• Latest
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης τη Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

20 Ιουλίου 2024
Δημογραφική «βόμβα» για την Ελλάδα: Στο -30% ο πληθυσμός έως το 2100

Δραματική δημογραφική κατάρρευση: Μείωση της γεννητικότητας κατά 55% στην Ελλάδα – 184 θάνατοι για κάθε 100 γεννήσεις-Μείωση άνω του 50% σε Κοζάνη,Γρεβενά,Φλώρινα

14 Σεπτεμβρίου 2026
Κινητή μονάδα εξυπηρέτησης καταναλωτών στον Δήμο Γρεβενών για τη σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου

Κινητή μονάδα εξυπηρέτησης καταναλωτών στον Δήμο Γρεβενών για τη σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου

14 Σεπτεμβρίου 2026
Ορκωμοσία νέας υπαλλήλου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Ορκωμοσία νέας υπαλλήλου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

14 Σεπτεμβρίου 2026
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2026 – «Κινητικότητα για όλους»: Πολυθεματικό πρόγραμμα δράσεων από τον Δήμο Γρεβενών.

Δήμος Κοζάνης: Πρόσκληση εθελοντών του Act4Polis στις δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

14 Σεπτεμβρίου 2026
Στην Πανεπιστημιούπολη στα Κοίλα Κοζάνης αναπτύσσεται ο Λειτουργικός Προπομπός του 1ου Θύλακα Καινοτομίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (AIZO – Applied Innovation Zone)

Στην Πανεπιστημιούπολη στα Κοίλα Κοζάνης αναπτύσσεται ο Λειτουργικός Προπομπός του 1ου Θύλακα Καινοτομίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (AIZO – Applied Innovation Zone)

14 Σεπτεμβρίου 2026
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2026 – «Κινητικότητα για όλους»: Πολυθεματικό πρόγραμμα δράσεων από τον Δήμο Γρεβενών.

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2026 – «Κινητικότητα για όλους»: Πολυθεματικό πρόγραμμα δράσεων από τον Δήμο Γρεβενών.

14 Σεπτεμβρίου 2026
Τελέστηκε Τρισάγιο στη Μνήμη του Ανθυπαστυνόμου Ευσταθίου Λαζαρίδη. Δελτίο τύπου και φωτογραφίες από την Ελληνική Αστυνομία

Τελέστηκε Τρισάγιο στη Μνήμη του Ανθυπαστυνόμου Ευσταθίου Λαζαρίδη. Δελτίο τύπου και φωτογραφίες από την Ελληνική Αστυνομία

14 Σεπτεμβρίου 2026
Άγιος Δημήτριος

Χαιρετισμοί του Τιμίου Σταυρού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιατίστης τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου

14 Σεπτεμβρίου 2026
«Μηδενική Ανοχή στη μη χρήση κράνους»: Πραγματοποιήθηκαν 461 τροχονομικοί έλεγχοι σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας

385 τροχονομικοί έλεγχοι για κράνος στη Δυτική Μακεδονία

14 Σεπτεμβρίου 2026
Δήμος Κοζάνης: Το 2ο Drum Day 2026 την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία Νίκης στις 21:00 – Είσοδος Ελεύθερη

Δήμος Κοζάνης: Το 2ο Drum Day 2026 την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία Νίκης στις 21:00 – Είσοδος Ελεύθερη

14 Σεπτεμβρίου 2026
ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΑΜΕΑ

«Προσωπικός Βοηθός»: Έως πότε είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Αναλυτικά τα κριτήρια

14 Σεπτεμβρίου 2026
Μια ξεχωριστή περιβαλλοντική δράση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στον Πεντάλοφο Κοζάνης

Μια ξεχωριστή περιβαλλοντική δράση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στον Πεντάλοφο Κοζάνης

14 Σεπτεμβρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης τη Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

sierafm by sierafm
20 Ιουλίου 2024
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
0
SHARES
31
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης τη Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024  στις 12:00, στο Γραφείο Δημάρχου,  για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Έγκριση ή μη πρόσληψης προσωπικού Ι.Δ.Ο.Χ για την καθαριότητα σχολικών μονάδων για το διδακτικό έτος 2024-2025, για το Δήμο Κοζάνης, σύμφωνα με τις διατάξεις της με αριθμό 48157/17.06.2024 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών και της με αριθμό ΔΙΠΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ./40/7321/11.06.2024 απόφασης των Υπουργών Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών και Εσωτερικών.

2. Έγκριση ή μη των από 21.06.2024 & 12.07.2024 Πρακτικών Ι & ΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ), για την εκτέλεση της υπηρεσίας με τίτλο «Επισκευή οχημάτων & παρεπόμενου εξοπλισμού Δήμου Κοζάνης (Τμήμα Β)», προϋπολογισμού 312.700,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 7/2024.

3. Έγκριση ή μη ακύρωσης της με αριθμό 167/2024 (ΑΔΑ : 62ΧΩΩΛΠ-6ΒΚ) απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια και Εγκατάσταση Εξοπλισμού για τη Δημιουργία Συστήματος Διαλογής στην Πηγή (ΔΣΠ) Απορριμμάτων, για την Πιλοτική Εφαρμογή Προγραμμάτων Πληρώνω Όσο Πετάω (ΠΟΠ), Σύμφωνα με το Σχέδιο Δράσης για την Προώθηση της Κυκλικής Οικονομίας (ΣΔΚΟ) του Δήμου Κοζάνης», προϋπολογισμού 1.440.880,00 ευρώ με ΦΠΑ 24% και με αριθμό μελέτης 241/2022.

4. Έγκριση ή μη του από 15.07.2024 Πρακτικού ΙΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (Ε.Δ.Δ.), και κατακύρωση για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια συμπληρωματικού εξοπλισμού για το Δημόσιο δάσος «ΚΟΥΡΙ», προϋπολογισμού 70.940,40 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% αριθμό μελέτης 16/2024.

5. Γνωμοδότηση για έγκριση ή μη αιτήματος της Δ/νσης Περιβάλλοντος του Δήμου για κοπή τεσσάρων (4) δένδρων σε διάφορες περιοχές του Δήμου Κοζάνης ήτοι:

• Ενός (1) δένδρου στη Δ.Κ. Αιανής

• Ενός (1) δένδρου στη Δ.Κ. Μηλιάς

• Ενός (1) δένδρου επί της οδού Πλάτωνος στη Δ.Κ. Κοζάνης

• Ενός (1) δένδρου στη Δ.Κ. Καισαρείας

6. Έγκριση ή μη επικαιροποίησης ορισμού εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου με την ΓΑΙΟΣΕ Α.Ε. και ΟΣΕ Α.Ε για το έργο «Ανάπλαση και Αξιοποίηση Περιοχής Σιδηροδρομικός Σταθμός της πόλεως Κοζάνης.

7. Έγκριση ή μη σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου με την Ενεργειακή Κοινότητα Κοζάνης για την Πράξη «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία 7 Φ/Β σταθμών virtual net-metering, συνολικής ισχύος 7MW» – Ορισμός ενός (1) εκπροσώπου στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.

8. Έγκριση ή μη κατ΄εξαίρεσης οδήγησης από τέσσερις (4) υπαλλήλους της λυθείσας Κοινωφελούς Επιχείρησης, ενός (1) επιβατικού οχήματος με αριθμό κυκλοφορίας ΜΝΒ 4669, για δύο (2) έτη.

9. Έγκριση ή μη της πρώτης (1ης) τροποποίησης σύμβασης για την εκτέλεση της παροχής υπηρεσίας με τίτλο ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ “Enhancing responsible mining policies and raw materials resilience in EU regions_RAW4RES INTERREG/EUROPE Εμπορίου», προϋπολογισμού 33.999,99 ευρώ μαζί με Φ.Π.Α. 24% και αριθμό μελέτης 164/2023.

10. Έγκριση ή μη γενόμενης μετακίνησης του Δημάρχου κ. Γιάννη Κοκκαλιάρη, στη Θεσσαλονίκη, στις 10.07.2024.

11. Έγκριση ή μη γενόμενης επιστροφής του Δημάρχου κ. Γιάννη Κοκκαλιάρη, από τη Θεσσαλονίκη, στις 11.07.2024.

12. Έγκριση ή μη έβδομης (7ης) επιστροφής ποσών ως αχρεωστήτως εισπραχθέντα από τον προϋπολογισμό οικ. έτους 2024.

13. Έγκριση ή μη σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου, στο πλαίσιο υλοποίησης στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Έργου «Turning cIties Planning actionS for Positive Energy Districts into success», με το ακρωνύμιο TIPS4PED».

14. Έγκριση ή μη σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου, στο πλαίσιο υλοποίησης στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Έργου «Mobility justice for all: framing safer, healthier and happier streets», με το ακρωνύμιο: JUST STREETS».

15. Έγκριση ή μη υπαγωγής και ένταξης πρόσληψης προσωπικού μέσω του «Προγράμματος επιχορήγησης μακροχρόνιων ανέργων για την απασχόληση ηλικίας 55-67 ετών» μίας (1) θέσης εργασίας, ΔΕ Φυλάκων Κτιρίων για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης του Δήμου.

16. Έγκριση ή μη του τρίτου (3ου) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ), εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Διαμόρφωση Κοιμητηρίων στην Κοινότητα Ρυμνίου ΔΕ Αιανής», προϋπολογισμού 89.500,00 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 124/2021.

17. Έγκριση ή μη του πέμπτου (5ου) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ), εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Βελτίωση υποδομών σε περιοχές ανάπτυξης επιχειρηματικής δραστηριότητας» προϋπολογισμού 600.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 159/2021.

18. Έγκριση ή μη του τρίτου (3ου) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ), εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Βελτίωση πεζοδρομίων & Κοινοχρήστων χώρων πόλης Κοζάνης» προϋπολογισμού 600.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 154/2020.

19. Έγκριση ή μη του δεύτερου (2ου) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ), εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Συντήρηση οροφής του κτιρίου της Δ.Τ.Υ. του Δήμου Κοζάνης» προϋπολογισμού 33.500,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 129/2023.

20. Έγκριση ή μη του τρίτου (3ου) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ), εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων 2020-2021» προϋπολογισμού 300.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 317/2020.

21. Έγκριση ή μη της δεύτερης (2ης) παράτασης (με αναθεώρηση) της συνολικής προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Αναπλάσεις φύτευσης υπαίθριων Δημοτικών χώρων Μαυροδενδρίου» προϋπολογισμού 250.000,00 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 225/2017.

22. Έγκριση ή μη της με αριθμό 119/2024 μελέτης, του τρόπου εκτέλεσης, του καθορισμού όρων διακήρυξης και Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, για την «Παροχή υπηρεσιών για τη διαχείριση ζώων συντροφιάς στο Δήμο Κοζάνης στα πλαίσια εναρμόνισης με τον Ν. 4830/2021», προϋπολογισμού 283.588,00 ευρώ, μαζί με ΦΠΑ 24%.

23. Έγκριση ή μη της με αριθμό 108/2024 μελέτης, του τρόπου εκτέλεσης, του καθορισμού όρων διακήρυξης και Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, για τη «Μίσθωση φωτοτυπικών και πολυμηχανημάτων για τις ανάγκες των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Κοζάνης», προϋπολογισμού 52.250,00 ευρώ, μαζί με ΦΠΑ 24%.

24. Έγκριση ή μη της διαδικασίας μη υλοποίησης του έργου European City Facility – EUCF (αρ. συμβολαίου 04EL000867X Kozani) στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Κοζάνης στην πρωτοβουλία EUCF της ENERGY CITIES.

25. Έγκριση ή μη πρακτικού φανερής προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Ε= 265,61699 στρεμμάτων που βρίσκονται εντός του αγροκτήματος της Κοινότητας Σιδερών του Δήμου Κοζάνης.

26. Έγκριση ή μη πρακτικού φανερής προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Ε= 76,412201 στρεμμάτων που βρίσκονται εντός του αγροκτήματος της Κοινότητας Λιβερών του Δήμου Κοζάνης.

27. Έγκριση ή μη πρακτικού φανερής προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Ε= 12,375 στρεμμάτων που βρίσκονται εντός του αγροκτήματος της Κοινότητας Βατερού του Δήμου Κοζάνης.

28. Έγκριση ή μη πρακτικού φανερής προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Ε= 41,855 στρεμμάτων που βρίσκονται εντός του αγροκτήματος της Κοινότητας Σπάρτου του Δήμου Κοζάνης.

29. Έγκριση ή μη πρακτικού φανερής προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Ε= 65,250 στρεμμάτων που βρίσκονται εντός του αγροκτήματος της Κοινότητας Κοντοβουνίου του Δήμου Κοζάνης.

30. Έγκριση ή μη πρακτικού φανερής προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Ε= 63,012 στρεμμάτων που βρίσκονται εντός του αγροκτήματος της Κοινότητας Αμυγδαλιάς του Δήμου Κοζάνης.

31. Έγκριση ή μη επιβεβλημένης κίνησης εκτός ορίων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, του αυτοκινήτου με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ 9929 (VW TIGUAN) στις 18 Ιουλίου 2024, στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

32. Έγκριση ή μη γενόμενης μετακίνησης του Αντιδημάρχου κ. Ιωάννη Ιωαννίδη, στη Θεσσαλονίκη, στις 18.07.2024.

33. Έγκριση ή μη κατ΄εξαίρεσης οδήγησης από τρείς (3) υπαλλήλους της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης, των υπηρεσιακών αυτοκινήτων του Δήμου Κοζάνης, για δύο (2) έτη.

34. Έγκριση ή μη πρώτης (1ης) τροποποίησης της με αριθμ. πρωτ. 29816/06.10.2023 σύμβασης για την εκτέλεση της εργασίας με τίτλο «Συντήρηση χώρων πρασίνου ΔΕ Κοζάνης», προϋπολογισμού 122.931,15 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 55/2023.

35. Έγκριση ή μη της με αριθμό 14/2024 μελέτης, του τρόπου εκτέλεσης, του καθορισμού όρων διακήρυξης και Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια ειδών Κρεοπωλείου, Νωπού Γάλατος Αγελαδινού Παστεριωμένου πλήρους, Ειδών Ελαιολάδου, Ειδών Οπωροπωλείου- Κηπευτικών, για τις ανάγκες των Παιδικών Σταθμών της πόλης Κοζάνης, του Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών και του Συσσιτίου απόρων Δήμου Κοζάνης», προϋπολογισμού 118.984,36 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 13%.

36. Αιτήσεις – Έγγραφα- Ανακοινώσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ
Previous Post

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό – Έφυγαν τα χρόνια της κρίσης και επιστρέφουν ως… φορολογικοί μετανάστες

Next Post

Δήμος Κοζάνης: Απαγόρευση κυκλοφορίας την Κυριακή 21 Ιουλίου 2024 και ώρες 10:00 έως 22:00 στο Άλσος Κουρί και στην περιοχή του Προφήτη Ηλία (Ψηλό Αηλιά) λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Next Post
φωτια

Δήμος Κοζάνης: Απαγόρευση κυκλοφορίας την Κυριακή 21 Ιουλίου 2024 και ώρες 10:00 έως 22:00 στο Άλσος Κουρί και στην περιοχή του Προφήτη Ηλία (Ψηλό Αηλιά) λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Δραματική δημογραφική κατάρρευση: Μείωση της γεννητικότητας κατά 55% στην Ελλάδα – 184 θάνατοι για κάθε 100 γεννήσεις-Μείωση άνω του 50% σε Κοζάνη,Γρεβενά,Φλώρινα
  • Κινητή μονάδα εξυπηρέτησης καταναλωτών στον Δήμο Γρεβενών για τη σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου
  • Ορκωμοσία νέας υπαλλήλου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
  • Δήμος Κοζάνης: Πρόσκληση εθελοντών του Act4Polis στις δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας
  • Στην Πανεπιστημιούπολη στα Κοίλα Κοζάνης αναπτύσσεται ο Λειτουργικός Προπομπός του 1ου Θύλακα Καινοτομίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (AIZO – Applied Innovation Zone)

Πρόσφατα σχόλια

  1. Νεκρή 55χρονη μετά από ανατροπή τρακτέρ στο Βόιο - Eordaia.org - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ στο Τσοτύλι: 55χρονη καταπλακώθηκε από τρακτέρ
  2. “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια - TsotiliNews στο “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια
  3. Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου - TsotiliNews στο Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου
  4. Vangelis Tzelepis στο Σιάτιστα- Δεκαπενταύγουστος: Η παρέα ” Τα Λεβεντόπαιδα”. Βίντεο και φωτογραφίες
  5. Xris στο Δήμος Βοΐου: Τέσσερις νέες παιδικές χαρές σε Γαλατινή, Σιάτιστα, Εράτυρα και Τσοτύλι. Φωτογραφίες
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr