Συγκέντρωση τρακτέρ στη Νεάπολη
Ο εορτασμός του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας
Τον πολιούχο και προστάτη της Άγιο Νικόλαο γιορτάζει η Κοζάνη
4η Συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2027: Απτά αποτελέσματα για τις τοπικές κοινωνίες
Γρεβενά: Εορταστικό Πρόγραμμα Εμπορικών Καταστημάτων Πάσχα 2025
Ατύχημα με νταλίκα γεμάτη με…πυρομαχικά του στρατού μέσα στο Καπνοχώρι-Έπεσε σε κολόνα της ΔΕΗ!-Φωτογραφίες
Οι αγρότες του Φιλώτα, κλείνουν το τελωνείο της Νίκης
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»
αστυνομια, συλληψη
Τα Σέρβια και οι Κοινότητες του Δήμου ζωντανεύουν με τις γιορτές των Χριστουγέννων
ευαγγελιο εκκλησια

Συνεδριάζει η Ιερά Σύνοδος – Αναζητούν τη «χρυσή τομή» πριν τα Χριστούγεννα

Με βασικό θέμα τον τρόπο λειτουργίας των ναών ενόψει των Χριστουγέννων συνεδριάζει σήμερα και αύριο (βάσει του ανακοινωθέντος προγράμματος) η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος. Η συνεδρίαση πραγματοποιείται μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και  Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος αναμένεται να ενημερώσει τους συνοδικούς Ιεράρχες για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε αργά χθες το απόγευμα με τον πρωθυπουργό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μακαριώτατος ζήτησε από τον κ. Μητσοτάκη να ανοίξουν οι εκκλησίες για ατομική προσευχή (21 Δεκεμβρίου με 6 Ιανουαρίου), αλλά και και να αυξηθεί ο αριθμός των πιστών που μπορούν να παραβρίσκονται στην Θεία Λειτουργία.

Περισσότερα στο orthodoxianewsagency.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *