημένη επαγρύπνηση τώρα!
  • Υπερχείλισε ο ποταμός Αλιάκμονας – Εικόνες καταστροφής
  • Η ΔΕΠΑ Εμπορίας στηρίζει τους κτηνοτρόφους της ΠΕ Κοζάνης με δωρεά ζωοτροφών αξίας 40.000 ευρώ
  • Σιάτιστα: Αγρυπνία στον Άγιο Δημήτριο την Παρασκευή

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr