Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη 29 Μαΐου

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη 29 Μαΐου

 Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Κοζάνης στο Δημαρχείο (Πλ. Νίκης 1) την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 και ώρα 13:30 μ. μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης σε 15 θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Γνωμοδότηση για τη με αρ.πρωτ. 1156/28.06.2017 αίτησης του κ. Χαριτωνίδη Δημητρίου με την οποία αιτείται την τροποποίηση της με αριθμό 12/2010 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και συγκεκριμένα την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως Κοζάνης στο Ο.Τ. 225.

2. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το «Σταθμό ηλεκτροπαραγωγής με καύση βιορευστών ισχύος 476,4 KW, στη θέση «Βαρθολομαίος» στο αγροτεμάχιο υπ’ αριθ. 35 της Τ.Κ. Βατερού, του Δήμου Κοζάνης, της Π.Ε. Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» με φορέα του έργου την εταιρία ΒΙΟΡΕΥΣΤΑ ΑΣΛΑΝ Ι.Κ.Ε

3. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την «Μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά, ισχύος 995 KW, στο αγροτεμάχιο υπ’ αριθ. 268 της Τ.Κ. Ανθότοπου, του Δήμου Κοζάνης, της Π.Ε. Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» με φορέα του έργου την εταιρία ΕΡΜΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.

4. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την «Μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά, ισχύος 1MW, στο αγροτεμάχιο υπ’ αριθ. 257 της Τ.Κ. Σιδερών, του Δήμου Κοζάνης, της Π.Ε. Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» με φορέα του έργου την εταιρία ΕΡΜΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.

5. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την «Μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά, ισχύος 1MW, στο αγροτεμάχιο υπ’ αριθ. 89 της Τ.Κ. Ανθότοπου, του Δήμου Κοζάνης, της Π.Ε. Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» με φορέα του έργου την εταιρία ΕΡΜΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.

6. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την «Μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά, ισχύος 1MW, στο αγροτεμάχιο υπ’ αριθ. 87 της Τ.Κ. Ανθότοπου, του Δήμου Κοζάνης, της Π.Ε. Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» με φορέα του έργου την εταιρία ΕΡΜΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.

7. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την «Μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά, ισχύος 1MW, στο αγροτεμάχιο υπ’ αριθ. 286 της Τ.Κ. Ανθότοπου, του Δήμου Κοζάνης, της Π.Ε. Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» με φορέα του έργου την εταιρία ΕΡΜΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.

8. Εξέταση της με αριθμ. πρωτ. 5697/08.12.2016 αίτησης της κ. Σαλτσίδου Συμέλας του Κωνσταντίνου για συναίνεση ή μη παραχώρησης έκτασης Ε= 52.669,00 τ.μ. από το υπ΄ αριθμ 721 χερσολίβαδο της Τοπικής Κοινότητας Αλωνακίων του Δήμου Κοζάνης, για επέκταση σταυλικών εγκαταστάσεων.

9. Εξέταση των με αριθμ. πρωτ. 549/05.01.2017 & 5697/21.02.2018 αιτήσεων της εταιρίας NATURE ENERGY, για συναίνεση ή μη εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης Ε= 35.000,00 τ.μ. από το αριθμ. 2072 χερσολίβαδο (διανομής 1950) της Τοπικής Κοινότητας Κοίλων του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου.

10. Εξέταση της με αριθμ. πρωτ. 6049/26.02.2018 αίτησης του κ. Σιδέρη Ευσταθίου του Κων/νου για παραχώρηση χώρου κατάληψη επί της Πλ. 25ης Μαρτίου στην πόλη της Κοζάνης.

11. Έγκριση ή μη χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής – μουσικών οργάνων στο κατάστημα του κ. Ζαγάρα Ευαγγέλου του Αθανασίου που βρίσκεται στην Τ.Κ. Άνω Κώμης του Δήμου Κοζάνης.

12. Έγκριση ή μη χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής – μουσικών οργάνων στο κατάστημα του κ. Φωτιάδη Παύλου του Ελευθερίου που βρίσκεται στην Τ.Κ. Κοιλάδας του Δήμου Κοζάνης.

13. Γνωμοδότηση για έγκριση ή μη καθορισμού προτεινόμενων θέσεων Υπαίθριου Εμπορίου στην Δημοτική Κοινότητα Κοζάνης του Δήμου Κοζάνης.

14. Γνωμοδότηση επί συμπληρώσεων – διορθώσεων στη Μελέτη Τοπικού Ρυμοτομικού Σχεδίου Νέων Κοιμητηρίων πόλης Κοζάνης του Δήμου Κοζάνης

15. Αιτήσεις – Έγγραφα- Ανακοινώσεις.


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Άλλες ειδήσεις

Κοζάνη: Η πρώτη γιορτή μελιού από τους παραγωγούς

Την 1η Γιορτή μελιού  διοργανώνει ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Κοζάνης  την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 , από τις 10.30 το πρωί έως

Βόιο: Καταρρέει το πέτρινο γεφύρι στην Αγία Σωτήρα

Τον κίνδυνο να καταρρεύσει αντιμετωπίζει το πανέμορφο πέτρινο δίτοξο γιοφύρι στην Τοπική Κοινότητα της Αγίας Σωτήρας του Δήμου Βοΐου. Το

Ο Θόδωρος Θεοδωρίδης με τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Αθλητισμός σημαίνει συλλογική προσπάθεια, σημαίνει ποιότητα ζωής, υγεία, παιδεία, ήθος, αρμονική συμβίωση, ευγενή άμιλλα! Για αυτές τις αξίες, πολύτιμες σε

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

<

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.