• Latest
ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Συνεδριάζει η επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου Κοζάνης τη Δευτέρα 19 Ιουλίου

16 Ιουλίου 2021
Έναρξη προετοιμασίας για την ομάδα της ΚΟΖΑΝΗΣ και Αγιασμός την Πέμπτη 8 Αυγούστου

ΦΣ Κοζάνη: Ανακοίνωση τριών ποδοσφαιριστών

25 Ιουλίου 2026
Έναρξη εργασιών οδοποιίας για τη σύνδεση Χρυσαυγής με Τρίκορφο – Ένας νέος αναπτυξιακός άξονας για το Δήμο Βοΐου

Έναρξη εργασιών οδοποιίας για τη σύνδεση Χρυσαυγής με Τρίκορφο – Ένας νέος αναπτυξιακός άξονας για το Δήμο Βοΐου

25 Ιουλίου 2026
Δήμος Βοΐου: Εντυπωσιακή η δεύτερη νύχτα του Fiesta Voio – Σήμερα η σκηνή υποδέχεται τον Γιάννη Χαρούλη, τον Novel 729 και τον Jaul

Δήμος Βοΐου: Εντυπωσιακή η δεύτερη νύχτα του Fiesta Voio – Σήμερα η σκηνή υποδέχεται τον Γιάννη Χαρούλη, τον Novel 729 και τον Jaul

25 Ιουλίου 2026
Παιδιά εντόπισαν νεκρό 70χρονο χωρίς τα ρούχα του στην άκρη του δρόμου

ΔΕΥΑΒ: Διακοπή νερού στο Παλαιόκαστρο

25 Ιουλίου 2026
Το Ιατρείο Υπερήχων Τσοτυλίου Γ. Ζιμπιλίδη, εγκαινίασε τη λειτουργία του νέου συστήματος υπερήχων G. E.  VERSANA ACTIVE

Το Ιατρείο Υπερήχων Τσοτυλίου Γ. Ζιμπιλίδη, εγκαινίασε τη λειτουργία του νέου συστήματος υπερήχων G. E.  VERSANA ACTIVE

25 Ιουλίου 2026
Γέφυρα Ζωής: Καλοκαιρινή 19η Αιμοδοσία του 2025

Εθελοντική Αιμοδοσία για την Ελένη

25 Ιουλίου 2026
Π. Κουκουλόπουλος στο Συνέδριο του Economist: «Αλλαγή πορείας στην ελληνική οικονομία, με διαρθρωτικές πολιτικές κοινωνικής συνοχής»

Π. Κουκουλόπουλος: Με υπογραφή ΝΔ, ο σιδηροδρομικός αποκλεισμός της Δυτικής Μακεδονίας έως το 2044

25 Ιουλίου 2026
Fiesta Voio Day 2. Υπέροχη βραδιά με Μποφίλιου, Σπανού,  και Εθισμός.  Βίντεο και φωτογραφίες

Fiesta Voio Day 2. Υπέροχη βραδιά με Μποφίλιου, Σπανού, και Εθισμός. Βίντεο και φωτογραφίες

25 Ιουλίου 2026
Χιόνισε 25 Ιουλίου στον Όλυμπο!

Χιόνισε 25 Ιουλίου στον Όλυμπο!

25 Ιουλίου 2026
καιρός

Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία σήμερα – Πότε φτιάχνει ο καιρός

25 Ιουλίου 2026
Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Λευκής Νύχτας – Ιούλιος 2026

Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Λευκής Νύχτας – Ιούλιος 2026

25 Ιουλίου 2026
Συνάντηση του Συλλόγου για την Απολιγνιτοποίηση και την Αποκατάσταση των εδαφών με το δήμαρχο Κοζάνης

Συνάντηση του Συλλόγου για την Απολιγνιτοποίηση και την Αποκατάσταση των εδαφών με το δήμαρχο Κοζάνης

25 Ιουλίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 26 Ιουλίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεδριάζει η επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου Κοζάνης τη Δευτέρα 19 Ιουλίου

sierafm by sierafm
16 Ιουλίου 2021
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
0
SHARES
4
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνεδριάζει η επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου Κοζάνης τη Δευτέρα 19 Ιουλίου διά περιφοράς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) τη  και από ώρα 13:00 έως 14:00,  για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

  1. Γνωμοδότηση για την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στα Ο.Τ. 31,36,37,38 & 88 του οικισμού Ν. Κλείτου τυ Δήμου Κοζάνης ώστε να εξασφαλιστεί ο κατάλληλος χώρος για τις ανάγκες του καλλιτεχνικού Γυμνασίου & Λυκείου Κοζάνης.

 

  1. Έγκριση ή μη του 3ου / 2021 Πρακτικού της «Επιτροπής Ονομασίας οδών – Πλατειών – Κυκλοφοριακού- Πεζοδρομίων & Περιπτέρων» σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την εργοταξιακή σήμανση εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση αντιπλημμυρικών & οδικών υποδομών οικισμών ΔΕ Αιανής»

 

  1. Έγκριση ή μη της αριθμό 29/2021 (ΑΔΑ:ΩΜΥ6ΟΚΨΕ-Ξ5Μ) απόφασης Δ.Σ. του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Οργανισμός Αθλητισμού – Πολιτισμού – Νεολαίας Δήμου Κοζάνης» «περί σύνταξης κανονισμού διαχείρισης και λειτουργίας του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (Δ.Α.Κ.) Κοζάνης».

 

  1. Προέγκριση ή μη άδειας ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ¨ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ¨ της κ. Μανθούλη Μαρίας του Κων/νου, που βρίσκεται επί της οδού Πανόρμου 47 στην Κοζάνη.

 

  1. Γνωμοδότηση για έγκριση αιτήματος της Δ/νσης Περιβάλλοντος του Δήμου για κοπή έντεκα (11) δένδρων σε διάφορες περιοχές του Δήμου Κοζάνης ήτοι :
  • Επτά (7) δένδρα στον οικισμό Καρδιάς της Κοινότητας Κοίλων
  • Δύο (2) δένδρα στον αύλειο χώρο του Ειδικού Εργαστηρίου Κοζάνης
  • Ένα (1) δένδρο στον αύλειο χώρο του 12ου Νηπιαγωγείου Κοζάνης και
  • Ένα (1) δένδρο στην Κοινότητα Μαυροδενδρίου
  1. Γνωμοδότηση επί της με αριθμ. πρωτ. 32697/30.10.2020 αίτησης της «TURBOSOLAR M.I.K.E.», σχετικά με τον καθορισμό χρήσης γης σε δημοτική έκταση Ε= 10.468,39 τ.μ., εντός του με αριθμό 798 χερσολίβαδου, στην Κοινότητα Μαυροδενδρίου του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 499,5 KWp.

 

  1. Γνωμοδότηση επί της με αριθμ. πρωτ. 32700/30.10.2020 αίτησης της «H2E ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΔΡΟΕΝΕΡΓΕΙΑ M.I.K.E.», σχετικά με τον καθορισμό χρήσης γης σε δημοτική έκταση Ε= 10.638,34 τ.μ., εντός του με αριθμό 798 χερσολίβαδου, στην Κοινότητα Μαυροδενδρίου του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 499,5 KWp.

 

  1. Γνωμοδότηση επί της με αριθμ. πρωτ. 2853/09.02.2021 αίτησης της «PHOTONOLTAIC ENERGY M.I.K.E.», σχετικά με τον καθορισμό χρήσης γης σε δημοτική έκταση Ε= 11.361,21 τ.μ., εντός του με αριθμό 798 χερσολίβαδου, στην Κοινότητα Μαυροδενδρίου του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 499,5 KWp.

 

  1. Γνωμοδότηση επί της με αριθμ. πρωτ. 32716/30.10.2020 αίτησης της «PV PARK M.I.K.E.», σχετικά με τον καθορισμό χρήσης γης σε δημοτική έκταση Ε= 10.938,72 τ.μ., εντός του με αριθμό 798 χερσολίβαδου, στην Κοινότητα Μαυροδενδρίου του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 499,5 KWp.

 

  1. Γνωμοδότηση επί της με αριθμ. πρωτ. 2855/09.02.2021 αίτησης της «SOLAR POWER M.I.K.E.», σχετικά με τον καθορισμό χρήσης γης σε δημοτική έκταση Ε= 11.033,35 τ.μ., εντός του με αριθμό 798 χερσολίβαδου, στην Κοινότητα Μαυροδενδρίου του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 499,5 KWp.

 

  1. Γνωμοδότηση επί των με αριθμ. πρωτ. 33808/06.11.2020 & 2298/03.02.2021 αιτήσεων της «ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΒΕΡΜΙΟΥ Α.Ε.», σχετικά με τον καθορισμό χρήσης γης σε δημοτική έκταση Ε= 53.210 τ.μ., (50% εξ αδιαιρέτου) στην Κοινότητα Χαραυγής του Δήμου Κοζάνης στη θέση «Τσαρκούλι», για την υλοποίηση αιολικού σταθμού, για την εγκατάσταση του κυρίως έργου και των συνοδών αυτού.

 

  1. Γνωμοδότηση επί των με αριθμ. πρωτ. 33808/06.11.2020 & 2298/03.02.2021 αιτήσεων της «ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΒΕΡΜΙΟΥ Α.Ε.», σχετικά με τον καθορισμό χρήσης γης σε δημοτική έκταση Ε= 69.410 τ.μ., (50% εξ αδιαιρέτου) στην Κοινότητα Χαραυγής του Δήμου Κοζάνης στη θέση «Γκιώνα», για την υλοποίηση αιολικού σταθμού, για την εγκατάσταση του κυρίως έργου και των συνοδών αυτού.

 

  1. Γνωμοδότηση επί των με αριθμ. πρωτ. 27595/17.09.2020 & 39145/30.12.2020 αιτήσεων της «MAXIMUS TERRA A.E.», σχετικά με τον καθορισμό χρήσης γης σε δημοτική έκταση Ε= 106.352,41 τ.μ., εντός του με αριθμό 1735a χερσολίβαδου, στην Κοινότητα Δρεπάνου του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 7,59 ΜWp.

 

  1. Γνωμοδότηση επί των με αριθμ. πρωτ. 27594/17.09.2020 & 614/13.01.2021 αιτήσεων της «MAXIMUS TERRA A.E.», σχετικά με τον καθορισμό χρήσης γης σε δημοτική έκταση Ε= 418.943,86 τ.μ., εντός του με αριθμό 1735a χερσολίβαδου, στην Κοινότητα Δρεπάνου του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 29.93 ΜWp.

 

  1. Αιτήσεις – Έγγραφα-  Ανακοινώσεις.

 

 

Α κ ρ ι β έ ς  Α ν τ ί γ ρ α φ ο

Κοζάνη,  15 Ιουλίου 2021

 

 

Γρηγοριάδης Ιωάννης

κλ. ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού

Ο Πρόεδρος

Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

 

Μαλούτας Ν. Λάζαρος

Δήμαρχος Κοζάνης

 

Tags: ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Previous Post

Με μεγάλη απήχηση και συμμετοχή συνεχίζονται οι Καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καστοριάς

Next Post

Διακοπή ρεύματος την Κυριακή 18 Ιουλίου

Next Post
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Διακοπή ρεύματος την Κυριακή 18 Ιουλίου

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • ΦΣ Κοζάνη: Ανακοίνωση τριών ποδοσφαιριστών
  • Έναρξη εργασιών οδοποιίας για τη σύνδεση Χρυσαυγής με Τρίκορφο – Ένας νέος αναπτυξιακός άξονας για το Δήμο Βοΐου
  • Δήμος Βοΐου: Εντυπωσιακή η δεύτερη νύχτα του Fiesta Voio – Σήμερα η σκηνή υποδέχεται τον Γιάννη Χαρούλη, τον Novel 729 και τον Jaul
  • ΔΕΥΑΒ: Διακοπή νερού στο Παλαιόκαστρο
  • Το Ιατρείο Υπερήχων Τσοτυλίου Γ. Ζιμπιλίδη, εγκαινίασε τη λειτουργία του νέου συστήματος υπερήχων G. E.  VERSANA ACTIVE

Πρόσφατα σχόλια

  1. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  2. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
  3. Τι Αυξάνει Πραγματικά την Αξία ενός Σπιτιού; - SieraFM στο Μια παράσταση «Θεάτρου Forum» για το έμφυλο χάσμα στη φροντίδα!
  4. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  5. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr