• Latest
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης τη Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

20 Ιουλίου 2024
Δρυόβουνο: Πρωτη μέρα στο Πανηγύρι Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.  Βίντεο και φωτογραφίες

Δρυόβουνο: Πρωτη μέρα στο Πανηγύρι Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. Βίντεο και φωτογραφίες

6 Αυγούστου 2026
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ

Συνήθειες μετά το φαγητό που θα ρίξουν τη χοληστερόλη

6 Αυγούστου 2026
κλοπη, πορτοφολι

Του άρπαξε τσάντα και ρολόι αξίας 75.000 ευρώ!

6 Αυγούστου 2026
51χρονος έσφαξε τον ανιψιό του

Φώναζε στο αεροδρόμιο ότι του πήραν το παιδί και το είχε… ξεχάσει στο κατάλυμα!

6 Αυγούστου 2026
Καστοριά: Περιμένουν την υποχώρηση των νερών για να απεγκλωβιστούν οι πέντε κτηνοτρόφοι στον Γράμμο

Έπαιρνε επιδότηση κτηνοτρόφου χωρίς ούτε ένα πρόβατο!

6 Αυγούστου 2026
ΠΝΙΓΜΟΣ, ΘΑΛΑΣΣΑ

Πνίγηκε μπροστά τα παιδιά της προσπαθώντας να σώσει φίλη της!

6 Αυγούστου 2026
απατη

Απάτες με AI: Κλωνοποιούν τη φωνή συγγενών και ζητούν λύτρα – Τι λένε οι ειδικοί

6 Αυγούστου 2026
Πόθεν Έσχες 2024: Πότε ξεκινούν οι δηλώσεις

Δημόσιο: Ποια δικαιολογητικά καταργούνται – Οδηγός για πολίτες & επιχειρήσεις

6 Αυγούστου 2026
εκλειψη ηλιος

Έρχεται σπάνια έκλειψη Ηλίου- Από ποια σημεία της Ελλάδας θα είναι ορατή

6 Αυγούστου 2026
καρτα

Χρέη στις Τράπεζες: Έτσι μπορείτε να τα βλέπετε online & σε μηνιαία βάση

6 Αυγούστου 2026
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)

Δήμος Κοζάνης: Ευχαριστήριο της Δομής Συσσιτίου

5 Αυγούστου 2026
ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Υποψήφιου Προέδρου Μιχάλη Κατρίνη στον Νομό Κοζάνης

Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Κοζάνης

5 Αυγούστου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 6 Αυγούστου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης τη Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

sierafm by sierafm
20 Ιουλίου 2024
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
0
SHARES
31
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης τη Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024  στις 12:00, στο Γραφείο Δημάρχου,  για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Έγκριση ή μη πρόσληψης προσωπικού Ι.Δ.Ο.Χ για την καθαριότητα σχολικών μονάδων για το διδακτικό έτος 2024-2025, για το Δήμο Κοζάνης, σύμφωνα με τις διατάξεις της με αριθμό 48157/17.06.2024 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών και της με αριθμό ΔΙΠΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ./40/7321/11.06.2024 απόφασης των Υπουργών Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών και Εσωτερικών.

2. Έγκριση ή μη των από 21.06.2024 & 12.07.2024 Πρακτικών Ι & ΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ), για την εκτέλεση της υπηρεσίας με τίτλο «Επισκευή οχημάτων & παρεπόμενου εξοπλισμού Δήμου Κοζάνης (Τμήμα Β)», προϋπολογισμού 312.700,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 7/2024.

3. Έγκριση ή μη ακύρωσης της με αριθμό 167/2024 (ΑΔΑ : 62ΧΩΩΛΠ-6ΒΚ) απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια και Εγκατάσταση Εξοπλισμού για τη Δημιουργία Συστήματος Διαλογής στην Πηγή (ΔΣΠ) Απορριμμάτων, για την Πιλοτική Εφαρμογή Προγραμμάτων Πληρώνω Όσο Πετάω (ΠΟΠ), Σύμφωνα με το Σχέδιο Δράσης για την Προώθηση της Κυκλικής Οικονομίας (ΣΔΚΟ) του Δήμου Κοζάνης», προϋπολογισμού 1.440.880,00 ευρώ με ΦΠΑ 24% και με αριθμό μελέτης 241/2022.

4. Έγκριση ή μη του από 15.07.2024 Πρακτικού ΙΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (Ε.Δ.Δ.), και κατακύρωση για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια συμπληρωματικού εξοπλισμού για το Δημόσιο δάσος «ΚΟΥΡΙ», προϋπολογισμού 70.940,40 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% αριθμό μελέτης 16/2024.

5. Γνωμοδότηση για έγκριση ή μη αιτήματος της Δ/νσης Περιβάλλοντος του Δήμου για κοπή τεσσάρων (4) δένδρων σε διάφορες περιοχές του Δήμου Κοζάνης ήτοι:

• Ενός (1) δένδρου στη Δ.Κ. Αιανής

• Ενός (1) δένδρου στη Δ.Κ. Μηλιάς

• Ενός (1) δένδρου επί της οδού Πλάτωνος στη Δ.Κ. Κοζάνης

• Ενός (1) δένδρου στη Δ.Κ. Καισαρείας

6. Έγκριση ή μη επικαιροποίησης ορισμού εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου με την ΓΑΙΟΣΕ Α.Ε. και ΟΣΕ Α.Ε για το έργο «Ανάπλαση και Αξιοποίηση Περιοχής Σιδηροδρομικός Σταθμός της πόλεως Κοζάνης.

7. Έγκριση ή μη σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου με την Ενεργειακή Κοινότητα Κοζάνης για την Πράξη «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία 7 Φ/Β σταθμών virtual net-metering, συνολικής ισχύος 7MW» – Ορισμός ενός (1) εκπροσώπου στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.

8. Έγκριση ή μη κατ΄εξαίρεσης οδήγησης από τέσσερις (4) υπαλλήλους της λυθείσας Κοινωφελούς Επιχείρησης, ενός (1) επιβατικού οχήματος με αριθμό κυκλοφορίας ΜΝΒ 4669, για δύο (2) έτη.

9. Έγκριση ή μη της πρώτης (1ης) τροποποίησης σύμβασης για την εκτέλεση της παροχής υπηρεσίας με τίτλο ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ “Enhancing responsible mining policies and raw materials resilience in EU regions_RAW4RES INTERREG/EUROPE Εμπορίου», προϋπολογισμού 33.999,99 ευρώ μαζί με Φ.Π.Α. 24% και αριθμό μελέτης 164/2023.

10. Έγκριση ή μη γενόμενης μετακίνησης του Δημάρχου κ. Γιάννη Κοκκαλιάρη, στη Θεσσαλονίκη, στις 10.07.2024.

11. Έγκριση ή μη γενόμενης επιστροφής του Δημάρχου κ. Γιάννη Κοκκαλιάρη, από τη Θεσσαλονίκη, στις 11.07.2024.

12. Έγκριση ή μη έβδομης (7ης) επιστροφής ποσών ως αχρεωστήτως εισπραχθέντα από τον προϋπολογισμό οικ. έτους 2024.

13. Έγκριση ή μη σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου, στο πλαίσιο υλοποίησης στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Έργου «Turning cIties Planning actionS for Positive Energy Districts into success», με το ακρωνύμιο TIPS4PED».

14. Έγκριση ή μη σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου, στο πλαίσιο υλοποίησης στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Έργου «Mobility justice for all: framing safer, healthier and happier streets», με το ακρωνύμιο: JUST STREETS».

15. Έγκριση ή μη υπαγωγής και ένταξης πρόσληψης προσωπικού μέσω του «Προγράμματος επιχορήγησης μακροχρόνιων ανέργων για την απασχόληση ηλικίας 55-67 ετών» μίας (1) θέσης εργασίας, ΔΕ Φυλάκων Κτιρίων για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης του Δήμου.

16. Έγκριση ή μη του τρίτου (3ου) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ), εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Διαμόρφωση Κοιμητηρίων στην Κοινότητα Ρυμνίου ΔΕ Αιανής», προϋπολογισμού 89.500,00 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 124/2021.

17. Έγκριση ή μη του πέμπτου (5ου) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ), εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Βελτίωση υποδομών σε περιοχές ανάπτυξης επιχειρηματικής δραστηριότητας» προϋπολογισμού 600.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 159/2021.

18. Έγκριση ή μη του τρίτου (3ου) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ), εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Βελτίωση πεζοδρομίων & Κοινοχρήστων χώρων πόλης Κοζάνης» προϋπολογισμού 600.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 154/2020.

19. Έγκριση ή μη του δεύτερου (2ου) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ), εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Συντήρηση οροφής του κτιρίου της Δ.Τ.Υ. του Δήμου Κοζάνης» προϋπολογισμού 33.500,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 129/2023.

20. Έγκριση ή μη του τρίτου (3ου) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ), εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων 2020-2021» προϋπολογισμού 300.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 317/2020.

21. Έγκριση ή μη της δεύτερης (2ης) παράτασης (με αναθεώρηση) της συνολικής προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Αναπλάσεις φύτευσης υπαίθριων Δημοτικών χώρων Μαυροδενδρίου» προϋπολογισμού 250.000,00 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 225/2017.

22. Έγκριση ή μη της με αριθμό 119/2024 μελέτης, του τρόπου εκτέλεσης, του καθορισμού όρων διακήρυξης και Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, για την «Παροχή υπηρεσιών για τη διαχείριση ζώων συντροφιάς στο Δήμο Κοζάνης στα πλαίσια εναρμόνισης με τον Ν. 4830/2021», προϋπολογισμού 283.588,00 ευρώ, μαζί με ΦΠΑ 24%.

23. Έγκριση ή μη της με αριθμό 108/2024 μελέτης, του τρόπου εκτέλεσης, του καθορισμού όρων διακήρυξης και Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, για τη «Μίσθωση φωτοτυπικών και πολυμηχανημάτων για τις ανάγκες των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Κοζάνης», προϋπολογισμού 52.250,00 ευρώ, μαζί με ΦΠΑ 24%.

24. Έγκριση ή μη της διαδικασίας μη υλοποίησης του έργου European City Facility – EUCF (αρ. συμβολαίου 04EL000867X Kozani) στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Κοζάνης στην πρωτοβουλία EUCF της ENERGY CITIES.

25. Έγκριση ή μη πρακτικού φανερής προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Ε= 265,61699 στρεμμάτων που βρίσκονται εντός του αγροκτήματος της Κοινότητας Σιδερών του Δήμου Κοζάνης.

26. Έγκριση ή μη πρακτικού φανερής προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Ε= 76,412201 στρεμμάτων που βρίσκονται εντός του αγροκτήματος της Κοινότητας Λιβερών του Δήμου Κοζάνης.

27. Έγκριση ή μη πρακτικού φανερής προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Ε= 12,375 στρεμμάτων που βρίσκονται εντός του αγροκτήματος της Κοινότητας Βατερού του Δήμου Κοζάνης.

28. Έγκριση ή μη πρακτικού φανερής προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Ε= 41,855 στρεμμάτων που βρίσκονται εντός του αγροκτήματος της Κοινότητας Σπάρτου του Δήμου Κοζάνης.

29. Έγκριση ή μη πρακτικού φανερής προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Ε= 65,250 στρεμμάτων που βρίσκονται εντός του αγροκτήματος της Κοινότητας Κοντοβουνίου του Δήμου Κοζάνης.

30. Έγκριση ή μη πρακτικού φανερής προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Ε= 63,012 στρεμμάτων που βρίσκονται εντός του αγροκτήματος της Κοινότητας Αμυγδαλιάς του Δήμου Κοζάνης.

31. Έγκριση ή μη επιβεβλημένης κίνησης εκτός ορίων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, του αυτοκινήτου με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ 9929 (VW TIGUAN) στις 18 Ιουλίου 2024, στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

32. Έγκριση ή μη γενόμενης μετακίνησης του Αντιδημάρχου κ. Ιωάννη Ιωαννίδη, στη Θεσσαλονίκη, στις 18.07.2024.

33. Έγκριση ή μη κατ΄εξαίρεσης οδήγησης από τρείς (3) υπαλλήλους της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης, των υπηρεσιακών αυτοκινήτων του Δήμου Κοζάνης, για δύο (2) έτη.

34. Έγκριση ή μη πρώτης (1ης) τροποποίησης της με αριθμ. πρωτ. 29816/06.10.2023 σύμβασης για την εκτέλεση της εργασίας με τίτλο «Συντήρηση χώρων πρασίνου ΔΕ Κοζάνης», προϋπολογισμού 122.931,15 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 55/2023.

35. Έγκριση ή μη της με αριθμό 14/2024 μελέτης, του τρόπου εκτέλεσης, του καθορισμού όρων διακήρυξης και Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια ειδών Κρεοπωλείου, Νωπού Γάλατος Αγελαδινού Παστεριωμένου πλήρους, Ειδών Ελαιολάδου, Ειδών Οπωροπωλείου- Κηπευτικών, για τις ανάγκες των Παιδικών Σταθμών της πόλης Κοζάνης, του Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών και του Συσσιτίου απόρων Δήμου Κοζάνης», προϋπολογισμού 118.984,36 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 13%.

36. Αιτήσεις – Έγγραφα- Ανακοινώσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ
Previous Post

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό – Έφυγαν τα χρόνια της κρίσης και επιστρέφουν ως… φορολογικοί μετανάστες

Next Post

Δήμος Κοζάνης: Απαγόρευση κυκλοφορίας την Κυριακή 21 Ιουλίου 2024 και ώρες 10:00 έως 22:00 στο Άλσος Κουρί και στην περιοχή του Προφήτη Ηλία (Ψηλό Αηλιά) λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Next Post
φωτια

Δήμος Κοζάνης: Απαγόρευση κυκλοφορίας την Κυριακή 21 Ιουλίου 2024 και ώρες 10:00 έως 22:00 στο Άλσος Κουρί και στην περιοχή του Προφήτη Ηλία (Ψηλό Αηλιά) λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Δρυόβουνο: Πρωτη μέρα στο Πανηγύρι Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. Βίντεο και φωτογραφίες
  • Συνήθειες μετά το φαγητό που θα ρίξουν τη χοληστερόλη
  • Του άρπαξε τσάντα και ρολόι αξίας 75.000 ευρώ!
  • Φώναζε στο αεροδρόμιο ότι του πήραν το παιδί και το είχε… ξεχάσει στο κατάλυμα!
  • Έπαιρνε επιδότηση κτηνοτρόφου χωρίς ούτε ένα πρόβατο!

Πρόσφατα σχόλια

  1. Xris στο Δήμος Βοΐου: Τέσσερις νέες παιδικές χαρές σε Γαλατινή, Σιάτιστα, Εράτυρα και Τσοτύλι. Φωτογραφίες
  2. sierafm στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
  3. Σιμος Μιμής στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
  4. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  5. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr