• Latest
ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Συνεδριάζει η επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου Κοζάνης τη Δευτέρα 19 Ιουλίου

16 Ιουλίου 2021
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σιάτιστας: Με μεγάλη επιτυχία το Τουρνουά

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σιάτιστας: Με μεγάλη επιτυχία το Τουρνουά

14 Ιουνίου 2026
 «Το Δάσος μας μιλά».. Από το ΚΕΠΕΑ Σιάτιστας και το 3ο Νηπιαγωγείο

 «Το Δάσος μας μιλά».. Από το ΚΕΠΕΑ Σιάτιστας και το 3ο Νηπιαγωγείο

14 Ιουνίου 2026
πιεση

Υπέρταση: Οι τροφές που μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης

14 Ιουνίου 2026
ΚΑΥΣΙΜΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Απέλυσαν εργαζόμενο και αυτός χρέωσε την εταιρική κάρτα καυσίμων με πάνω από 32.000 ευρώ

14 Ιουνίου 2026
Ήρθαν για να μείνουν οι ρυθμίσεις στην Εγνατία- Μετά τις αυτοψίες το χρονοδιάγραμμα

Εγνατία Οδός: «Μυστική» σύσκεψη στα Γιάννενα – Έργα από το 2027 και νυχτερινά κομβόι για τα βυτιοφόρα

14 Ιουνίου 2026
ηλικια, ομορφια

11 σημάδια που προειδοποιούν ότι έρχεται η εμμηνόπαυση

14 Ιουνίου 2026
Έρχονται νέα μέτρα για τα ηλεκτρικά πατίνια – Υποχρεωτική ασφάλιση και πλήρης απαγόρευση σε ανηλίκους

Τέλος τα ηλεκτρικά πατίνια και οι «γουρούνες» για όλους – Τι αλλάζει με τον νέο ΚΟΚ

14 Ιουνίου 2026
ΕΓΝΑΤΙΑ

Για ποια οχήματα αναμένεται να αυξηθεί το όριο ταχύτητας στην Εθνική Οδό;

14 Ιουνίου 2026
Μοναχός πήδηξε από το εν κινήσει ασθενοφόρο!

Νεκρός 31χρονος τουρίστας από πτώση σε αρχαιολογικό χώρο

14 Ιουνίου 2026
ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Διπλώματα οδήγησης: Τι αλλάζει σε ιατρικές βεβαιώσεις, ΚΕΠ και έκδοση αδειών

14 Ιουνίου 2026
ΠΑΙΔΙ, ΒΡΕΦΟΣ, μωρο,

Νέα τροπή στον θάνατο του 18μηνών βρέφους – Κακουργηματική δίωξη στον παππού του

14 Ιουνίου 2026
ασθενοφορο

Νεκρός 57χρονος με τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο – Με τον ίδιο τρόπο είχε φύγει και ο πατέρας του

14 Ιουνίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 14 Ιουνίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεδριάζει η επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου Κοζάνης τη Δευτέρα 19 Ιουλίου

sierafm by sierafm
16 Ιουλίου 2021
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
0
SHARES
4
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνεδριάζει η επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου Κοζάνης τη Δευτέρα 19 Ιουλίου διά περιφοράς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) τη  και από ώρα 13:00 έως 14:00,  για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

  1. Γνωμοδότηση για την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στα Ο.Τ. 31,36,37,38 & 88 του οικισμού Ν. Κλείτου τυ Δήμου Κοζάνης ώστε να εξασφαλιστεί ο κατάλληλος χώρος για τις ανάγκες του καλλιτεχνικού Γυμνασίου & Λυκείου Κοζάνης.

 

  1. Έγκριση ή μη του 3ου / 2021 Πρακτικού της «Επιτροπής Ονομασίας οδών – Πλατειών – Κυκλοφοριακού- Πεζοδρομίων & Περιπτέρων» σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την εργοταξιακή σήμανση εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση αντιπλημμυρικών & οδικών υποδομών οικισμών ΔΕ Αιανής»

 

  1. Έγκριση ή μη της αριθμό 29/2021 (ΑΔΑ:ΩΜΥ6ΟΚΨΕ-Ξ5Μ) απόφασης Δ.Σ. του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Οργανισμός Αθλητισμού – Πολιτισμού – Νεολαίας Δήμου Κοζάνης» «περί σύνταξης κανονισμού διαχείρισης και λειτουργίας του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (Δ.Α.Κ.) Κοζάνης».

 

  1. Προέγκριση ή μη άδειας ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ¨ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ¨ της κ. Μανθούλη Μαρίας του Κων/νου, που βρίσκεται επί της οδού Πανόρμου 47 στην Κοζάνη.

 

  1. Γνωμοδότηση για έγκριση αιτήματος της Δ/νσης Περιβάλλοντος του Δήμου για κοπή έντεκα (11) δένδρων σε διάφορες περιοχές του Δήμου Κοζάνης ήτοι :
  • Επτά (7) δένδρα στον οικισμό Καρδιάς της Κοινότητας Κοίλων
  • Δύο (2) δένδρα στον αύλειο χώρο του Ειδικού Εργαστηρίου Κοζάνης
  • Ένα (1) δένδρο στον αύλειο χώρο του 12ου Νηπιαγωγείου Κοζάνης και
  • Ένα (1) δένδρο στην Κοινότητα Μαυροδενδρίου
  1. Γνωμοδότηση επί της με αριθμ. πρωτ. 32697/30.10.2020 αίτησης της «TURBOSOLAR M.I.K.E.», σχετικά με τον καθορισμό χρήσης γης σε δημοτική έκταση Ε= 10.468,39 τ.μ., εντός του με αριθμό 798 χερσολίβαδου, στην Κοινότητα Μαυροδενδρίου του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 499,5 KWp.

 

  1. Γνωμοδότηση επί της με αριθμ. πρωτ. 32700/30.10.2020 αίτησης της «H2E ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΔΡΟΕΝΕΡΓΕΙΑ M.I.K.E.», σχετικά με τον καθορισμό χρήσης γης σε δημοτική έκταση Ε= 10.638,34 τ.μ., εντός του με αριθμό 798 χερσολίβαδου, στην Κοινότητα Μαυροδενδρίου του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 499,5 KWp.

 

  1. Γνωμοδότηση επί της με αριθμ. πρωτ. 2853/09.02.2021 αίτησης της «PHOTONOLTAIC ENERGY M.I.K.E.», σχετικά με τον καθορισμό χρήσης γης σε δημοτική έκταση Ε= 11.361,21 τ.μ., εντός του με αριθμό 798 χερσολίβαδου, στην Κοινότητα Μαυροδενδρίου του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 499,5 KWp.

 

  1. Γνωμοδότηση επί της με αριθμ. πρωτ. 32716/30.10.2020 αίτησης της «PV PARK M.I.K.E.», σχετικά με τον καθορισμό χρήσης γης σε δημοτική έκταση Ε= 10.938,72 τ.μ., εντός του με αριθμό 798 χερσολίβαδου, στην Κοινότητα Μαυροδενδρίου του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 499,5 KWp.

 

  1. Γνωμοδότηση επί της με αριθμ. πρωτ. 2855/09.02.2021 αίτησης της «SOLAR POWER M.I.K.E.», σχετικά με τον καθορισμό χρήσης γης σε δημοτική έκταση Ε= 11.033,35 τ.μ., εντός του με αριθμό 798 χερσολίβαδου, στην Κοινότητα Μαυροδενδρίου του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 499,5 KWp.

 

  1. Γνωμοδότηση επί των με αριθμ. πρωτ. 33808/06.11.2020 & 2298/03.02.2021 αιτήσεων της «ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΒΕΡΜΙΟΥ Α.Ε.», σχετικά με τον καθορισμό χρήσης γης σε δημοτική έκταση Ε= 53.210 τ.μ., (50% εξ αδιαιρέτου) στην Κοινότητα Χαραυγής του Δήμου Κοζάνης στη θέση «Τσαρκούλι», για την υλοποίηση αιολικού σταθμού, για την εγκατάσταση του κυρίως έργου και των συνοδών αυτού.

 

  1. Γνωμοδότηση επί των με αριθμ. πρωτ. 33808/06.11.2020 & 2298/03.02.2021 αιτήσεων της «ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΒΕΡΜΙΟΥ Α.Ε.», σχετικά με τον καθορισμό χρήσης γης σε δημοτική έκταση Ε= 69.410 τ.μ., (50% εξ αδιαιρέτου) στην Κοινότητα Χαραυγής του Δήμου Κοζάνης στη θέση «Γκιώνα», για την υλοποίηση αιολικού σταθμού, για την εγκατάσταση του κυρίως έργου και των συνοδών αυτού.

 

  1. Γνωμοδότηση επί των με αριθμ. πρωτ. 27595/17.09.2020 & 39145/30.12.2020 αιτήσεων της «MAXIMUS TERRA A.E.», σχετικά με τον καθορισμό χρήσης γης σε δημοτική έκταση Ε= 106.352,41 τ.μ., εντός του με αριθμό 1735a χερσολίβαδου, στην Κοινότητα Δρεπάνου του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 7,59 ΜWp.

 

  1. Γνωμοδότηση επί των με αριθμ. πρωτ. 27594/17.09.2020 & 614/13.01.2021 αιτήσεων της «MAXIMUS TERRA A.E.», σχετικά με τον καθορισμό χρήσης γης σε δημοτική έκταση Ε= 418.943,86 τ.μ., εντός του με αριθμό 1735a χερσολίβαδου, στην Κοινότητα Δρεπάνου του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 29.93 ΜWp.

 

  1. Αιτήσεις – Έγγραφα-  Ανακοινώσεις.

 

 

Α κ ρ ι β έ ς  Α ν τ ί γ ρ α φ ο

Κοζάνη,  15 Ιουλίου 2021

 

 

Γρηγοριάδης Ιωάννης

κλ. ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού

Ο Πρόεδρος

Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

 

Μαλούτας Ν. Λάζαρος

Δήμαρχος Κοζάνης

 

Tags: ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Previous Post

Με μεγάλη απήχηση και συμμετοχή συνεχίζονται οι Καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καστοριάς

Next Post

Διακοπή ρεύματος την Κυριακή 18 Ιουλίου

Next Post
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Διακοπή ρεύματος την Κυριακή 18 Ιουλίου

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σιάτιστας: Με μεγάλη επιτυχία το Τουρνουά
  •  «Το Δάσος μας μιλά».. Από το ΚΕΠΕΑ Σιάτιστας και το 3ο Νηπιαγωγείο
  • Υπέρταση: Οι τροφές που μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης
  • Απέλυσαν εργαζόμενο και αυτός χρέωσε την εταιρική κάρτα καυσίμων με πάνω από 32.000 ευρώ
  • Εγνατία Οδός: «Μυστική» σύσκεψη στα Γιάννενα – Έργα από το 2027 και νυχτερινά κομβόι για τα βυτιοφόρα

Πρόσφατα σχόλια

  1. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  2. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
  3. Η Εμπειρία Διακοπών που Συνεχίζεται στο Σπίτι - SieraFM στο Παρουσίαση των Βιβλίων του Δημήτρη Χριστόπουλο, “Ταξίδι στο Κράτος” και “Χρόνια Δοκιμασίας”
  4. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  5. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr